Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо имате нужда от колички със сменяеми кошове?
Какви са предимствата на слинга или кенгуру пред количката?
Какви са предимствата на комбинираната количка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо имате нужда от колички със сменяеми кошове?
Някои майки избират колички със сменяеми кошове, тъй като те могат да се използват както за новородени, така и за по-големи деца. Това позволява на майките да изберат удобството на пълно легнало или седнало положение въз основа на нуждите на детето. Важно е обаче да запомните, че изборът на количка зависи от личните предпочитания и нужди както на майката, така и на детето.
-
Какви са предимствата на слинга или кенгуру пред количката?
-
Какви са предимствата на комбинираната количка?
-
Какви са предимствата на леките и компактни колички?
-
Кои са най-добрите видове бебешки колички?
Просто Лили ми беше харесало като име на бебче
Но всички баби и единия дядо са с "М", така че искаме да уважим всички и ще се спрем на име с М.
Както вчера едва насмогвах всичко да изчета, така днес почти никой няма. Някои мами сигурно сега са на преглед (за mylili и mimisofia се сещам сега), ама другите къде са ... ?

Понякога си втълпявам че ми се схваща корема, но не боли, просто като ритничетата на бебчо, но за повечко секунди, все едно си запъва крачето. Охх ама го обясних, абе кажете вие какво е, пък аз ще докладвам това ли е при мен
.
. За мен най- важното е да сме живи и здрави и всичко да мине нормално.
Аз след 2 седмици също имам изпит и трябва да сядам да уча. Ходя на френски и свършваме нивото. За съжаление ще ми е последно, защото лятото няма кой да гледа малкия за да ходя на интензивния курс, а имах огромно желание. После ще се роди малката и пак няма да мога, но ако остава време ще преговарям наученото до тук.