През СЕПТЕМВРИ ще изгреят нашите звездички, чакаме ги с трепет всички

• 9 580
  • 308
  •   1
Отговори
# 180
А, да, сетих се! Срещичката ви явно е минала страхотно - личи ви от доволните физиономия! И всички вие изглеждате страхотно!

беба28, против газове - Еспумизан! Щом се дава и на бебета (като капки), не би трябвало да има противопоказания и за бременни.

irinaradeva, кефи ме разликата между децата ти! И ти се възхищавам за смелостта и куража, след като вече тотално си се откъснала от бебешорските неволи, пак да се впуснеш в авантюрата!

# 181
Мдаа, аз пък все на 18 седя Thinking Трябва да се замисля да ги докарам до 20 поне Mr. Green
Елси, кинодраматургия уча (демек за сценарист). Иначе баклаларското Wink ми образование е журналистика... Все лаладжия и драскач. Ей туй са м професиите на мен Wink Laughing
Но като знаете и с какво друго се занимавам... явно и кърмачка по призвание Heart Eyes
Айде, аз отивам да пийна едно кафе, че така ми се мота кратунатааа ooooh! Като се прибера ще видя до къде сте я докарали Hug

# 182
  • София
Елсче, и мен ме кефи много!  Heart Eyes
Сега не съм се откъснала толкова, че Павчо си ми е бебе още (само да не ме чуе, че много се засяга) Wink
Но второто  ooooh!...направо имах чувството, че ми е първо  Simple Smile
Да видим какво ще се случи, ако решим да караме до женско  Joy Joy Joy (това не е на сериозно вече!) hahaha

# 183
Брееее какъв мохабетец сте си дръпнали нощес.
Ама сега де ви махмурлийки такива smile3503
Мирка по темата "свекита", аз от малка като гледах мама и баба и си виках искам мъж без майка да си не тровя живота и баш такъв ми се падна, но и това не е гаранция ей.
Жената преди 100 години си заминала от този свят и йош от гробищата ме преследва smile3506.
Като ми дойде музата да манджоря, па като се залюхам из сайтовете па като спатърам нещо френско изтънчено, мъжо се прибира хапва тренчи се и вика брееее много вкусно бе направо все едно майка ми го е готвила... Embarassed Embarassed
Викам си на акъла да бе тя майка ти все със сини сирена е готвила едно време, ама тъй много си ни е убаво без свеки, а и майка ми хич не се меси.
Иринкааа,  newsm51голяма си сладурка ей!
Да са ти живи и здрави момчетата и да си те глезят и уважават!

# 184
Иринка, ние кога ще влизаме в 7 месец. Питам те щото нали сме заедно пък ти си  с повече опит  Hug

# 185
Здравейте сладки мамчета Hug Hug Hug
Какво ги мислите тези години,кой на колкото се чувства Peace то като си с млад дух няма значение бройката.
Относно газовете и аз имам Embarassed понякога наистина е доста неприятно,ама аз до сега не съм се сещала да пия нещо специално newsm78 а и то през бременността май е нормално да се появяват по честичко,поне така съм чела.
Мире този филм "Предчувствие" е страхотен и аз съм го гледала,много ми хареса Peace
Айде за сега ви оставям до после  love001  love001  love001

# 186
Мацки, благодаря ви за комплиментите за Хриската Embarassed Heart Eyes Тя наистина е много кротко и спокойно дете, което всъщност ме изкарва от равновесие понякога. Сигурно новата мома, ще ми го върне тъпкано Crazy

Асе, честито за обаждането! Дано в събота ти хареса и се сдобиеш с новото амплоа Grinning

Аз за свекървите няма да се меся, защото си нямам, а пък свекърът го виждаме от дъжд на вятър, а живее 2 етажа над нас. Винаги ми е било много интересно защо така се получава между снахи и свекита. Защо продължават да се бъркат в живота на синовете си. То и някои майки правят същото с дъщерите си де.

Хайде лек ден!

# 187
Иринка, давай да правим клуб на вечно 20 годишните...
И мен сън не ме фаща, грешка излъгах...фаща ме , ама после бързо ме пуща, та и аз си кукувам по малките часове, пъшкотя, въртя се докато не събудя и половинката, пък той един такъв нв словоохотлив примерно към 2-3 сутринта. Бебка се е настанила в дясно ( или поне аз така съм си решила) та като спя на дясно, веднага почва да протестира, явно и стеснявам гарсионерката. ( за последното не се и съмнявам и аз ще ритам ако 90 кила ме подпрат яко в някое кюше), по гръб уж отпада заради онази вена ( аорта...по-запознатите може да ме измъкнат от невежеството), на ляво и на двете ни харесва, но не мога да изкарам цяла нощ , щот всичко ми се свеща ( няма да зачеквам пак възрастовата тема... Embarassed )....а аз си спя по корем обикновено, ...та всичкото това до тук беше обяснение що не мога да се наспя. Добре че като туря помадите сутрин и маскирам следите от среднощната битка със съня, колегите не забелязват. Аз изфърчам за работа
до следобяд..

