Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря готов моделиращ шоколад за торти?
Как да закрепя торта върху торта?
Как мога да боядисам готови фигури за торти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря готов моделиращ шоколад за торти?
-
Как да закрепя торта върху торта?
-
Как мога да боядисам готови фигури за торти?
-
Как да се справя с течната боя, която влиза в моделиращата маса и я прави чуплива?
-
Как да направя торта с готов моделиращ мас, който да не стане твърд?
. Шегувам се!!!! Не искам да губим добрия и шеговит тон. И аз предпочитам да ми покажат грешките, но явно народа който ми папка произведенията или не ги вижда, или много ме обича и не смее. Ние тук гледаме с други очи и затова ги виждаме. Така че нямам нищо против да ми се изтъкват грешките. Дори аз сама си ги казвам...
- виждала съм на видео други майсторки на торти събрани на една голяма маса и всички майсторят торти по зададена тема - всяка за себи си - голям купон после на сладки приказки си обсъждат коя къде е сбъркала.Такива работи.
дано правилно ме разберете - ад ги казах понеже примерно аз все още правя предимно домашни торти.Куца ми украсата. И си викам къде се вра тука при тези момичета - само да се чустват длъжни да ме похвал. И затова казах така - по скоро Аматьорките да си направим аматьорска тема - обаче след 5 мин. си казах да бе да
.
- извинете за дългите писания.
Тортичката ти е изключително свежа и приятна 
И естествено забравих да кажа, че този шах го чакам на торта ....

Аз нямам нерви за толкова изпипване, на мен ми дай да моделирам големи фигури....
Аз шаблона мога да го разчертая, обаче ми се искаше ....де да знам, вече какво искам...нещо съм в дупка...От картон ли да го направя шаблона?!?
Пък и всяка една от нас си има стил, така че няма да е трудно да се разбере коя торта на кой е