Днес ми е мъчно, защото...5

• 19 105
  • 313
  •   1
Отговори
# 180
  • Канада
Ние днес правим 40 дни на Илко.Милото ми красиво момче.... Cry Cry Cry

На 1 Юли пък му празнувахме рождения ден, 18 години.
Дойсоха всичките му приятели, къщата се напълни с деца, беше много емоционален ден, някои плачеха, други разказваха истории и случки с него.

Слушахме неговата музика, гледахме видео с него.
За нас беше много тежко, но се радвам, че го направихме.
Исках да празнуваме неговият живот, а не да го оплакваме.Със сигурност той не би искал да ни вижда съсипани от мъка.

Рени, вярвам, че нашите дечица са добре сега...

Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose за твоето ангелче
и всички дечица, които не са с нас

Hug

# 181
Ема,  Hug те
Нямам думи да изразя болката и мъката си.
 Flowers Rose за твоето момче

# 182
  • Варна
Ема, много хубаво сте направили! Болката ще си я носим, но трябва да помним и хубавото и да празнуваме факта, че все пак сме били заедно с децата си и сме ги обичали.

Ееех, мъка, мъка...

# 183
Ема, и аз смятам, че сте отбелязали рождения му ден по начин, който той сам би одобрил най-много... Врявам, че е бил с вас тогава и е оценил онова, което вие и приятелите му сте направили за него.

Flowers Rose  Flowers Rose - за Илко

# 184
Ема, отпразнували сте рождения му ден ,а той може би е бил с вас ?Нали казват че до 40- ят ден духът на покойника е  още тук на Земята .Дано сте го усетили по някакъв начин.
Почивай в мир Илко  - Flowers Rose

# 185
  • София
ema_, Hug
Представям си колко ти е било тежко...
Почивай в мир, Илко!

# 186
Възхищавам ти се,мила Ема!

# 187
 Flowers Rose Flowers Rose  за Илко
 Hug Hug Hug за тебе Ема, аз също ти се възхищавам

# 188
 :rose: :rose:за Илко
Ема :hug:

# 189
Ема, и аз смятам, че сте отбелязали рождения му ден по начин, който той сам би одобрил най-много... Врявам, че е бил с вас тогава и е оценил онова, което вие и приятелите му сте направили за него.

Flowers Rose за Илко

# 190
  • Варна
...защото моето момченце щеше да стане на 5 месеца, а ръцете ми са празни...замислих се, къде сме били на всяка негова месечинка...На първата (най-щастливата)- вкъщи и още не знаехме, че е болен. На втората -за малко да я празнуваме в болницата, но предния ден ни изписаха. На третата - във варненската болница. На четвъртата, в софийската болница. И днес, на централни гробища...Колко е жесток този живот и какво направих, за да заслужа тази мъка...

Спи спокойно, мило дете!

# 191
Слави  Hug Hug Hug Hug те силно.

# 192
за малкия Теди, спи спокойно мило детенце

# 193
  • Варна
Слави,  Hug

Теди вече е добре, макар и далеч от мама! Сега е здрав и щастлив и ще пази мама, татко и сестричката си...

# 194
Слави,  smile3518
Flowers Rose за малката звездичка

Общи условия

Активация на акаунт