Отговори
# 150
Roritka аз да ти кажа честно прокървих няколко пъти и не ме вкараха в болница, само лежах у нас. Сега да чукам на дърво съм по-добре, само тези леки болки, но понеже ме болят и свивките на краката си мисля, че или е матката или е таза. Пък може и от местенето вътре да ме наболява леко. Сега ще почивам, в понеделник съм на лекар и ще видим каква е работата.

Хубава вечер.

# 151
nikolina-pikolina ,аз постоянно си имам болки обаче само през нощта,но не са болки,а ми едно разпъване и ужасно дразни-не мога да си намеря място цяла нощт в леглото #Crazy,не знам дали за това става въпрос при теб.Док ми обясни,че точно там са връзките на матката и при растежа се усеща.От време на време ,когато съм преуморена имам болки в матката,но с но-шпа и покой овладявам положението слава богу Praynig
Желая приятни почивни дни на всички,аз съм в понеделник на ЖК  и БХС и едвам издържам вече от притеснение,дано всичко да бъде на ред Praynig

# 152
по въпроса за метода за определяне на пола за който ви казох е чрез смяната на кръвта на мъжа и жената.тук  в нета намерих статия а това но там пише че мъжа си сменял къвта пре 3 години а жената през 4.само че това което знам аз е че жената си иа сменя на 3 год. а мъжа на 5
bambi25,
моля те опиши ми този метод на ЛС, защото и аз знам за подобен метод, но има разлика в твоето описание, а много ми е интересно да проверя за себе си  Simple Smile

bouquet  за всички мами-бърборани  Hug

# 153
  • София
Благодаря за поздравите и пожеланията,много сте мили.

Имам едно въпросче: Доки от ЖК ме отказа от БХС,а и при нея трябва да ходя чак на 08/07.
Доки, при която ходя на частно е категорично за и утре съм при нея да правим снимка. Искам да ви попитам за направлението- дали е задължително, дали се попълва някаква бланка или свободен текст,  който описва характеристики на бебо и моите. Моля споделете, защото тя не знае точно, защото работи в отделение, а не в ДКЦ.

Относно болките, опитайте се да различавате болките от запичането и всички други. Аз в началото имах много силни болки и сега миналата седмица като получих нови доста се стреснах като вас, но после осъзнах от какво са. Иначе аз сега усещам нещо като побутване от едната страна на матката, там където се е имплантирал плода.

Лека вечер ви пожелавам.

# 154
Здравейте  Hug
аз имам нещо като болки,но по точно някакви опъвания и срязвания в областа на яйчниците.Който не продължават а са моментни.
Вчера си купих 2 летни панталона за бременни и една пола  Laughing панталоните са страшно удобни,единия е с регулатор според големината на корема, а полата не е точно за бременни но има 2 странични ластика  става за бременни или поне за следващия 1 най много 2 месеца.И мойте черва каркорят,даже ги чувам,затова съм сигурна че са червата ми.Снощи като си легнах ми се стори че мръдна нещо различно от червата ми ,но не знам може и да си въобразявам.

# 155
wild  flower  получи ли ми съобщението което ти изпратих на лични

# 156
Привет, мацки!
eses, и аз чувствам същите болки през последните дни - много кратки, срязващи. И си мисля, че са в резултат на "разпъването" на матката.
Някое мамче сваля ли килца? Аз вече съм -3кг, Thinking Crossing Arms въпреки че се храня нормално както преди,  а и не ми се гади вече повече от 10 дни. Доки казва, че няма проблеми в първия триместър, особено ако е първа бременност.

Hug  bouquet

# 157
Привет от мен !
И аз имам от време на време  кратки болки. Иначе бебчо си го усещам как ме гъделичка  Grinning.
yoyoana  и аз съм -3кг,но ми се струва че съм качила 1 кг последните дни.Сега като отида на консулация ще се изтегля ,че нямам кантар в нас.
Приятен ден на всички макар и дъждовен! 
Hug

# 158
·٠Poli٠·˙ ,как така го усещаш бебчо,не е ли много рано,аз нищо подобно не усещам,по книгите пише,че при първа бременност се усеща чак към 18г.с.Аз все още не мога да си представя ,как ще усещам бебчо,звучи ми като най-невероятното чудо,бих била най щастливата на света.Но за сега нищо Sad

# 159
  • София
Да bambi, получих го и ти отговорих!

# 160

Привет Бамби Simple Smile

мисля, че във Форума има повече диви цветя и ти си пратила съобщение на една от всички нас....но за съжаление не и на мен  Wink би ли ми препратила и на моите ЛС   bouquet

# 161
  • София
Привет, мацки!
eses, и аз чувствам същите болки през последните дни - много кратки, срязващи. И си мисля, че са в резултат на "разпъването" на матката.
Някое мамче сваля ли килца? Аз вече съм -3кг, Thinking Crossing Arms въпреки че се храня нормално както преди,  а и не ми се гади вече повече от 10 дни. Доки казва, че няма проблеми в първия триместър, особено ако е първа бременност.

Hug  bouquet

Здравей Yoyoana, аз не свалям кг, но пък и не мърдам нагоре. А доста си хапвам и то разни доста калорични храни. Но не се тревожи, ако бебенцето си расте, значи всичко е наред. Странни хора сме ние: първо се притесняваме, че не качваме, а после сигурно ще дойде момент, в който ще се оплакваме, че сме дебели  Grinning.
Много се радвам, че сте подхванали темата с болките. И на мен вчера ми се случи да ме заболи ниско долу като при МС и доста се притесних, но глътнах 1 но-щпа и се почувствах по-добре. Утре съм на лекар и ще питам.
Приятна почивка на всички!

# 162

Йоана, изобщо не се притеснявай, че не качваш, а сваляш кила. Аз бях точно така с първата си бременност. Единствения проблем при мен бе, че резултатите от кръвните тестове не бяха добри и лекарката все ми се караше да ям месо...ама....аз просто не можех. После...май към средата на 4ти месец започнах да качвам и всичко си дойде на мястото  Wink

bouquet

# 163
Здравейте, момичета!
Влизам за малко, за да ви се пооплача - скрининга ми не е добър. В петък баща ми е взел резултатите и са ми излезнали 2 стойности за ДАУН - 1:50 и 1:2200. Консултантката много е гледала фиша, мислила е, чудела се е какво означава това /голямата разлика/ и накрая е казала, че във вторник пак трябва да отида да замерят гънката. Рискът е +НТ , може би замерването не е точно или точно то води до лошите ми новини. Няма какво да ви обяснявам дали спя вече няколко нощи и дали дишам спокойно. Страшно съм притеснена и много се надявам да се окаже някаква грешка. В снимката пише НТ 3,3,, но сестрата е изписала в бланката 3, спрямо което е замерен рискът. Аз даже не разбрах какво ще рече тази гънка - възрастта на плода ли се личи по нея, някаква малформация ли е, не мога да кажа. Cry
Утре ще чета какво сте изписали, сега нямам време, а виждам че доста сте напреднали. Wink Така и не можех да намеря мрежа в Долна Баня, за да влезна в нета.

# 164
Чаено момиче, със сигурност си много притеснена, но навсякъде пише че тези резултати не са на 100% сигурни, а трябва да се комбинират с Фетална морфология. Направи си пак БХС и ако отново е такъв резултата си направи още един на по-късен етап. Но предполагам, че ще стане ясно след ФМ.
Стискам ти палци всичко да е наред и да е станала грешка, но не забравяй и за тези с лоши резултати, а после родили напълно здрави бебета! Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт