През СЕПТЕМВРИ ще изгреят нашите звездички, чакаме ги с трепет всички

• 9 577
  • 308
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Ооооф, да са дотътра при младите малко, и аз да са почувствам девойка:)..Mirkata_21, мерси, батко, за филма..ще го дръпна юнашката сега.. Hug
Ко прайте, бре, Цоцоланки:)?
Дидка, ти сега си и подкрепа на жената, утешавай я, затова сме приятелките и в трудни и в щастливи моменти. Само не си внушавай за тебе, че ще се случи нещо такова. Бъди силна и уверена в утешението си и във вярата, че ТИ ще родиш здраво бебе, че ТЯ също ще роди здраво бебе един ден. Защото хората усещат когато ти самата мислиш, че и с теб ще се случи същото и това не ги утешава. Никакви страхове.
 Ето аз, примерно, имам страх от инжекции, от взимане на кръв, от упойки..Като Мирката:)..Бе ужас съм..днес ходих за изследвания, еййй..то не бяха уговорки със сестрата..викам и: Имаш ли амоняк, че припадам, ако нямаш да ида да купя Wink, тя вика- " Имам бе, лягай..няма да припаднеш..",аз пак- Сигурна ли си?! С еййй такива сигурно очи съм и говорила... Shocked Та после, след като не припаднах, я питам- Бе сестрата, аз да взема да си родя нормално..е виж, как не припаднах..Тя-" Ооо, я секцио, това са такива болки при нормалното, няма да издържиш"...Докато ми дърпаше кръв, ми задаваше въпроси, за да немам време да припадам, а да съм в час, ейййййй, излъга ме  жената, тва да си доктор требва да си голем лъжец..Simple Smile))))браво на нея..и аз си отговарям като пич,ама после си викам- Ъ, много я интересува какво работя или какво уча или мъжа ми какво работи..нещо ме омайва..аз вече си бях казала всичко, то при тоя стрес..Simple Smile
А преди да ида за тия ми ти пусти изследвания, казвах на моя " Пенчо", че ако искат ша им ходя и по голяма и по малка нужда цел ден, само да не ме бодат..Simple Smile)))
 Той вика- " Чеки, може и 3 в 1 ..демек като ми взимат кръв и хем да се оакам, хем да се опуща..Simple Smile)))))))
 А сега ми е едно леееко, леееко и искам се изфукам на целия свет, че съм дала кръв, кръв, еййй, тва голема раота:). Дигнало ми се е настроението яко! Ама па после се замислих..бе в тая болница ми дадоха една чашка и викат" Е там после иди и си остави чашката на тоя перваз"..Ъ, ми ако някой ми я земе? Ми ако ми я замени с чужда..? Напрао ми идваше да доведа некоя сестра и да и кажа- Ето това е моятаааааааа, да не я пипате, да не я разлеете..да не стане нещо.. #Crazy Бе не го напраих, ама питах мой маш дал параноята ми е с почва..той вика- Ба, тва само ти можеш си го помислиш..Simple Smile
Сетих се да ви кажа и още нещо- има такъв лаф за мъжете, чийто жени раждат момичета- Лесно е да посадиш краставица и да се роди пак краставица, майсторлъка е да се посади краставица и да поникне ..слива:)
Надявам се майките със синове да го приемат в кръга на майтапа! Hug
Цунки- пунки:)

# 211
Муцано като те чета и се едно себе си чета мари  Flutter
Аз съм такава малиии тая кръв дето не мога я преживея като ме бодът!!Първия път викам на сестрата "Много ме е страх"И тя "Ама не трябва така това е най-малкото"И аз викам "мам как ше раждам?"и тя "Еми ще се опиташ некак си па каквото стане" #Crazy #Crazyкак квото стане бе???Аз искам и аз секцио Не мога на тая болка да удържа!!!Ама моя мъж оглушки си прави викам му "ти не ме ли виждаш за една кръв и цялата болница разбира и родилки още малко ще ме успокояват " ooooh! ooooh!Не мога бе...какъв е тоя страх не знам!!Фобия от болка ли е кво е не ми е известно ама е ужасно!!Аз рева и влизам за пустата кръв!!Па последния път от пръста кат че ли ме по-боля  newsm78 newsm78Ужасс Муцоо какво ше праим с тебе не знам  Hug Mr. Green

