През СЕПТЕМВРИ ще изгреят нашите звездички, чакаме ги с трепет всички

• 9 581
  • 308
  •   1
Отговори
# 165
Бае,и аz съм от тоя отбор.Толкоz време е минало,че точно като че ми е zа първи път се чувствам.А и не е да не ми се отдава шашкането Confused Wink .Даже имам чувствота,че първия път ми беше по спокойно...

# 166
  • София
Хе, хе, виждам, че още ви държи влага вчерашната срещичка.... Crazy  Така трябва- да се зареждаме взаимно с добро настроение!  newsm44

Асе, на добър час и поздравления за хубавото стихче!  Hug От душа ти е дошло.  Peace

Иринче, мерси за "обяснението".  Heart Eyes   bouquet

На момичетата-първескинчета искам да кажа, че е съвсем нормално да се шашкате и притеснявате от раждането и първите грижи за бебо. Когато бях бременна за първи път, толкова ме беше страх от появата на бебето, че ми се искаше ако може така да си стоя бременна  Laughing. Сега нямам търпение да се "отърва" от килограмите и да си знам, че тялото ми си е само мое.  Wink И още нещо- практическите грижи за бебето- къпане, хранене, обличане, не са въобще толкова страшни или сложни. По-трудно е човек да свикне с постоянния ангажимент и това, че вече не разполага сам с времето си.
Пък и нали след септември, живот и здраве, пак ще си пишем същите майчета в отчетната септемврийска тема на бебоците- ще питате, ние сме насреща.  Hug

# 167
Иот мен лека.Не ми се спи, ама ще ставам много рано,та ще се помъча да дремна. Hug Heart Eyesна нощните птици
Суйт мама, не се и съмнявай, че няма да ви тормозим с въпроси. Hug

# 168
Ауууу верно беее!!Ето виждате ли и на 21 човек може да не доскив!!Аз съм за очила изглежда!!
Ша са шашкаме заедно!!!Ма аз като съм държала бебе веднъж в скромния си житейски опит  ooooh!Аз даже не знам как да го държа да го не повредя  #Crazy
Моята френдка дето е на моите години и роди октомври ми вика-"нема да се плашиш от раждането,и да го гледаш не е толко трудно не бой се"

# 169
Мире,колкото тебе съм била първия път.Свиква се веднага,zнам,че не можеш да си го представиш,ама е точно така.Бреййй,колко убедително,ама то не ми пречида си фантаzирам пак раzни  ooooh! Wink .Всички ще се оправим обаче,грам не се съмнявайте

# 170
Деси на мен докато ми узрее кратуната за второ, аз за малко да презрея, та сега ще се докарам в ситуацията че докато чакам каката да се върне от среща с гаджето аз ще пея песнички  ще презкачам барбита, братзове и нам си кви още чуми ще измислят до тогава. Ама преди това ще има една лека закалка на нервите с 3 годишно  ( и неговити си кризи ) и пубер. Успокоява ме това че половинката ще е в още по-кофти позиция демек 3 годишно  ( и неговити си кризи ), пубер и моя милост почти изперкала.

# 171
Хахаха,Бае...
Може и така да е,но да са живи и zдрави,има си и плюсове и минуси,както малката,така и голямата раzлика.Като дойде шé го мислим.И на мене бая годинки не ми се zанимаваше с бебе,все си виках има време...Но да си приzная zа себе си,никога не съм искала деца с малка раzлика.Е може би не чак 8г.и половина,но в никой случай не 1или2 до 3г.Въzхищавам се обаче на майките,дето не се плашатот малки деца накуп..
Сега и аz ще ви оставям, Hug  Hug на всички,ще опитам някакъв филм да zагледам,ако не ще лягам.Лекинка

# 172
Bae Това не е нищо!!А моя мажо милия с мен-още в пубертета и с малко момиченце на главата!!Малии не му завиждам направо!!!!А мен ме тресат още хормоните от ученическите години hahaha JoyДето вика той-"малеее как ще живея с две на главата та това са два ПМС-а" hahaha hahaha
И аз ще заглеждам некой филм а и имам да се сещам за един дето не мога да се сетя и ми запуши главата!!!В краен случай Али Макбийл ще гледам-тая откачалка
Лека и мека и така нататък.Гушки и цунки

# 173
Айде и аз ще напускам полесражението. Ще догледам една кримка и после ще ида да се мъча да спя. До утре.

# 174
Муц кутията ти е пълна!! PeaceСетих се за филма кой е!Предчувствието!Със Сандра Бълок!!Малко е психо ама аз такива обичам!! Peace

# 175
Здравейте мацки,
Първо да си предложа услугите, за късно лягащите, сомнамбулите и ранно будните - насреща съм за компания в форума. Нали съм на "дупето" на географията и през цялата нощ може да разчитате   typeuu ( ако не съм с Борис на разходка)

За разликата м/у децата и на мен ми се искаше по голяма ама така се случи сега ще си имам  newsm05 малчугани и се надявам да си правят компания а аз да си почивам  rotfImbo. Много ме е страх как ще се справям newsm64 и не искам единия да се чувства пренебрегнат заради другия  newsm78

Моята свекърва ме обожава, но аз не съм и фен, не спира да говори и да дава съвети имаше и "желанието" ако имаме момиче да го кръстим на нея, а дали аз искам не е важно  Joy.

