Хайде към морето с пълна газ,нищо,че времето не е със нас!МАРТ'06

• 15 080
  • 294
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Веси, има ли все още шанс да е нормална бременност? Rolling Eyes  Дано скоро да се похвалиш. Hug
Ох, аз да се похваля. Майка е успяла да уреди Преско на ясла. За пореден път се убеждавам, че в скапаната ни държава без връзки нищо не става. Висяхме в студа, притеснявахме се и накрая пак я докарахме до "другия начин". Close Просто обстоятелствата ни принуждават. Tired Важното е, че от юли месец Преско ще е на ясла, а аз трябва да започна работа, защото апартаментът чака някой да го изплаща. ooooh!

# 31
Ей Жана ,видях ,че си тук  Hug пиши как сте ? не си се мяркала от страшно много време  Heart Eyes

Кате ,стискам палци Габи да оздравява по бързо  Hug Браво за яслата  Peace дано да свикне бързо Преско.

Веси , дръж се  Hug каквото и да е положението сега ,мисли позитивно и ще дойде момент да се похвалиш  Heart Eyes

Аз май от другата седмица също ще започвам работа ,предложението е добро ,а и вече нямам време да отлагам защото ще си загубя дипломата .
Става въпрос за една ясла която ми е на 5 мин. пеша, а работното време е един ден от 7.30 до 13.30 на следващия от 12.30 до към 17.30 . ще поработя 3 седмици и след това съм 2 месеца платена отпуска /ваканция/ през тези 3 седмици мога да водя Алекс с мен защото в неговата  група от онзи ден  има варицела и съм го спряла ,че сега ще е доста неподходящт момент за боледуване /въпреки ,че все пак не е изключено да се е заразил,но ще видиме де както дойде/ Много смешно звучи- неподходящт момент  Joy чудя се кога ли ще е подходящия да се разболеят  newsm78

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 11:25 от miki3

# 32
Здравейте Момичета,
Не помня вече от кога не съм писала,може да има и година,ама все се каня:)
Мойте близначки растат усилено.Да са ми живи и здрави много са палави,само бели и щуротии,бият се скубят се,после се прегръщат и целуват.За миг не спират само търчат и крещят.А как говорят само направо ме изумяват,София е като латерна,всичко знае,все да си пъхне носа:)Пеят песни смях  Mr. Green На година и половина ги дадох на ясла и се родих,никакви проблеми още от първият ден реват и не искат да си тръгват,другите деца реват сутрин,моите вечер.Стават по тъмно да ходят на дома.От два месеца сме без памперси,даже и вечер не ги ползваме,заслугата е на лелките в яслата и на майка ми.
Поздрави на смелите от вас които вече имат по още едно бебе Simple Smile
Схте се пробвам да кача малко снимки в албумчето.

# 33
  • София
Привет,милички! Hug

Днес пак слаба активност,къде сте всички Rolling Eyes Hug

Кате,как е Габи?Дано се повлияе от антибиотика и не го дупчат,милото.Бързо оздравяване и желая!
Също и на Вики,Теди,как е малкия,завяхват ли вече пъпките?

Веси,мила,стискам палци все пак да се окаже,че всичко е наред...,ако ли не,много гушки и кураж!!!

Мики,честита работа!Дано ти хареса,пък и е много хубаво,че ще можеш да си водиш Алекс там ако нещо се наложи.

Жане,радвам се,че сте добре,в България ли сте сега?Давай снимките да ги видим двете палавници Simple Smile

Ние сме ок,отбиването върви добре,не е сукал от цяла седмица почти.Все още ме пита всяка вечер дали не е оздравяла цицата,щото аз му казах ,че е болничка и млякото горчи,но вече спи по цяла нощ(да не чуе дявола!),само сутрин към 7 се буди,плаче и се хвърля в леглото като подивял кон и мята къчове,после ме кара да стана и да го гушна и така ми заспива пак на рамото и спи още час и половина,абе доста му е тежко,ама ще свикне ,няма начин...
Вчера го водихме в Патиланци,много му хареса на батута,скача 20 мин без да спре,поигра и в малката джунгла 1 час ,повози се и на разните му там въртележки и така...,остана доволен.В неделя от 15 часа и ние ще ходим на "Мечо Пух" в НДК,намерихме си покана,чакам го с нетърпение Simple Smile