# 212
Тъй, не ходете пр другите на гости Naughty Четете си нашите весели истории и да се молим всичко с нас и бебетата да е наред Praynig Аз съм сигурна, че ще е така Hug
Сега тъкмо се изпълвах с позитивизъм и хууубави чувства. Днес цял ден ми се мота главата, но вече ще се оправя Hug

В стария Спок няма почти нищо полезно Peace Новият е осъвременен. Няма нищо общо със старото издание. Тъй че ако това е старото може малко да се пообъркате. Особено в главите за сън, хранене и захранване Peace
Целувам ви много Heart Eyes И изтривам с усмивка всички лоши мисли от умовете ви Hug
Сега да видим с тез гърмежи дали ще успея да си взема детенцето сухо от градината Grinning

# 213
Ама Муцоооо  Laughing Mr. Green Laughing Mr. Green
Кой го брига за твойте органични отпадъци, че да ти ги сменя чак  Laughing Mr. Green Laughing Mr. Green Laughing
Разсмя ме много Joy

# 214
Дидка добра майка ще си, зная аз познавам Grinning!
И хич не звучат наивно мислите ти  Peace, то проблема е когато детето се появи преди да имаме мисли...
А за другото и аз  бях при февруарките, но бебчо ме остави още в третия месец и въпреки, че тогава ми беше тежко и си преживях всичко като за първи път ето ме сега пльоснала съм се кат кит на голямата спалня, а сладунчо прави лупинги из мене и Бог пак е изпълнил сърцето ми с толкоз много любов и радост.
Нищо гадно не съм оставила в себе си, поплаках си и си почистих душата и сега пак съм радостна и готова да ме дупчат, да ме режат ама да си гушкам сладунчо на есен.
Мирка, душице да не те плаша ама последният път ми скъсаха 7 вени и ме дупчиха 13 пъти да ми сложат система... Shocked и ей ме на пак съм си цяла, аз пък обаче много се плаша от зъболекар с машинка... за това преди да ми е бръкнал в устата съм се спазарила за упойчица Laughing.
Муцо, мари теб и некролог да те накарат да напишеш пак ще е весело и забавно ей Hug.
Желая ти едно мнооого безболезнено и безаварийно раждане на здрав и красив бебо  Heart Eyes

# 215
Аууу Мириам и да ме плашиш и да не ме плашиш по-стресната от това нема на къде май!!
Добре бе защо все мислим лошото беееее??Ей на одеве си викам няма да мисля нищо лошо ще гледам филм-пускам телевидението и гледам една майчица ражда мъртвото си бебе!! Cry Cry Cry CryПлаках заедно с нея и мъжа и на филма!!!Знам че там не е истинско ама знам че се случва!!!!А бебо един нежен малък и безжизнен Cry Cry CryСега като че ли понеже сме бременни и тези неща ни правят впечатление повече от преди!!!Много мъчно ми е за всички почернени майки и непрестанно се галя за корема и се моля беба да ми е жива и здрава мъничката!!!
Мисля че започнах да я поставям пред себе си!!Което до скоро не правех!!Сега си мисля все тя да е добре а не мен да не ме боли  ooooh!
Както казва Асето по една голяма усмивка да лепнем! Hug И от менека- да се радваме на коремите и килограмите си  Laughing
Не знаех за това което те е сполетяло Мири!!Важното е че си позитино настроена и скоро ще гушиш малко сладко бебчи!!!

# 216
  • Бургас
Буля Миркааа, така е, сестро, жени сме, няма как, ще минем и през това..Тряя са стягаме. Ко требва ще припадаме и пак ще родим. Hug
 Бръмбе, знам ле;))), може някой да е следил старата..))..аууу, чаки ти кажа, одеве не влязох в куку, щото заваля и излизаха свитки от очите на небето..Wink, та тряаше да гАса. Heart Eyes
Mariam777, олеее, ще откажа веднага операцията  Embarassed, не мога да правя такива неща..Апропо- много ти се радвам за вярата, да знаеш.. Hug

Какво става с Иринии, с Люсииии...не ги виждам...Шейла, пратих ти бележка, на която ти казвам добре дошла, получи ли я въобще? Идвам в неделя живот и здраве на София и ще ходим до манастира" Свети Мина" с кола около 14ч. После съм фрии. Това е засега програмата. Ама нали знаете- ние предполагаме, Друг разполага. Има време, ще се разберем дотогава. Hug

Последна редакция: чт, 12 юни 2008, 19:46 от Муциту

# 217
Я,Муци се zавъртяла zа повечко и пише.. Wink
Мале момичета,много гадна тема сте хванали днеска. Cry .Това,дето се е случило на онова момиче,както и с бебенцата е толкова страшно,че нямам думи да го опиша,обаче това е положението,zа жалост..Иzобщо не си поzволявайте да мислите такива неща,ама в никой случай  Praynig .Аz не съм гопрочела,не zнам дали да го чета...

# 218
  • София
Павел пак е с 38. Има и 7-8 пъпки, от които 2-3 са с бяла течност, а и до преди два дни бяха в карантина за варицела в ДГ.
Проваля се май и морето, и Мечо Пух.  Sad
А по-лошото е, че аз не знам дали съм карала варицела, а и няма вече кого да попитам  Cry

# 219
Ирина защо не идете на лекар?/Да каже със сигурност дали е варицела!!!Много неприятна история!!!Аз съм я карала/единствената ми шарка/на 6 години и си спомням!!Напрегни мозъче може и да се сетиш а и това не се забравя ако си я карала  Peace
Не зная дали сега е опасно за бебко newsm78На едно майче и бяха отложили секциото защото се беше разболяла от варицала!!!Стискам палци да не се разболееш!! Hug
Сетих се нещо друго-Мони карал ли я е??Ако я е карал а ти не си се разболяла значи си я карала и ти!!!

# 220
  • София
И аз не знам дали е опасна.
Колкото до отиване на лекар - предполагам, до утре ще се изясни дали ще избие обрив и ако има нещо - викаме лекар тук да слага карантина.

# 221
Иринка виж в юлският форум ( ако не ме лъже паметта , ако не пробвай август ) там вчера или онзи ден дискутихара такава ситуация. Та от това което прочетох там не е опасно за бебенцето ако не си я карала и се разболееш. Има и кръвен тест за имунитет ( антитела ) към варицела. В набора от изследвания които ми спретнаха тук на първо посещение при дофтура като забременях се мъдри резултата за антитела към варицелата. Само споко. Кофти е че почивката и Мечо Пух ще бъдат шунтирани, но най-важното е детенцето да се оправи и ти и бебо да сте споко и добре. Виж какви мазила срещу сърбел предлагат в аптеките. Тук има едно лосионче/крем казва се EUREX  облекчава сърбежа, но доколкото си спомням се ползваше преди да са разранени блистерите. Стискам ви палци да се разминете с колкото се може по-малко блистери.

# 222
Къде се запиляхте всички? Rolling Eyes Наборите дан каталясахте от вчерашната седенка? Аз пък ще ви чакам... smile3516.....чакам..... smile3515....чакаааааааааам...... smile3511

# 223
Хей,тумбачки Heart EyesНе си мислете за лоши неща........Много е тъжно това,което се случва при февруарките и априлките CryНо такива неща са се случвали и за жалост ще се случват....Да се молим на Бог-нашите деца да са живи и здрави PraynigА на майките,преживели загуба-да даде спокойствие и сила и вяра,че някой ден ще гушнат здрави дечица Praynig

Муце,къде ходиш,бе моме? Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesАма не знаех,че така се страхуваш от инжекции newsm78
Елс,ти ме обърка,бе жена-чак като родиш ли ще научиш пола на бебо?Абе да е живо и здраво Hug

# 224
Айде нощната смяна на линия Wink
BAE споко ей сега ще се съберем набърже да завихрим седянката Grinning
Иринка дано да се оправи детенце бързо Praynig Praynig Praynig
Айде чакаме останалите Peace

Общи условия

Активация на акаунт