Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за новия магазин на Zara в новия търговски център в Младост?
Какви са препоръките за посещение на морето по време на бременност?
Какви са мненията за осигуряване на по-висока заплата по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за новия магазин на Zara в новия търговски център в Младост?
-
Какви са препоръките за посещение на морето по време на бременност?
- Форумът включва различни препоръки за посещение на морето по време на бременност. Потребителите споделят, че е препоръчително да се избягват директните слънчеви лъчи и да се плува в морето предимно сутрин и след обяд. Също така се споменава значението на избора на по-чисти плажове и използването на качествено плажно мляко с висок слънцезащитен фактор.
-
Какви са мненията за осигуряване на по-висока заплата по време на бременност?
Форумът съдържа различни мнения относно осигуряването на по-висока заплата по време на бременност. Някои потребители планират да се осигурят с по-висока заплата, за да получават повече пари през първите девет месеца след раждането. Други смятат да запазят същата ставка, като изразяват опасения относно промяната й за тези шест месеца преди раждането.
-
Какви са мненията за посещението на морето по време на бременност?
-
Какво включва майчинството?

цъфнала кат зелка ей много се кефя като отида на ехо
не ми паказаха бебо само слушах констатациите на доктора..."Ей това бебе много се върти, като лудо"
мамина шушуна. Честно казано очаквах да са доста груби и да ми надупчат ръката за вземането на кръв, направо съм очарована от отношението и в кабинета за УЗ и след това така нежно ме боцна че сега дори не си личи къде е дупката
ами това е от мен резултата ми ще е готов в сряда, надявам се всичко да е наред
поисках да ми каже пол ако види но не успя, човека се въртеше като обезумял 3-4 пъти му мери крачето че все бягаше
в новата темичка! Браво Yoyoana! Все по-добра ставаш
А съм на море от 4 юли и със сигурност ще се къпя в морето, а след това си отивам при наще във Варна
, много се радвам за теб и твоя бебок!
Ще взема до поспя малко 
Аз също ходих на БХС в Майчин дом и за наше щастие резултатите са ни супер! Миналата година на една приятелка й бяха казали, че има вероятност детенцето й да не е добре и т.н. Тя бе много притеснена до самото раждане. И сега гледа една прекрасна здрава хубавица. Тъй че някой ако получи не много добър резултат да не се шашка предварително