В Монтана и малки и големи са в очакване на хубавото време

• 13 773
  • 274
  •   1
Отговори
# 165
Привет, момичета  bouquet
Как я карате в горещината. Сега влизам, ходих до поликлиниката. А навън даже въздухът не се диша!!!!!!!!!!!!!!!!У дома сме на климатици, но докато стигна до в къщи................ а в работата няма климатик, няма вентилатор, чакам вятър да повее... Confused, а той вее топло................. Исках да ви попитам, колко са големички дечицата ви. Моето момиченце е на годинка и три месеца. Ходи ми се с баткото на море, но няма кой да остане с момиченцето, затова решихме и нея да вземем. Колебая се, не е ли твърде малка за плажа и морето? Ако имате опит, споделете
  bouquet

# 166
Боже, всички сте на линия!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
докото публикувам - много нови отговора.............

# 167
Боже, всички сте на линия!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
докото публикувам - много нови отговора.............

В тия жеги сме се изпокрили на сянка.Що не спите,бре,майчета?
Моите деца са на 5 и половина и на 1 г. 8 м. и ще ходим на море,ще взема слънцезащитен крем с висок фактор и ще гледам да не сме много на слънце.А малчо още миналото лято го водехме на плаж,но само под чадъра си седеше.

# 168
Аз живот и здраве (и много пари  Mr. Green) догодина ще съм на море... Сега вкъщи на хладно... Климатик нямаме, но в стаите е 25 градуса и на моменти дори ми е студено... Направо се родих като дойдох тук, в Младост на седмия етаж не се живееше...  Crazy

# 169
Миналата година пропуснахме морето заради малката,но тази година сме там-всички! family
Колкото до жегите-стоим си вкъщи до 19.00 часа ,а после сме пред блока на сянка.Вкъщи сме с климатик и не ми се мърда никъде.

Последна редакция: вт, 24 юни 2008, 16:33 от wili.b

# 170
Станиславче,бързо на помощ!/може и другите,но знам,че Станиславчето е запозната/.Къде има такова пюренце?В интернет попаднах на него и така вкусно ми изглежда,а отдавна не съм купувала и не знам има ли.Био"Добро утро" мюсли ягода с йогурт.

# 171
Аз не съм виждала...  Rolling Eyes

# 172
Камелия-МС и аз не съм виждала ,ама и вече рядко купувам де    , но провери в борсата , там имат Хипп - имат от кашичките ''Лека нощ'' та може и от това "Добро утро"  да имат   33uu   Laughing   иначе йогурт  с плодове има на други марки  Peace

# 173
Мерси,че ме подсети за други марки!  bouquet

# 174
Мерси,че ме подсети за други марки!  bouquet
    на ОВКО съм виждала  Peace 

# 175
И аз съм вземала на Поли на Овко и са страшно вкусни PeaceАма мисля,че и това на Хипп,трябва да го има,може да провериш и в Кауфланд,когато идвате да пазарувате.Относно морето ,и ние миналата година пропуснахме,защото Поли беше малка ,но тази година със сигурност живот и здраве ще сме на море     grinning039  sport027 и то с Поли,нищото,че е на 1г.и 7м.,а лекарите препоръчват дечицата да се водят на море след 3години.Не знам ,защо ама колкото пъти съм ходила на море е пълно с чужденци с малки бебета.Дори при нас на последната ни квартира в Обзор имаше 2 рускини с бебчета на по 6-7 месеца newsm32

# 176
Ние много се чудехме  newsm78на Малчо какво да му правим -да го водим или не на море ,но личната ни докторка или като вече познатата Ганчева сама ни препоръча  Peaceда ги заведем и двамата и то на Южното Черноморие така че и ние сме в пълен комплект там ooooh!А днес е адска жега и мисля да не се показваме навън-стига им сутрешната разходка...

# 177
да ви покажа малко снимки на моята госпожица  newsm03  

newsm08  
          261uu  
   travel    
     motor  
    трактористката  Joy  
  с бати  Laughing  
  Shocked  
     Laughing  
    grinning039  
     newsm53  
Rolling Eyes  
   smile3535

# 178
Стани ,много е сладка  smile3521

# 179
А...и да допълня относно нашите магазини ...Вчера точно тръгнах да си купувам маратонки ,летен модел си бях харесала във Враца които там струваха 65лв.-разбрах че и тук ги има същите и реших да си ги взема отук да не мъча децата в колата и.....познайте  Shockedтук струваха 100лв. #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт