Машина за хляб - 11 част

• 96 973
  • 1 044
  •   1
Отговори
# 165
max-mama, svetly_ , точно това е рецептата на labrex. И още веднъж да кажа, че става страхотно вкусно и лесно.   bouquet

# 166
  • София :(
Сложих да правя едно сладко в машинката, но ако има някой дето вече е минал по тоя път - много рядко ми се струва newsm78 Вярно, че е още кажи-речи в началото, ама прилича на чорбичка, така ли се полага или нещо съм сгафила  Embarassed

# 167
  • София
  Да се похваля, че си поръчах и хлебопекарната от ЛаРедут, да видим дали ще имам късмет, но то за толкова пари поне да не те е яд.
  Иначе от Мулинексчето съм много доволна и почвам да и свиквам  Simple Smile

# 168
Aila, може ли да ми пратиш линк на ЛаРедут на ЛС,моля.

# 169
  Да се похваля, че си поръчах и хлебопекарната от ЛаРедут, да видим дали ще имам късмет, но то за толкова пари поне да не те е яд.
  Иначе от Мулинексчето съм много доволна и почвам да и свиквам  Simple Smile
Ама вие по две машини ли бре хора #Crazy имате.
Да си покажа последното творение и тук - месено и втасало във машинката, печено на фурна

# 170
  • София
  Не имам си една от скоро, а тази се надявам ако става и работи да я подаря на майка ми. Все пак е само около 20 евро с доставката.

# 171
  Не имам си една от скоро, а тази се надявам ако става и работи да я подаря на майка ми. Все пак е само около 20 евро с доставката.
А ясно Sunglasses, пък аз си викам бре тези жени - един ден с едната друг ден с другата.
Дядо Хаджия ако не ме лъже паметта има две - сори за спама, ама бая се зачудих.
Лека вечер на всички Hug

# 172
  • София
...
Дядо Хаджия ако не ме лъже паметта има две - сори за спама, ама бая се зачудих.
Лека вечер на всички Hug
И аз се извинявам за спама ама дядо хаджия си има баш само една и тя му стига за сега.

# 173
  • София
  Да се опрача че правих хляб на трета програма на Мулинекса, френски хляб май се води. Уж стана топка, тоест не му беше брашното малко на хляба, а като се върнах изобщо не се беше надуло и е една тестена тухличка. Отдавна не ми се беше получавал подобен провал. На какво може да се дължи? Уж и суха мая си сложих колкото трябваше?...

# 174
Aila,къде и как става поръчката за ЛаРедут?Благодаря предварително!

# 175
Да се похваля и аз какво спретнах - хлебче 4в 1 - доматено, картофено, пълнозърнесто и със семена
Много добре се получи - вкусно, добро на вид, въпреки че май леко е превтасало ако се съди по хлътнатината на горната коричка. Само дето нещо не се справих с качването на снимките

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 22:20 от mimensita

# 176
Да се похваля и аз какво спретнах - хлебче 4в 1 - доматено, картофено, пълнозърнесто и със семена
Много добре се получи - вкусно, добро на вид, въпреки че май леко е превтасало ако се съди по хлътнатината на горната коричка. Само дето нещо не се справих с качването на снимките

Мименсита заитригува ме с това хлебче ,ще чакаме снимките Simple Smile

# 177
# 178
Снимките нещо упорито не искат да се качат като линкиве  Sad
Но хлебчето се получи страхотно - сложих прясно мляко 150 мл, едно яйце, три дребни сварени картофа, прекарани през преса за картофи, при това бяха стояли в хладилника 3 дни, доматено пюре около 3 с.л. размити с вода до 150 мл, около 600 гр брашно - 400 бяло на София мел и 200 за пълнозърнест хлаб на Техра и понеже се оказа , че едно пакетче суха мая на д-р Йоткер е мялко за хляб с добавки , сложих още 2- 2.5 гр от сухата френска мая, останала от някой друг експериент , пуснах на 10-та програма на кауфландската машинка, сходна с някой модели на ТСМ и другии 3.20 часа, и го зарязах, та и единия час подгряване си мина докато се прибера, но пак е добро - нито е препечено, нито изсъхнало
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=6187905
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=6187907

# 179
  • София
  Цитирам си ЛС до една друга мама

Цитат
Ето в тази темичка на първа страница най-отдолу има обяснено за хлебопекарната - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=304057.0
  Аз я поръчах нея с реф номер и кода и един артикул на Ан уеибърн от пет евро, като най-евтин за да деиства кода . С доставката май стана към 25 евро всичко, тоест машината, дрънкулката и подаръка сак.
  В момента обаче тече годишното намаляние в сайта и изобщо не съм наясно дали важи още офертата и дали може да успееш да я пуснеш поръчката. Сайта е претоварен.

Общи условия

Активация на акаунт