Хайде към морето с пълна газ,нищо,че времето не е със нас!МАРТ'06

• 15 125
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
бяхме в македония няколко дни. кайо вече ми казва: Майкинце, айде да Идеме на расОдка
понеже там не се казва "мама" а всички за "МАйкя ти" му говорят Joy
много беше студена водата в охридското езеро, а Кайо беше с температура, та добре, че не успях да намеря банските и  не се изкушихме да влезем във водата. иначе жегата беше убийствена. Но на сянка на плажа беше добре.

та за това не дойдохме в парка, като гледам как сте се забавлявали, само ми се събират зениците.

снощи излизах с едни приятелки и Кайо го оставих на татко му и днес сутринта сърдит, не ми говори. много плакал за мен снощи.... викам го да го гуша, той обръа гръб и мълчи.
Сърдит ли си ми?
(мнооого тихо): да.
Не искаш да ми говориш ли?
Да.

отряза ме като нова ножица лентичка за откриване на козметичен магазин....

иначе си мълча, че ми е много депресарско, ще взема да си купя някой нов обектив да ми мине (да не кажа, че съм си го почти поръчала и потърквам доволни ръце Joy )
но ви следя отблизо и изкъсо Simple Smile

# 151
Привет Simple Smile

Ние не успяхме да дойдем в неделя, моите мъже ме оставиха да поспя и аз реших да се възползвам макс  Embarassed
Дан не се заричам, но друтият път  Peace

Снимките са страхотни, всички са много сладки  Hug Като изключа бебе Лъчко, мога да кажа че Дани си е бил най-добре сред толкова момиченца / както се казва на "сляпа баба" може да играе  / А Маги кой я ядоса, че страдаше така ?

Криси е много сладка  Peace

# 152
супер са снимките Hugсвалих си някои...

Как да си сваля и аз някои снимки  newsm78

Кети, много се радвам, че сте добре. Тъкмо се чудех къде се губиш  Grinning Сега и ние само чакаме добри новини  baby_neutral

Мики, ама много гот изглежда басейна, оххх  Sunglasses Вече ми се ходи на мореее  Sunglasses

А мойта щерка сама си се ядосва. Беше много лоша в неделя  Crossing Arms Само мрънкаше, буташе децата и им взимаше играчките, а тя не си дава нейните  Crossing Arms И аз, като й се скарам и тя ревне  ooooh! Но не знам защо се държи така само с връсниците си. С по-голями деца си играе много добре  Rolling Eyes Много се кефи на каки и батковци  Rolling Eyes Знам, че е период, но искам да минава по-бързо, че ми лази по нервите, като стане такава сприхава  ooooh!

# 153
  • Варна
Много хубави снимки.  Simple SmileРазкошни са тези дечица.  Heart Eyes
ketito, радвам се, че избута до 9-тия месец. Наистина отстрани много бързо минава времето.  Wink Дано скоро да си гушкаш дъщеричката. Много ми стана мило като прочетох за реакцията на Дени. Heart Eyes
И ние два дни бяхме на плаж, но без децата.  Sunglasses Бяхме с колеги на мъжа ми на една вила край Варна. Много хубаво си изкарахме, само дето поизгорях малко. Embarassed
Вчера следобед взехме Преско и отидохме на вилата при свекитата и Габи и им напълнихме басейна. Та и децата направиха една баня. Sunglasses Ето малко снимки. Hug

# 154
Здравейте мами,
Ние вчера благополучно се завърнахме от морето.Бяхме в Созопол и тази 1 седмица ми се стори като 1 ден.Много съм доволна и изкарахме чудесно.Слънце и жега,моренце за разхлаждане,компанийка...На Виктор също много му хареса.Има доста снимки и видео,ама кога ли ще имам време да ги кача и покажа...не знам.
Сега отивам да ви чета,че много сте изписали.
Много хубави снимки от срещата видях.
ketito,браво на теб! newsm10

# 155
Тася ,вчера бяхме тук в Обеля ,че нали много късно тръгнахме ,но дне сще ходиме тук http://bankyapalace.bg/index.php?option=com_content&task=vie … 7&lang=bgr_BG

Miki!

Сърце нямаш!!

Joy

весело изкарване

Ей ама сте  Grinning хората на море ,ходят по чужбинаТА ,насма натам скитат ,а мен тука за 2 плажа ме,, захапахте,,  Crazyсамо да ме карате да се чуствам неудобно  Joy Hug

Иначе ,добре изкарахме ,децата се наиграха на воля http://bmsa4.multiply.com/photos/album/2#24

# 156
здравейте! срещата наистина беше много приятна, радвам се, че успяхме да се домъкнем и благодаря на всички, които контролираха щерка ми, която забегваше надалеч без да се интересува от мен.
Днес ми спря сърцето след поредното й необуздано търчане една кола спря на половин метър от нея......

Кетито, супееер, ще чакаме новини за бебка, и аз си отдъхнах щом влезнах в деветия. А Лъчко наистина много расте, откакто се е родил е качил 2400 и 12 см, та си изглежда по-голям за възрастта май. 

Мики, Кате, много са сладки дечицата, накарахте ме да се размечтая за деня , в който и моите ще си играят заедно...сигурно ще е скоро!
На Криси още не съм видяла снимките, сега ще отида

teddie, чакаме и твоите снимки

# 157
Честит Имен ден на Янето! да е жива и здрава и носи много радост на мама и тати!

Наде, пиши как сте?

