На колко години родихте?

• 19 830
  • 388
  •   1
Отговори
# 255
  • хасково
Аз родих на 25!

# 256
аз родих на 29 години.

# 257
на 18 не ги бях навършила даже,на 20,на 23 и на 33

# 258
На 28 години Grinning

# 259
На 29 и 30. По вторият въпрос: личен избор, всеки сам си преценява. Аз лично не бих го направила.

# 260
Родих на 31 години Simple Smile

# 261
Почти на 37

# 262
Родих на 31. И сега не бих променила решението си да родя след 30. От 20 до 30 са десетте най-хубави години от човешкия живот. Това е истинската младост. Изживей я напълно, от просто индивид стани личност. Развий се, натрупай опит, самочувствие, мъдрост, а после стани родител...Как иначе ще оцениш колко хубаво и важно е едно дете, ако все си мислиш че пропускаш нещо докато сменяш памперси, а връстниците ти са по купони и дискотеки, влюбени, разлюбени...А и как ще възпитаваш това дете, като все още ти си едно не напълно улегнало такова???

# 263
  • В Сънландия
Родих на 22.Откакто се помня винаги съм харесвала млади майки, ако мога така да се изразя и никога не ми се е струвало странно или ненормално да родиш на под 20 години.Имам няколко съседки, на които децата им са на по 16 - 17 години, а те изглеждат като сестри до тях.Надявам се и аз да изглеждам по същият начин когато синът ми стане на тази възраст Grinning
Струва ми се също, че по - малката разлика във възрастта създава и по - малка дистанция между родител-дете, което е страхотно според мен.Майка ми е родила брат ми на 18, а мен на 27.Честно понякога съм му завиждала(съвсем по сестрински де, без злобичка), за страхотните неща, които заедно са изживяли през нейната най - ранна младост, и на които аз никога не съм могла да се порадвам заедно с нея...

# 264
# 265
  • Варна
Първото на 27г.,а второто на 33г.
По въпроса за раждането под 20г. то си е лично твоя работа.Ако се чувстваш готова за това давай.

# 266
на 24 родих
Щом си искаш и си преценила че може да се справиш -успех  Peace

# 267
  • София
На почти 29 и пак не се чувствах готова  Crazy

# 268
Аz родих сина си(планирана бременност) и същата година станах на 22.Сега съм на 30(всъщност ги навършвам след седмица)и чакам вторито си дете.
Смятам,че е нелепо и дори глупаво да се поставят всички хора под един zнаменател с думите"под 20 е рано" или "еди кога си е късно".Това е абсолютно относително,един човешки индивид на 20 може да бъде в пъти по-zрял от друг на 35 примерно,а има и такива,които никога не порастват..
Така че,ако се чувстваш готова,zначи СИ и никой не може да ти твърди друго  Wink

# 269
на 25 г.

Общи условия

Активация на акаунт