Хайде към морето с пълна газ,нищо,че времето не е със нас!МАРТ'06

• 15 077
  • 294
  •   1
Отговори
# 45
Нямам време,затова само се записвам Peace
На вси4ки болни4ки бързи4ко оздравяване Praynig
а и да се похваля,4е от 29.07 до 18.08 сме си с Дани двамата в БГ.

# 46
Наде, и аз ти пожелавам повече никога да не изпитате тези мъки, опитай се да мислиш позитивно, макар че има риска да се повтори, може и никога повече да не се случи и ти го желая от все сърце!

Кате, Ади, дано мъниците са вече здравички!

Герда, пресюдставям си какво ти е .... и на теб пожелавам спокойствие и здраве на цялото семейство!

Писи също е малко болничка, май настина в това време и се надявам да не е нещо сериозно. При нас нищо ново, и аз полудявам с двамата, Писи се тръшка за какво ли не, снощи счупи шишето със зехтин на теракота и сме чистили до сто часа поразиите й. Другата седмица ще си имам помагачка майка ми , та ще използвам да свърша някои административни дела. Между впрочем преди няколко дни отидох в промеждутъка между две кърмения да си вадя свидетелство за съдимост и моля ви се полицаят на входа ме върна и не ме пусна да вляза щото съм била по потник  #Crazy направо побеснях, не стига, че едвам намирам пролуки и някой да седи при децата, ами и тия в съда си измислили някаква наредба да не пускат хора с потници, поли, къси панталони .......в тая жега с балтон ли да ходя, лудост!

Зоуи, супер, много се радвам!къде ще сте, ще ходите ли на морето?

Мики, честита нова работа!

Тася, хубаво ли беше представлението?

# 47
Ей къде се загубихте всички?

Наде, много гадно   ooooh! представям си какво си преживяла  Sad дано не се повтаря повече  Praynig

Зоуи, супер ,че ще си идвате  Hug

Герда,стискам палци да се оправят нещата при вас в най скоро време  Praynig Hug

Жана ,страхотни са Софи и Мими ,много са пораснали  Heart Eyes Hug

Bezmerna , ох много смешно ми стана за това с потника  Joy на теб сигурно не ти е  де ама ... Rolling Eyes по тъпо нещо не съм чувала ,за църква да приемам го въпреки ,че не съм видяла до сега да спрат някой ама в съда  Shocked си е направо безумно. Всъшност каква е логиката в тази наредба нещо немога да се сетя  newsm78 попита ли ги?

Кате, Теди ,радвам се ,че децата се оправят вече  Hug

При нас също нищо ново, тази седмица ще си оправям документите за работата , надявам се поне времето да е малко по свестно за да можеме и с децата малко да се поразходиме ,че като започна работа едва ли ще ми остава време защото и с ремонта продължаваме да се занимаваме и така. Толкова работа ми се насъбра тази година ,че въобще не го усещам  времето как минава ,все бързам за нещо и за някъде и все край нямат задачите  Tired

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 09:11 от miki3

# 48
Здравейте ,

Жана , радвам се ,ч е се появи , много са сладки двете принцеси Heart Eyes
Наде , Кате , - преживели сте големи тревоги , добре , че всичко е отшумяло бързо.

Това с потника в съда ме потресе , донякъде имат право да изискват подходящо облекло в големите инстанции , но да те върнат так безцеремонно ,вече е върха...

Аз вчера си прибрах Ели от дългата "ваканция" и се опитваме да влезем в ритъм.Милото още не може да повярва , че няма да я оставим и вечер се буди и плаче - лягам при нея тя ме праща оттатък при баща и , след пет минути пак ме вика , после пак ме гони.......явно проверява дали сме там , а в същото време си  казва , че трябва да спи самичка.От днес пак я заведох в яслата без памперс , с един куп дрехи , че в Разградската ясла хубаво са я отучили да си казва и  чак са я връщали с наакан памперс , което не се беше случвало от зимата.Два дни я видях как тихомълком и у дома си ака в памперса , в същото време постоянно го подърпва  , коет означи , че и пречи и си казах , че приключваме с тях - само за сън и път  Naughty