# 158
Честит имен ден на Яна и на всички именници / ако има още   Rolling Eyes /

Мики готини снимки, мноооого са сладки и двамата  Peace

# 159
Привет мацки!!!

Ей супер сте си изкарали на срещата Simple Smile Всички деца са страхотнии ! Дани ама Лъчко наистина много голям изглежда.

Нели, супер ве4е си спокойна, айде чакаме новини ве4е Simple Smile

Моя много близка приятелка от Рим в петък роди втората си дъщеричка Simple Smile

Ние бяхме на морето, в4ера се върнахме, времето беше жестоко, по4инахме си малко  и края на другата седмица изпращам Анна-Мария до каря на лятото там. А пък ние средта на юли отиваме, нямам търпение ве4е хи4 не си тръгваше от морето.

Мики, Деси, Кате, страхотни са децата Simple Smile Мики зна4и му хареса да се плицика на Алекс. Сега на морето няма изваждане от водата Wink

Гер4о, Кате, теди, давайте снимки от по4ивките !

Калинкееее, ти да не се премести в Македонско Simple Smile

# 160
Здравейте моми4ета Hugвси4ки снимки са страхотни HugКриси на Симба е много порастнала,Габи на Катето също,а Лъ4ко и Приси си ли4и,4е са брат4е и сестри4ка,много си прили4ат,само едно детенце не можа да позная,ето това http://images.tasinka.multiply.com/image/2/photos/14/500x500/11/ … mp;nmid=102225736
с розовата рокля newsm78При нас нищо ново,Дани пак ми изкара вируса с афтите в устата и пъпките по тялото,ама този път на крак,не съм го спирала от ясла,не е вдигал температура,оба4е като си е вкъщи реве по цял ден,става с рев и си ляга с рев и нерви4ките ми не издържат ве4е,като бебе не можех да му 4уя гласа,даже и от глад не ревеше,все усмихнат,а пък сега е някакъв ужас,тръшка се за щяло и нещяло,иска нещо и ревне,а пък като му го дам ревне що съм му го дала,слу4вало се е за един 4ас да се разреве 7 пъти за разли4но нещо :roll:4акам с нетърпение да си дойда в Бг,за да го тръшна на майка ми и да си по4ина малко Интересното е,4е в яслата са ми казвали,4е реве само ако се удари и,4е никога не се е тръшкал,а като отидем на гости на свекър ми е друго дете,винаги в настроение,а как приказва само като е в тях не му млъква устата,а вкъщи само мъл4и и реве,като иска нещо,вместо да ми каже ревне,незнам защо така се полу4ава,взех да се 4удя дали не е заради смесването на два езика,аз на един,баща му на друг  newsm78
А има ли някой от вас да живее в Младост 1 или в околностите?
Айде приятна седмица на вси4ки Hug

# 161
Честит Имен Ден малка, сладка Яна и на всички, които имат днес празник!
Името ти свято днес
да бъде то полято,
с руйно вино,песни,танци,
веселба и така до сутринта!

# 162
Зоуи, за Младост в София става дума, нали? Аз съм в 4, казвай какво има.

Благодаря ви за комплиментите за Криси. Тази сутрин ходихме да направим и последната ДТК ваксина. Тя се прави преди 2г, ама нали тогава имахме някакви проблеми с ушите и гърлото, та я отложихме. И после така я отлагахме още няколко месеца.  Rolling Eyes Имаше тръшкане и рев, много ясно. В кабинета си глътна граматиката и само накрая каза едно изтерзано "чао", а в момента, в който излязохме и пак почна да бърбори за щяло и нещяло. После се хвали на баба си как й сложили инжекция и само разправя: "нама ниту, аз съм мееела" (няма нищо, аз съм смела)  Joy Joy Joy

Хайде лек и прохладен ден на всички  Hug

# 163
Честит Имен Ден на Яна!Да е жива,здрава,щастлива и засмяна!
Наде,как сте?Дано вече да сте добре.
Аз да ви се похваля.Много съм доволна че Виктор на морето се научи да пишка прав.Досега го взимах и вдигах на ръце да върши тази работа,ама вече го прави като мъж Simple Smile
Утре имам час при детски психолог.Напоследък Виктор все по-често започна да се тръшка и изпада в истерии и ми е много кофти.Знам и чета как е нормално (до известна степен) и че е период и ще отмине,ама искам все пак да се консултирам и да ме насочат аз как да реагирам на такива ситуации.Интересно ще ми е.
Зоуи,аз живея в Младост 1.

# 164
Много благодаря за пожеланията! HugИ Янето и мъжът ми днес са именици.Освен това,миналата година на този ден кръстихме Яна.
Черпя ви по едно разхлаждащо питие:

Добре сме.Незнам какво й стана онази нощ на Янето...от 12ч. вечерта до 6 ч. повърна 6 пъти.Не спахме цяла нощ,беше й лошо.Аз треперех да не вдигне температура,но слава Богу се размина.Не съм й давала нищо необичайно като храна...ама то в тези горещини... ooooh!Имах голямо желание да дойдем на срещата,но уви.В неделя бяхме на сватба.Аааа,да успокоя малко мамите с по 2 дечица.На сватбата имаше едно семейство с 4 на брой момчета. Crazy Crazy CrazyБяха на 3,6,11 и 15 години.Пълна лудница...ама аз много им се изкефих.И на всичкото отгоре правели планове за 5-то дете...защото искат момиче. Crazy
Разгледах снимките,супер сте както винаги. Hug

Общи условия

Активация на акаунт