Отговори
# 75
Привет на всички  bouquet
От доста време не съм писала и сигурно сте ме забравили. Така се случи, че постъпих в болница, но сега с бебчо сме добре и сме си в къщи. Докторите казаха да лежа, поне докато не вляза в 6-ти месец.  Сега вече съм в болнични и не ходя на работа. Искам да попитам някое от момичетата дали ще си прави изследване за Синдром на Даун. Аз със сигурност трябва да си направя защото съм на 35 години. Някой знае ли нещо повече за това изследване? Ще съм ви много благодарна.

# 76
Цитат
А бебето се каза 100% момче пак.

Каспър на какъв видеозон те гледат,че ти познаха пола.
И аз искам Simple Smile

4Д и обикновен - двама различни доктора, за трети път го казват.
До онзи ден имах някаква надежда слаба, но вече трети път виждам пишле и то все по-голямо, няма съмнение...
Нищо, другият път, вече и име измислих, какво да правя.

# 77
момичета вие кой фактор плажно мляко ще си вземате за морето???

# 78
Около мен всички знаят, че съм бременна.
А за осигуровките- аз се осигурявам на максималният осигурителен праг. Но нямам идея какво ще се получи  в крайна сметка.  Уж са 90%, но не повече от нетното възнаграждение. Защо? Нетното е различно от  90% от брутното....

Днес бях на БХС утре резултати.

# 79
Здравейте момичета,
бих искала да се включа в отбора на декемврийските мами.
това ми е първа бременност, сега жлизам ж 12г.с. седмица, на 21г. съм.
искам да помоля ако може някоя мама да ми препоръча лекар в София, ще съм много благодарна. досега съм ходила само на 1 преглед за установяване на бременноста. тогава се видя сърчицето, това беше в 7-ма седмица. От 2-седмици се опитвам да си запиша час при лекарят при който бях, но тои все отлага за следващата седмица. Затова мисля да се запиша при друг.
Чета ви от самото начало и се радвам на всичките ви емоции! newsm44
  love001  love001  love001

# 80
Много съм застреляна  ooooh!

Аз този януари-април го видях още като си направих теста, но незнайно защо реших, че там са САМО за 2008 година...
Ама то трябва и да се погледне.  ooooh! ooooh! ooooh!

Ами сега какво да правя, предпочитам да си остана тук, но с този термин 11.01 не се вписвам в общата схема май.... newsm78

Иначе Каспърче, мъжка мама ще си явно  Hug. Аз може би нещо не съм разбрала, но защо бях останала с впечатлението, че си с близнаци, даже ти се радвах много като прочетох, ама къде съм го чела, убий ме не помня....а може и да съм бълнувала  Rolling Eyes

Моят калпазанин днес ме подгони на басеин да го водя...е как ще стане незнам. Той ще иска да кисне вътре, аз не съм сигурна дали мога да влизам вътре.... Sick

# 81
Лили, бяха две, но едното се загуби още 8ма, 9та седмица.

# 82

ооо много съжалявам....наистина  Sad
извинявай, че изобщо повдигнах темата  Embarassed

# 83
добро утро мили мами .мен ме гони безсъние и се ровя в форумите.

# 84

ооо много съжалявам....наистина  Sad
извинявай, че изобщо повдигнах темата  Embarassed
Въобще не се притеснявай, не съм го преживяла тежко, виж мъжа ми е друга работа. Simple Smile
Винаги гледам от положителната страна на нещата - едничко си имам и това пак е дар. Живи и здрави, като решим ще плануваме и трето. Животът е пред нас, само да сме здрави.

# 85
BIBI_SZ аз съм се насочила към Света София на последната спирка на трамвай 7. Живея близо и мисля, че ще ми е удобно. Там имат плуване за бременни и училище. За училището имам препоръки от приятелка, която го е посещавала.

Sacura Simple Smile и аз съм наблизо до тази болница и ще очаквам да споделиш впечатления Simple Smile какво казва твоята приятелка? какво и харесва? а ти кога мислиш да отидеш?  Simple Smile

Може да ми пишеш и на лични съобщения, ако прецениш   bouquet

# 86
Добро утро мили мами днес на петък 13-ти newsm47.
В понеделник най-после съм на преглед и се надявам да разбера нещо за пола на беб newsm17. Ще си правя изследване на синдрома на Даун/ дано да са добри резултатите  newsm17/
Чакам с нетърпение да приключи работният ден, че другата седмица не съм на работа и ще си почивам. За съжаление нямам нет и ще ми липсвате newsm45

# 87
Искам да попитам някое от момичетата дали ще си прави изследване за Синдром на Даун. Аз със сигурност трябва да си направя защото съм на 35 години. Някой знае ли нещо повече за това изследване? Ще съм ви много благодарна.

Някои от нас вече си направиха. Други няма да правят. Не знам дали изследването е едно и също за над 35 г. и под 35 г. Мога да ти кажа моите резултати.

момичета вие кой фактор плажно мляко ще си вземате за морето???
Аз си взех 25 фактор на Дейлонг. С 16 няма зачервяване, с 25 ще се върна същата.  Mr. Green

# 88
Добро утро  Hug днес ми е последе работен ден преди отпуската  newsm44 newsm44 много ще ми липсвате, но като се върна в идната неделя засядам да чета и ще показвам снимки  Hug

Диди мила как мина прегледа?

Йоанче ти си днес нали стискам палци душичке всичко ще е наред  bouquet Hug

добре дошли на новите момичета   bouquet

Роритка за изследването за Синдрома на Даун т.нар БХС сме писали доста, мисля че почти всички ще го правим, някои вече са го направили и имат резултати. Прави се в Майчин дом ранен между 11-13г.с и късен между 15-20 г.с. в предната тема има доста информация за това изследване  Hug

# 89
Нека не бъркаме жената с БХС и амниоцентеза.
БХС е прогнозен резултат, ей така, без 100% стойност.
Въпреки риска, много жени над 35 и други рискови прескачат БХС и правят направо амниоцентеза.
Ако не беше опасно за плода, аз също бих си направила, въпреки неприятното усещане, за съжаление крие риск за плода.
Моя позната така прескочи БХС и направо амниоцентеза, резултатите не бяха добри категорично и всичко приключи набързо.
Всеки ден се моля да ни се дадат здрави бебета.

Общи условия

Активация на акаунт