# 188
Ало, спамърките, още ли спите? Naughty
Изстина ми кафето, докато ви изчета купона от снощи. Големи сте скици. Докато дъртото спи, вие сте лудували.
Иринка, и на мен ми се чудят на акъла на таз възраст деца да раждам hahaha
Каката на 8 (*ще ги навърши на края на месеца), малкия на 5. Сега един изтърсак  ooooh!
Направо съм за лудницата ме обявиха тукашните ми познати. Била съм забравила как миришели памперсите  Stop
Обаче забравят една тънка подробност - колко много се подмладява организма с една бременност на тази възраст. После на 50 ще изглеждаме като на 30  Party
ВАЕ, и аз съм в клуба готова! Peace
Да разкажа от снощи една случка. Излегнала съм се на двора на шезлонга, а Зрънчо вътре парти си прави. Минава малкия покрай мен, спря се и се загледа в корема ми. Сложи си ръката и получи ритник. Като викна от кеф това хлапе, целия квартал разбра, че братчето му го било сритало. Joy

Последна редакция: чт, 12 юни 2008, 11:03 от Вечерница

# 189
Здравейте момичета
страхотна среща сте имали браво, аз се надявам да се включа в следващата, но дано да не е в неделя
Аз да си разкажа за вчера бях на ЖК похвалиха ни бебчо със хубави чисти тонове.
Кака се пребори с всички трудности в училище и вече е много доволна от крайните резултати за края на годината /и ние като родители естествено/
Аз си взех изпита сега се готвя за събота.
Та на кратко вчера беше супер ден пожелавам такива много на всички.
А относно възрастта и разликата на децата не се тревожете всичко ще си дойде на местото като се появят бебета нашата кака ще стане на 15 след две седмици и е такава радост и грижи за бебчо. Между първите две деца разликата беше 1 год и 1 месец и пак не е имало проблем тя пак като кака много добре се държеше. Както някой беше казал по-рано в темата и двете разлики си имат и хубави и лоши страни. Важното е всичко с бебета на есен да е ок пък другото ще се нареди без да усетите.

# 190
  • София
Бебка, и аз не знам точно - честно. Аз си го броя горе-долу два-три дни след деня на термина. (а именно, приемам, че влизам в 7-ми мисец на 22-23 юни). Не знам дали е вярно обаче  Embarassed
Бае, Веч  Hug, съклубнички  Heart Eyes beer beer beer
Аз на обяд съм на консултация. Стискайте палци Hug

# 191
Ей, момичета, много сте изписали снощи...Как сте днес, не ви ли се спинка?  ThinkingАз едвам ставам сутрин, а следобед вече издавам багажа и аха и ще заспя...,но удържам фронта.
Важното е как се чувствате, момичета, независимо каква е разликата, просто изживейте мига...
А за свекървите- мисля, че го правят просто от ревност,защото са усетили как са загубили вече синовете си. Моята на сватбата какви изпълнения прави... да не ви разправям.В началото си мислех, че ще ми провали най- хубавия ден, нао не и се дадох.И сега се опитват да се месят, пък моя мъж понякога се вживява прекалено много като говори с тях- все едно говори на бебета...Направо му се чудя Crossing Arms
А може би зависи от това дали си имат брат или сестра или са самички- не знам?!Айде доскоро! Hug

# 192
  • София

Здравейте, другарчета, черпя ви с голяма чаша ароматно кафе!  Heart Eyes

При нас разликата между бебето и големия ми син ще е 10 години, а с дъщеря ми- 6 години. Между сина ми и дъщеря ми планирахме да няма много голяма разлика и четири години се оказа перфектно, поне при тях. Сега някак ми звучи странно 10 години между баткото и бебето, обаче от друга страна ме радва това, че е по-голям и мога повече да разчитам на помощ. Пък и все още пубертетът не го е хванал, та се надявам на още 2-3 годинки спокойствие, преди да започнат яките тийнеджърски вълнения.  Laughing

Имаме една съседка под нас- наскоро роди момиченце, а синът й е абитуриент!

Мисля, че не съм забравила чак толкова какво е да отглеждаш бебе, макар че шест години не са малко и в действителност се чувствам бая пооткъсната вече от бебешката възраст. Неприятното е, че с големи деца семейството свиква да е мобилно- вече можеш да ги вземеш на много места, дори да ги оставиш сами вкъщи....а с бебето всичко започва отначало. Но пък човек наистина се чувства подмладен.  Peace

# 193
  • София
Ох, момичета, аз от 2 дни незнам къде се намира!  Weary Толкова съм потресена и разтроена че няма на къде, извинявам се ако ви натоваря, но ви чувствам близки и ще споделя, може пък да ми олекне...
Става въпрос за една бременлинка от друг форум. Всичко започнало с това, че не усетила бебка един ден, и си записа час при лекаря, док не видял малкото тупкащо сърчице. И на ДРУГИЯ ден (вчера) момичето е прието в болница, и диагнозата е потвърдена. Предизвикали са раждането и ДНЕС трябва да роди, но няма да я изпишат с бебка в ръце, а сама! И всичко това се развива в началото на 9-ти месец.  smile3518 Просто място не мога да си намеря и не искам да повярвам че се е случило!

# 194
  • София
Диди, няма какво да се лъжем- всичко се случва! Последните няколко дни аз пък чета тъжните новини за починалите бебенца при февруарките и априлките и ми настръхват косите.....но всеки със съдбата си....излишно е да храним черни мисли, все пак това са изключения....дано всичко при нас мине щастливо и благополучно!

А за момичето в деветия месец- наистина много жалко и тъжно..... Cry

Общи условия

Активация на акаунт