Отговори
# 90
  • София-Лозен
Ехооооооооооо здравейтееееееееее!!!! Hug Hug  bouquet  bouquet

Вчера успях да се класирам за прегледа при Димитрова сравнително бързо като се има предвид, че се съгласи да ме приеме без записан час, а такива бяхме доста. Чаках не повече от 40 минути, което за тази клиника е абсолютно нищо. Та ЖЕНА ЩЕ ееееееее!  newsm44 newsm68 stork-girl Ще си имаме две куклички  newsm06 живот и здраве.

Invisible, и аз днес съм за последен ден на работа. Тя па голямата работа дет беше де.  #Silly

Успех на всички в предстоящите им прегледи и весел, слънчев ден!

# 91
Теди много се радвам мила, освен да кажа честити ти розови гащи Hug всичко да върви добре както до сега  bouquet

# 92
Хей Теди  честита ти радост newsm44.
И аз искам да знам smile3514

# 93
Tedi_Nikolova пак розов щъркел значи! Честито!
 Розовооооо и при мен за сега надделява!  stork-girl

Invisible и аз чакам с нетърпение отпуската вече! Но скоро и мен ще ме огрее морско слънце! newsm03

# 94
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добро утро! Coffee

Теди честито! newsm06

# 95
  • София
Добро утро и от мен момичета Simple Smile

Да докладвам и аз за прегледа Simple Smile Не мога да повярвам, колко щастлив може да е човек след един преглед  Simple Smile
Малчо е добре, вече е 7,8см. и си е в нормата за седмиците. Димитрова му огледа всички органи, всичко е наред. Нисък риск за Синдром на Даун и ми каза, че не е необходимо да си правя БХС. Аз така или иначе бях решила да го пропусна. Нухалната транс...също в е норма. Бебчо така се беше надупил, че се наложи да ме гледа и на вагинален ехограф. Съответно не се видя ясно и какъв е пола. Имало нещо между краката, но не била 100% сигурна Sad Както и да е, това не е толкова важно. Важно е, че бебчо е добре. Не се спря и за миг, само се въртеше и махаше с ръчички и крачета.

Теди честити ти розови гащи  bouquet
Инвизибъл, весело изкарване и да си починете с бебчо  bouquet
Сасано, Дейлонг 25 ползвам от 2 години и е страхотен. Не се притеснявай за фактора, аз си хващам тен с него Peace

Лек ден ви желая момичета!

# 96
  • София
Айде и аз в отбора на отпускарките другата седмица.  newsm44 Май вече писах, че няма да сме на море, а в Сандански за няколко дни. Морето ще е през септември, живот и здраве! Малкият се радва май повече от нас за басейна в хотела, само пита дали утре ще тръгваме.  Joy

Поздравления на всички, които са узнали пола на бебчетата и това ги радва безкрайно!   bouquet

Слънчев ден и приятна почивка на всички!  Hug

# 97
Здравейте, сладурки  Hug
Днес само хубави новини - много ви се радвам  Hug
Теди, Диди, честити ви здрави бебочета   bouquet Теди, честити ти розови гащи   bouquet
Инвисибъл, Стаси, весело изкарване и ще чакаме снимки  Hug

Добре дошли на новите мами!

# 98
Добро утро и от мен!  newsm51 Ама вие май всички сте се наговорили и излизате в отпуска другата седмица. newsm78 newsm08
А аз още не знам кога ще изляза в отпуск. Cry Но скоро и това ще стане ясно. Аз днес съм на преглед и ще говорим с доктора дали да си правя БХС, той настоява, защото съм на 31, но ще видим. newsm78
На всички щастливки, които са узнали пола на бебето - честито!  love001

# 99
Аз тъкмо се връщам от доки и сега имам повече въпроси отколкото преди да отида.
1. Ходих за т.н. папа тест (тя така го нарече). Прегледа ме с вагинален ехограф, направи няколко снимки на бебо, взе ми кръв и попълнихме една листовка, като всичко това се изпраща в софия. После каза, че 16 седмица ще правим БХС и на база на тези 2 изследвания ще видим дали бебето има малформации. Какво е това папа тест???
2. Ако смятам в коя седмица съм от първата дата на последния цикъл трябва да съм 13, но по размери бебо отговаря на 13 седм и 4 дни. Това добре. Но понеже се обърках кой месец коя седмица е и питах в кой месец съм сега. Тя ми каза средата на 4, а по моята книга която си купих пише, че 4 месец е от 15 седмица. Спря ми ФК и ми предписа витамини. На мен ми е интересно кога свършва 3 месец, защото нали го водят рисков за спонтанен аборт, ама хептен се шашнах вече.
Поне снимките са страхотни и бебето мърдаше през цялото време и сърцето чухме. Приятелят ми си мислеше, че пак ще гледа точки и като видя алкия човек се шашна;-)
ААко някоя мама е по-запозната ще ми разтълкува ли всичко това??? Благодаря Ви много.

# 100
Добро утро и от мен. Аз в сяда бях на 4Д и доки каза, че бебоците се развиват много добре. За съжаление не можем да пуснем БХС, понеже при близнаци не може да отчете правилни референтни стойности, та гледахме внимателно на ехографа. Живот и здраве ще се гледаме пак в 17.г.с.
Аз единствено се притеснявам, че съм RH -, а мъжът ми е RH +. Дано всичко е наред. Още не съм се записала на ЖК, но смятам да го направя в понеделник в Майчин дом.

За отпуската мисля някъде края на Юли.

Хубав ден

# 101
nikolina-pikolina много се радвам че всичко е наред Hug, аз съм изпуснала че чакаш близнаци  Embarassed

andreaivano третия месец завършва в края на 13 г.с т.е ти си началото на 4-ти месец. Hug

# 102
  • София-Лозен
Аз единствено се притеснявам, че съм RH -, а мъжът ми е RH +. Дано всичко е наред.

Не се притеснявай. И аз съм така. Това има отношение чак след самото раждане. Нали знаеш, след като се види децата какъв Резус фактор имат, е необходимо да ти се постави една спИцИална ЕнжЕкция Анти Д Гама Глобулин. А през бременноста се следи дали организма ти образува антитела. Споки, няма страшно!  Hug Hug Hug

# 103
Здравейте бъдещи мамчета може ли и мен да приемете  Hug
Аз съм в края на 11 седмица чакам бебчо между 30.12 и 01.01 догодина затова реших да се запиша при вас  Hug

# 104
Здравейте бъдещи мамчета може ли и мен да приемете  Hug
Аз съм в края на 11 седмица чакам бебчо между 30.12 и 01.01 догодина затова реших да се запиша при вас  Hug
Здравей добре дошла  Hug
Леко бременеене preggo

Общи условия

Активация на акаунт