Машина за хляб - 11 част

• 96 723
  • 1 044
  •   1
Отговори
# 645
Незнам дали ви се е случвало, но на мен за 3 -ти път ми се случва да отворяпакет на София Мел, сините пакети 2кг., които да са пълни с гъгрици. Досега  бях доволна от това брашно, кажете вие кое ползвате?

# 646
Аз да се похваля-вече станах спец на машината-хляба става в идеални форми,не ми се надува,не ми спада,абе екстра.Правя за сега основните рецепти,ще видим кога ще екпериментирам.

# 647
desita6, Незнам за теб, но на мен редовно ми се случва да купувам и вътре да е пълно, не знам толкова ли залежават по щендерите  newsm78. Случвало ми е в Била и Кауфланд, като в Кауфланд последно си взехме 5 килограма и вътре само мен ме нямаше... То даже и като вдигнеш на места брашното от етажерките и навътре си личи как са с еобразували като пашкулчета((( ужасна работа...

# 648
desita6 и аз ползвам от това брашно.Не ми се е случвало такова нещо но никога не е късно.Винаги гледам дата на годност нооооооо да са верни?

# 649
И аз купувам брашно на СофиМел, но досега не ми се е случвало такова нещо  Confused При това купувам от магазинчето до блока, където със сигурност се купува по-малко от Била и Кауфланд, за които е писала ina.gg  newsm78 Може би големите опаковки наистина залежават доста повече в сравнение с малките.

# 650
и аз ползвам същото брашно, но от метро и до сега не съм имала никакви проблеми... един път си бяхме взели от кауфланд и беше кошмар (чак ми става лошо като се сетя какви гадинки имаше)...

# 651
Благодаря Ви за отговорите, за мен само е края на партидата, в смисъл стояло е поне от миналата  година, ще чакам да пуснат новата Simple Smile

# 652
  • Хасково
Здравейте милии мами , Нова съм тук но искам да се похваля каква спецка съм в правенето на хляб и сладкиши в машината ми  Laughing

Просто ви препоръчвам на всички да си вземете от тази машина :
http://store.bonapeti.tv/index.php?main_page=product_info&cP … mp;products_id=85

Нямате си и на представа какъв вкусен сладкиш с лимон ставааа .. Вкъщи умират за него  Hug Hug 

# 653
Anincenceto, като за първо мнение във форума точно това ли искаше да ни кажеш newsm78 "Просто" Да ни "препоръчаш" машина за хляб от онлайн-магазина на Бон Апети? Извини ме, но след стотното ти мнение във форума мога и да повярвам, че не си влязла просто да рекламираш въпросната машина и въпросния магазин.

Извинявам се на всички за офтопика Hug

# 654

anincenceto, тук е мястото където можеш да напишеш рецептата за сладкиша, а не да препоръчваш точно  Naughtyтази хлебопекарна за него, пък кой с каквато има с такава ще си го прави Laughing Аз лично също съм с такава и съм тук  от скоро, но има хора, които са вложили много труд и време във този подфорум , а и са с  доста по-нови модели хлебопекарни за да чакат някой да дойде и да им каже :

Просто ви препоръчвам на всички да си вземете от тази машина :

Shocked Rolling Eyes newsm78

Все пак ще се радвам да споделиш рецепта Simple Smile

# 655
  • Хасково
Ето я и рецептата :
Яйца:  3
Маслко: 70г.
Сол: 1/2 ч.л
Захар: 195с.л
Брашно: 320г
бакпулвер 2.5ч.л
корички от 1 лимон
сока от 1 лимон

За програма 9 за Лимонов сладкиш
1 час и 50 минути е програмата

След като е готов може да се намаже отгоре с течен шоколад
Много съжелявам за предишното ми мнение. Мисля да го изтъркам  newsm78  Confused

# 656
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

За програма 9 за Лимонов сладкиш
1 час и 50 минути е програмата

2 часа за някакъв си сладкиш  Shocked
във фурната няма ли да стане по-бързо  newsm78
не вярвам рецептата да е само за хлебопекарна  Wink

polin_a , Деси - пробвахте ли оризовия хляб?
зор, зор, после замлъкнахте  Wink

# 657
asyalein, все се каня да пиша, ама то като не е за хвалене...пълен провал! Отчитам грешката като моя, защото добавях допълнително вода, после пък брашно и пак вода и стана - неизпечена тухла Shocked. Накарах мъжа ми да го изхвърли на кучетата и да ти кажа, притеснявах се, че и те няма да го ядат, обаче той ме успокои - харесали го Joy. После видях в мойта книжка, че има рецепта за оризов хляб и ако се престраша да се пробвам пак и вземе, че стане, ще ви пусна рецептата. Аз все пак съм ти благодарна! Отново ще кажа, че вината си е само моя.

# 658
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
абе казах ти да ползваш изпробваната  Wink...

аз сега пробвам нова рецепта, да видим какво ще излезе  Flutter

# 659
  • София :(
На кумицата ми в книжката към машинката има рецепта за оризов хляб, тя от скоро я има и още не се е престрашила да експериментира , но аз мисля утре да пробвам и ако се получи ще докладвам. Пък на anincenceto в рецептата странно ми звучат тия 195 с.л. захар, май няма да го пробвам тоя сладкиш  Joy

Общи условия

Активация на акаунт