Айде,цунки! Hug

# 34
  • Варна
ЖанеHug
tasia, днес Габи няма Т. Не знам дали да се радвам. Или оздравява или организмът и е спрял да се съпротивлява. Гласът и е по-зле от вчера, но пък се храни като здраво дете, играе. Rolling Eyes Ако не е промененият глас не можеш да кажеш, че е толкова болна. Дано да се е повлияла от Зината, въпреки че доки беше много скептична. Confused Просто възпалението е много сериозно според нея. Но дано да не е познала. Praynig

# 35
Ами децата са си в БГ аз ще се се прибирам август,малко се наложи да се разделим за няколко месеца. Cry
От тук имам проблеми с българските сайтове и не мога да кача повече снимки.

# 36
  • София, център
Абе к`во става, много заспала съботна история.... Mr. Green

То и аз съм снощна и с запушен нос и гърлобол...  Мария снощи кашля половин нощ...бляяяя

Katia_N Габи как е?

# 37
Katia_N,дано бързо да се оправя малката хубавица.
Ади,стискам палци и на вас с Мария да оздравявате.
Аман от тия болести!
Ние сме по-добре вече (Тася, мерси че попита Hug) Пъпките на Виктор вече завяхват.Вече не е заразен и започнахме да излизаме навън,че в къщи полудяхме тия дни.Само дето лигавщината си му остана и сега са големи мъки по приспиването-не иска да си ляга,иска да си лягам и аз с него,да разказвам приказки,пея песни...Ама да се надяваме че и това е период и ще отмине.
В понеделник заминаваме за морето и съм решила да ни се отрази на всички добре Simple Smile

# 38
Привет! HugНие вчера се завърнахме...и много ми липсвахте. Hug
Ако знаете колко пак изпатихме с Янето...не е за разказване.Слава Богу всичко завърши добре.На 1 юни заминахме,мъжът ми ни зкара на село и вечерта се прибра в София,а Яна вдигна 38 градуса температура.Цяла нощ не съм мигнала от притеснение...през половин час мерене на Т... SadНа сутринта беше с 39,свалих я със свещички...на обяд вдигна 38.6 и ми направи за втори път фебрилен гърч....и то при не кой знае колко висока Т. CryБеше по-лек и по-кратък от първия....но щях да полудея.Добре,че баща ми беше при нас...гушнах я след като всичко отшумя и я закарахме в Монтана в болницата.Веднага ни приеха,Яна отказваше храна и течности и й сложиха абокат и я поналяха със системи.Всичко това продължи 3 дни...38-39 градуса Т.На 3-тия ден се появи обривче,на 4-тия беше повече и вече нямаше Т.Та....изкарахме розеола. ooooh!Абе голям кошмар ми беше.... SadДобре,че Янето бързо се възстанови след това....сега даже има вълчи апетит. LaughingПосле се върнахме пак на село,реших,че няма смисъл да я затварям в София,а и сестра ми дойде с племенника та се налудуваха.Сега обаче,съм потънала в размисли...незнам какво да я правя....страх ме е да я дам на градина....страх ме е да я оставя на когото и да било....а не е възможно при всяко нейно боледуване да съм до нея....кой ще ми дава толкова отпуски и болнични...направо се чувствам смазана психически.Говорих с шефката на отделението и според нея вероятността за следващи инциденти е огромна...успокои ме,че щом е кратък,прост гърч,няма фамилна обремененост и не се повтаря в рамките на едно заболяване не е сериозно...в смисъл няма риск от неврологични увреди ....също така това се израства към 6-7 годишна възраст...а до тогава???/какво да правя...направо незнам...Уф...оплаках ви се,съжалявам,че развалих отново настроението в темичката,ама....ми се е свила душата. Cry
Отивам да чета назад,че много съм изостанала.

