На вси4ки болни4ки бързи4ко оздравяване

а и да се похваля,4е от 29.07 до 18.08 сме си с Дани двамата в БГ.
направо побеснях, не стига, че едвам намирам пролуки и някой да седи при децата, ами и тия в съда си измислили някаква наредба да не пускат хора с потници, поли, къси панталони .......в тая жега с балтон ли да ходя, лудост!
представям си какво си преживяла
дано не се повтаря повече 

на теб сигурно не ти е де ама ...
попита ли ги?

моите диванета с по пет косама перушина по главите,а аз първото нещо дето купих като забременях беше ластики и фиби 
Стискам палци да не се повтаря вече 

само си помисли какви хубави емоции те чакат с бебчо 

,ужасно преживяване,дано не се случва никога повече!
Мисли си,че това е само един много кофти период от живота ти,който ще отмине и всичко ще се нареди,очаква те такова хубаво събитие скоро
Оплаквай се когато ти е тежко и хич не се притеснявай,нали затова сме тук,да си вдъхваме сили,доколкото можем 

Ти от къде си?
и ми каза,че иска да излезем на вън и си тръгнахме.По тоя повод съм доволна,че бяхме с покани и не съм купувала билети,че щеше малко да ме е яд
Дина ,Герчо,Кате,как изкарахте?
Дано не се случи пове4е никога!! А на теб силни прегръдки !
Дръж се !

Ако беше по-голяма да
Кураж, мила!
Дано скоро се пооправят нещата при вас. За съжаление, злото никога не идва само.

Ела в темичката на породените в Нашите деца. Ще се поуспокоиш като знаеш, че не си сама.

Пък ние тепърва...
дано по-бързо забравите случката.
ужас. Горкото дете! Мен ако питаш по-добре си остани да си я гледаш, ако нямате нужда от евентуалната ти заплата, спокойствието ти е по-важно, а и ако недай си боже се случи пак, ще е в твоите ръце, а не на някоя лелка.
според мен скоро ще отмине всичко. А на Мечо Пух, не стигнахме. Замотах се и не взех билети, после пък ме домързя. Но казаха, че било страхотно шоу и сега ще се пукна от яд.