понеже там не се казва "мама" а всички за "МАйкя ти" му говорят
много беше студена водата в охридското езеро, а Кайо беше с температура, та добре, че не успях да намеря банските и не се изкушихме да влезем във водата. иначе жегата беше убийствена. Но на сянка на плажа беше добре.
та за това не дойдохме в парка, като гледам как сте се забавлявали, само ми се събират зениците.
снощи излизах с едни приятелки и Кайо го оставих на татко му и днес сутринта сърдит, не ми говори. много плакал за мен снощи.... викам го да го гуша, той обръа гръб и мълчи.
Сърдит ли си ми?
(мнооого тихо): да.
Не искаш да ми говориш ли?
Да.
отряза ме като нова ножица лентичка за откриване на козметичен магазин....
иначе си мълча, че ми е много депресарско, ще взема да си купя някой нов обектив да ми мине (да не кажа, че съм си го почти поръчала и потърквам доволни ръце
)но ви следя отблизо и изкъсо

Като изключа бебе Лъчко, мога да кажа че Дани си е бил най-добре сред толкова момиченца / както се казва на "сляпа баба" може да играе / А Маги кой я ядоса, че страдаше така ? 
Сега и ние само чакаме добри новини 
Вече ми се ходи на мореее
Само мрънкаше, буташе децата и им взимаше играчките, а тя не си дава нейните
Но не знам защо се държи така само с връсниците си. С по-голями деца си играе много добре 
Дано скоро да си гушкаш дъщеричката. Много ми стана мило като прочетох за реакцията на Дени.
само да ме карате да се чуствам неудобно