За стриите пръвият път се мазах, с какво ли не скъпо и тн и последната седмица преди раждането се нацепих по корема. Така че не очаквайте чудеса. Една майка ми каза че това са "медалите" за чудото което сме сътворили - приемете ги така нещата.

Лек и спокоен ден   bouquet

# 176
Бони, това за медалите звучи страхотно Grinning Но честно казано се надявам и този път да не съм сред медалистите Peace
Така или иначе каквото-такова. Не може да ес върне обратно Grinning
Аз днес си чакам съпружеството да се прибере от командировка Grinning и се надявам да не го размотават до среднощите по границите Praynig
Бебочкото започва да си намества краката по ребрата ми, но е доста по-внимателен от кака си... за сега Wink
Сонче, остави се, не само ме изпроводи до университета, за да си взема дипломата, ами и ме ръчка да си завърша магистратурата Crazy Ужасна жена ти казвам, ама много си я обичам Heart Eyes Какво толкова били 6 изпита (те верно са само за бройка, де Wink) и дипломна работа от 90 страници сценарий ooooh! Питам аз - Ти ли ще ми го пишеш...? На мен главата ми трудно побира мислите ми за ежедневието..., какво остава да пиша и следя няколко сюжетни линии ooooh! Laughing
Ама както са ми скочили на врата като нищо ще ме и дипломират Laughing

# 177
Леле, какви сте писателки! Нямате изчитане! Ако се бях помотала още малко с включването, като нищо щях да изтърва темата.

Новини от вчерашната ми консултация - тотално объркване с пола на бебока #Crazy! На фм в Пловдив Даскалов рече "момиче, ама не сигурно", а моят доктор тук досега си траеше. А вчера още акушерката като ми слушаше тоновете и вика "абе, много силни тонове, това бебе мъж ли е?". После влизам при доктора и той гледа, гледа, пък изведнъж - "ами вие май момиче искахте, ама то май е момче" и взе да показва на мъжа ми евентуалната пишка. Та сега остава да чакаме - през септември със сигурност ще се разбере кой е познал точния резултат от мача! Дотогава обаче ще помоля Дидка да ми махне розовия щъркел! Не че не ми се иска да е така, иска ми се и още как, ама предпочитам в тази ситуация да не се самонавивам за нещо дето може и да не е вярно. Така или иначе, освен да ми се роди живо и здраво, други претенции нямам за детенцето.

Свекървите сте подхванали.... Хич не се захващайте да си тровите нерви, ви казвам от опит! Няма смисъл! Слагайте си дебелите кожи, като контактувате, или капаци като конете - това е спасението. И всичко да влиза от едното ухо и да излиза от другото! Иначе излишно си тровим живота. Е, има и супер свекита, ама са рядкост!

Асе, честита ти нова работа! И да вземеш да се дипломираш от магистратурата! А какво всъщност учиш?

............ами толкова запомних от многото ви писания, простете бременния ми мозък, после ще се включвам пак. Дотогава -  Hug Heart Eyes

# 178
Асе, аз все се въздържам да давам съвети ама ще се включа, на мен ми се вижда много добра идеята да си работиш от вкъщи, още повече сега това е най-перфектния вариянт за теб /според мен/  пък и някак не смятам че тези предложения идват случайно в живота, така че виж  и чуй  к'во ще кажат  и ако ти утърва се захващай. Стискам палци!

Аз  да се оплача  Sad взех да не мога да спя през ноща. Заспивам към 23.30 и в 02.00 вече съм събудена бодра и няма заспиване повече. Тази сутрин например  от 2 задремах чак в 06.20,  а в  7 трябваше  да ставам за работа и сега ми е отпаднало и замаяно.
Другото гадно е че от 3 дена съм с ужасни газове, корема ми е надут като тъпан. Мисля че е  колит, и преди ми се е случвало ама сега  е още по зле понеже и бебенцето е там вътре и ме е страх че му е тясно. Нещо против газове да знаете???

# 179
  • София
Лелее, колко сте писали от снощи  ooooh!
Ето още едно място, където палмата си е моя  Wink, а именно разликата в годините на децата. При мен, както се вижда от подписа, разликата между номер 1 и номер 2 е ...12 години Heart Eyes А между номер 1 и номер 3 ще бъде, живот и здраве....17  Wink
Единственото странно е, че аз съм си все така на 20  Whistling Wink

Последна редакция: чт, 12 юни 2008, 10:01 от irinaradeva

Общи условия

Активация на акаунт