В Монтана и малки и големи са в очакване на хубавото време

• 13 768
  • 274
  •   1
Отговори
# 180
nani mstelt77  ако искате утре да се видим със светлаем пишете   Peace  да пием по кафе  lalalala   

# 181
Аз искам, но ще ходя сутринта до педиатърката и не съм сигурна в колко ще се прибера... Ако всичко е наред и не ходя по други доктори, ще гледам най-късно в 10,30 да съм си вкъщи и ще вляза да видя какво сте писали...

# 182
Прибрах се и влязох да видя кой какво е писал.... Ми никой нищо не е писал....  newsm78

П.С. Питах в борсата за пюретата "добро утро" на Хип и казаха, че са нови и ще докарат вдругиден (не знам кога   33uu)

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 11:23 от stelt77

# 183
ами то в последния момент не става  Naughty  разбирането  ooooh!  друг път 1-2 дни предварително ще се разберем  Hug 

# 184
Какво се е случило...  newsm78

# 185
Какво се е случило...  newsm78

нищо не се е случило  Rolling Eyes  просто с нея си разменихме телефоните и се разбрахме като стигне до Мая да ни кликне и аз да я чакам пред блока - но незнаем в колко часа 

# 186
ако искаш слез пред вашия блок ние ще доидем след 10 мин.

# 187
А коя е Мая....  newsm78  Ама вие мислите, че се бъзикам, а аз нито знам Мая коя е, нито знам новото кафе кое е...  Виж в Младост по се оправям, щото съм от там, тука ми е неизвестно...
За днес ли се разбрахте??? А като ти кликне къде ще ходите???

П.С. кликна ли ти???

# 188
да , ако искаш слез пред блока ние ще доидем там и ще седнем някаде на кафе

# 189
ок, зимам папото на дребен и излизам

# 190
П.С. Питах в борсата за пюретата "добро утро" на Хип и казаха, че са нови и ще докарат вдругиден (не знам кога   33uu)

Мерси за информацията,ще отида до там някой ден,но в тая жега не ми се мърда,уж в петък ще е по-хладно,ще видим.
Децата днес станаха много рано,ходихме в двора на съседките,малчо се "съдра" от рев,спеше му се,дойдохме си и веднага заспа.Ще излезем навън чак след 17.00 ч.
Вие кажете как ви мина срещата.

# 191
Ще чакаме новини от срещата Laughing
И ние в тая жега никъде не мърдаме,а относно моренцето таз година го пропускаме  Sad
Две поредни години бяхме в Обзор,изкарахме си супер,но тази година няма как ще си останем тук.Някоя от вас да е ходила на басейните? Много ми се иска да заведа детето поне на басейн,след като се разминаваме с морето,но ме е страх да не пипнеме нещо кожно-че сме много чувствителни. На ВИПА дигнали цените страхотно ,входа събота и неделя е 10 лв ooooh!
Някой да знае как е в Бързия? newsm78

# 192
  • Монтана
Честит рожден ден на Марти на gallii,да расте здраво,весело и послушно дете.

# 193

честит рожден ден Марти bdbaloni

# 194
Честит Рожден ден на Марти! newsm51 newsm59 Gift Tada bdbaloni happy bd hbday baloniС пожелания за здраве,късмет и безгрижно детство!
И аз се чудех за Бързия,иска ми се да заведем Поли преди моренцето,ама не знам и аз подробности относно цени и т.н.
И Поли днес ми е кисела като лимонче.На обяд не яде и постоянно е сърдита за нещо Thinking,ама не мога да се сетя какво не и изнася.

Общи условия

Активация на акаунт