Та  така - вече сме тук и сме гото ви за срещи......а и ще мога да се включвам по-активно , че доега без дете - нямаше какво да споделя Wink

# 49
Здравейте,
Аз все си виках че са пораснали моите,ама сега като гледам и вашите дечица и не мога да повярвам колко много сме пораснали всички:)Все едно вчера качвахме снимки на малки розови бебоци:)Абе вашите мимиченца големи коси имат  Shocked букли прически reverance моите диванета с по пет косама перушина по главите,а аз първото нещо дето купих като забременях беше ластики и фиби  Mr. Green

# 50
Жана ,и Симона ми беше така с косата до към 3 годинки едва задържахме някоя шнолка ,но после изведъж тръгна и в момента и е почти до кръста косата ,а сме я подстригвали поне 5 пъти.  Така ,че сигурно и при вас така изведъж ще тръгне  Hug

# 51
Здравейте и от мен!

Аз събота и неделя гледам да забравя къде е компютъра, само го позабърсвам от прах  Joy

Наде, направо се ужасих докато те четях Sad Стискам палци да не се повтаря вече  Praynig

Ние резервирахме за море от 15.август в някакво малко хотелче в Св.Влас. Дай боже да е ОК всичко до тогава, че вече ме е страх да правя дългосрочни планове Sad

Оставям ви сега, че да поработя Wink

Лека седмица!  Peace

# 52
Наде, много стресираща случка, дано е за последно  Praynig
Кате, радвам се че Габи се оправя, добре че минахте само с АБ  Hug
Герда и на теб  Hug само си помисли какви хубави емоции те чакат с бебчо  Peace

Тася, разказвай как беше  постановката, аз нали се отказах и сега съм много любопитна  Embarassed

Зоуи, хубави новини, сигурно нямаш търпение  Peace

# 53
  • София
Привет! Hug

Наденце,много гушки Hug,ужасно преживяване,дано не се случва никога повече!

ГерДа,хич не ти е леко HugМисли си,че това е само един много кофти период от живота ти,който ще отмине и всичко ще се нареди,очаква те такова хубаво събитие скоро  ylinfantОплаквай се когато ти е тежко и хич не се притеснявай,нали затова сме тук,да си вдъхваме сили,доколкото можем Hug

Кате,браво на габка,силно момиче! Hug

Зоуи,айде, чакаме те Hug Ти от къде си?

За представлението...,хубаво беше,ама то с такова шило като моето...Тръгнахме си след първото действие,едва го удържах до антракта.В началото стоеше мирно и му беше интересно,но след 20-тина минути се започна едно въртене,едно катерене по столовете ooooh! и ми каза,че иска да излезем на вън и си тръгнахме.По тоя повод съм доволна,че бяхме с покани и не съм купувала билети,че щеше малко да ме е яд Mr. Green Чакам отзиви от Дина и Веси,нали и те ходиха.

Ей-й-й,морските,къде сте? Grinning Дина ,Герчо,Кате,как изкарахте?

# 54
Привет мацки!!!!

Наденце, оф направо се разтреперях докато те 4етях Sad Дано не се случи пове4е никога!! А на теб силни прегръдки !  Hug  Дръж се !

Герда, мила горе главата, човек има такива момнети в живота, позитивното мислене в тези моменти е супер важно! Мисли за беб4о и как всичко ще се оправи !  Hug

Жана, страшни кукли за Мими и София !!!

Зоуи, супер 4е си идвате ! Simple Smile

Мики, честита работа!

Теди, Кате, радвам се че мъниците се оправят!

Тася, и аз за това се отказах от Ме4о Пух, абсурд е Анна-Мария да седи и да гледа пове4е от 10 минути Simple Smile Ако беше по-голяма да

Нямам по4ти никво време от пътувания и ангажименти тези дни, а толкова ми липсва форум4ето Simple Smile

Цунки!

