На колко години родихте?

• 19 824
  • 388
  •   1
Отговори
# 270
# 271
На 31 год.

# 272
На 24.Но смятам,че възрастта не е определящият фактор за готовността на някой да стане родител.

# 273
На 22 години! Peace
Чувствам се страхотно!

# 274
На 26год.Мисля,че всеки преценява кога е дошъл момента за това.

# 275
  • Варна
На 24 и на 25 родих. Всеки сам преценява кога е готов за деца. Peace

# 276
Родих на 31. И сега не бих променила решението си да родя след 30. От 20 до 30 са десетте най-хубави години от човешкия живот. Това е истинската младост. Изживей я напълно, от просто индивид стани личност. Развий се, натрупай опит, самочувствие, мъдрост, а после стани родител...Как иначе ще оцениш колко хубаво и важно е едно дете, ако все си мислиш че пропускаш нещо докато сменяш памперси, а връстниците ти са по купони и дискотеки, влюбени, разлюбени...А и как ще възпитаваш това дете, като все още ти си едно не напълно улегнало такова???
Много ме дразнят подобни коментари! Close
Бог да се смили над нас неулегналите....
Подобно изказване говори за възпитанието на теб самата.
Определено се чувствам пряко засегната. Родих месец преди да навърша 22г. Нито за миг не съм съжалявала за избора си. И съвсем отговорно мога да заявя, че напълно оценявам колко хубаво и важно е едно дете!!!

# 277
  • София
на 28

# 278
  • Монтана
На 19 и на 30 години.А по втория въпрос-всеки сам решава.  newsm60

# 279
Родих на 32г.След дълго чакане. Praynig

# 280
Родих почти на 23 год., т.е. навърших ги една седмица след като родих. Нямам нищо против раждането на 18-19-20 год., все пак всеки си има глава на раменете и отговаря сам за себе си и действията си, не приемам обаче деца да раждат деца, т.е. на 15-16 год. и по-малко.
Peace
Aз родих точно преди 3 месеца .И бях на 27 г.Сега вече съм на 28г Simple Smile

# 281
На 30 и на 33г.

# 282
на 23,а исках по рано.

# 283
сега съм на 21 и живот и здраве ще родя на толкова. Много хора ми казват че съм била още малка, но аз се чувстах готова за дете когато го планирахме, а сега  когато усещам малкия император как рита, вече се чувствам напълно убедена че това е най-голямото щастие на света! А и не ми се щеше да отлагам времето за бебе и някой ден да го питат "теб защо само баба ти те води на детска градина?" Но всеки сам си решава за себе си

# 284
На 30г, въпреки че ми се искаше по-рано.

Общи условия

Активация на акаунт