# 39
  • Варна
Леле, Наде, ужас. Shocked Направо ми прилоша. Миличките. Cry Много, много съжалявам, че ви се случва това. Не знам аз как бих постъпила. Само много, много те прегръщам. Hug
Ние сега отиваме да прегледат Габи. Тя днес е добре. Дано АБ да е подействал и налепът да го няма. Praynig

# 40
Наде, ужасна история SadДано не ви се случва повече никога!
Кате, дано сте добре Hug

# 41
  • Варна
Добре е. Grinning Само ще си пие Зинат общо 10 дни. Налепът го няма, сливиците се прибират. Док беше много приятно изненадана. Аз съм много щастлива. Simple Smile

# 42
Наде,направо настръхнах.Много ми стана жал за детенцето,какво е преживяло.За теб да не говорим.Особено като знам как се чувства човек в такъв момент Cry
На мен също ми се е свило сърцето как ще дадем Виктор на детска градина от септември,точно по тия причини.Ама няма как Sad
Между другото,поръчала съм си от Германия Диазепам свещички и като ги получа,ако искаш мога да ти дам.Дано все пак да не се налага употребата му. Hug
Кате,радвам се че вече сте по-добре.

# 43
Здравейте
GerDa съм и отново се появявам след много време. Просто не ми остава време за нищо  Sad не зная защо така се получава.
Наде много стресиращо това което сте преживели, дано не е нещо по-сериозно това с гърча  Praynig Прегръщам те  Hug
Кате виждам, че и при вас нещата са били зле, добре е че се оправя Габи. Дано не я докарвате до болница.
Ели честито на малката ученичка, поздравления   bouquet

И аз да се оплача, вече имам чувството че сама си навличам всичко и не мога да се оттърся постоянно от проблеми  Tired Много съм изморена  Tired Майка ми получи инсулт преди десетина дни и е на легло. Взех я в нас за да не хвърча напред-назад, пък и няма кой да се грижи за нея. И не зная как да се оправям. Цял ден - едно и също храня едната, другата, после ги изпишквам, викам лекари, писна ми, писна ми... да ходя по лекари ту за Никита, ту за мен, сега и майка ми  Tired пък и мъжа ми гледаме тези дни, че кръвното му е постоянно високо и трябва да го пратя утре за направление да отиде да се види да не стане по-зле. Просто омагьосан кръг. И като се сетя за баща ми миналата година  ooooh! как се развиха нещата... едни мисли ме налягат. И ме е хванала параноята пак за раждането, ако не се събудя кой ще ми гледа детето  #Crazy  Sad Оф дано всичко се оправи, че ще се побъркам. Извинявайте че се оплаквам само, но не мога да се похваля с хубави неща напоследък...
Леле какъв ферман изписах  ooooh!

# 44
Теди,благодаря за предложението. HugАз също проучвам нещата,но сигурно ще се позабавят малко повечко...бих си купила поне 1 бр. от теб...за всеки случай...дано не се налага наистина....но ще съм по-спокойна. HugВесело изкарване на морето. WinkНие ще ходим чааак средата на юли,толкова далече ми се струва.
Забравих да ви се "похваля",че ни пробиха и двата горни кучешки зъба по време на боледуването.Абе...разказа му се играта на детенце.Важното е,че сега е добре...пу-пу.
Какво става в темичката?Никой не пише....Надявам се ,добре си почивате. Hug
Кате,как е Габи?Ади,а ти и малката?
Жана,много са пораснали девойките.Много са сладки. Heart Eyes
Герда,дано бързо се възстанови майка ти. PraynigМного е тежко да гледаш болен човек...а ти по-спокойно...трудно ми е точно аз да ти го кажа,голяма параноичка и паника съм станала и самата аз.Трябва ти да си добре,да мислиш позитивно,за да е добре и бебенцето. HugВсичко ще се нареди.Човек се страхува от неизвестността,особено,когато му се струпат много проблеми наведнъж....но има изход от всяка ситуация...само здраве да е.

Общи условия

Активация на акаунт