# 55
  • Варна
Ох, Герда, много ми стана мъчно за теб.  CryКураж, мила! Hug Дано скоро се пооправят нещата при вас. За съжаление, злото никога не идва само. Confused Само мисли за бебчо, за Ники и си казвай, че и това ще мине. Hug Hug Hug
Дани, дано Писи скоро да се оправи. Много ти е трудно сега. Hug Ела в темичката на породените в Нашите деца. Ще се поуспокоиш като знаеш, че не си сама. Hug Hug Hug
Жана, наистина са много сладки твоите госпожици. Hug
Габи вече е здрава, само АБ ще пие още няколко дни. Мен сега ме тресе яслената треска.  Confused Дали ще свикне Преско, дълго ли ще отнеме адаптацията, ще боледува ли много, такива работи... На някои от вас отдавна им мина през главата този период. Sunglasses Пък ние тепърва... Rolling Eyes

# 56
Ей ме на  Laughing

Катенце, радвам се, че Габи се оправя. Много ми домъчня като прочетох как сте го закъсали Sadдано по-бързо забравите случката.

Наде, мила, настръхнах. Като се сетих миналия път какъв ужас изживяхте и сега пак Sadужас. Горкото дете! Мен ако питаш по-добре си остани да си я гледаш, ако нямате нужда от евентуалната ти заплата, спокойствието ти е по-важно, а и ако недай си боже се случи пак, ще е в твоите ръце, а не на някоя лелка.

Герда, мила, ситуацията ви е просто безумна. Пожелавам ти да имаш много търпение,психически и физически сили, да излезеш от нея. Дано майка ти се възстанови скоро. Потърси вариант за наемане на детегледач, мисля имаше някакъв вариант по програмите на социалното министерство.

Веси,  Confusedи ти си го закъсала....дано се окаже, че лекарката е сбъркала, а ако все пак е права, скоро да успееш да забременееш. С този ремонт, пазиш ли се, не се претоварвай.

Тася, реши се значи за отбиването Grinningспоред мен скоро ще отмине всичко. А на Мечо Пух, не стигнахме. Замотах се и не взех билети, после пък ме домързя. Но казаха, че било страхотно шоу и сега ще се пукна от яд.

Иначе ние на моренцето изкарахме супер. Два дена времето беше лошо и се счупхме от разходки. Алис се чувстваше много добре там, не можех да я позная. Къпа се в басейна /за сефте/, малко в морето, завързваше контакти с деца и възрастни чак неудобно ми ставаше, че досажда. С изключение на обичайните инати за обличане и събличане и нежеланието й да яде /оцеля само на пържени картофи и сладолед/, се държа перфектно. Ходихме и два дена в Солун. И това беше. Малко се поозорихме с пътя, че го взехме и двата пъти наведнъж, а тя почти не спа. Спаси ни тв-то в колата. Най-новата й мания е, че й се пишка през  5 мин. Спираме по сто пъти колата, тичаме като сме на разходка да търсим храсти, научих на всички заведения кенефите наизуст, а тя пусне две капки и ми се хили. Снимките сега ги качвам.

# 57
Здравейте, мами  Grinning

Наде, много гадно това с гърчовете  Confused И от какво се получават, от Т. Дано да няма токива преживявания вече  Praynig

Герда, освен кураж, друго не мога да ти пожелая  Hug

И ние пропуснахме Мечо Пух. Поради същата причина, като теб Тася. Просто бях сигурна, че ще е заинтригувана първите десетина минути и после ще почне да дивее. За това не ми се даваха 100лв

А за с моите неща още нямам ясен резултата какво става. Сега излезнаха едни резултати, но трябва да отида при АГ-о. А иначе с ремонта няма как да се пазя, защото е много бъхтене. Аз също си мислех, че мога да направя някоя беля, но...Е, вече приключи моята част, така че...

Хайде, отивам да обяд  Grinning

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 13:33 от veselina_s_p

# 58
# 59

Общи условия

Активация на акаунт