Отговори
# 105
Добро утро бърборанки  Grinning
Снощи не можах да заспя до  3ч ,незнам какво ми стана  но дано не се повтаря.
eses снощи си  дръпнах релаксацията и пуснах около 15 мин. много е хубава но днес ще я излушам цялата.
Tedi чесито ти розови панделки. stork-girl
На всички който днес  бяха на пеглед честити ви здрави бебчета  .
Аз имам една идея да направим един албум в снимкабг и всеки да си качва смимките  photo.Ако разбира се нямате нищо против. Simple Smile
Гевито добре дошла   bouquet

# 106
Добре дошла и от мен на Гевито! Hug
Третият месец не свършва ли в края на 14 г.с.? newsm78 #Crazy
Esses аз си дръпнах релаксацията, но мисля събота и неделя, ако ми остане спокойно време да си я слушам. Искам да не я претупвам, а да съм спокойна, да разполагам с време и тогава да си я пусна. Благодаря ти и извинявай, че не ти дадохме отзиви Embarassed

# 107
Tedi_Nikolova благодаря ти за отговора. Малко се успокоих. Аз в понеделник ще говоря с доки и предполагам, че ще трябва да пусна кръвен за антитела. Какво нещо е природата, ние майките, които си пазим така бебетата, да образуваме антитела и да ги нападаме!!!

Гевито добре дошла!

# 108
# 109
По темата за пола. Много сайтове за определяне публикувахте, ето и аз да дам един. Една моя приятелка от Нова Зеландия ми пусна линк към сайт за гадаене на пола, който казват, че е 93% сигурен.  Това е китайска таблица за пола. Избираш на колко години си като си заченала и месеца, в който си заченала.  G (момиче) или B (момче). Ето и линка
http://parenting.ivillage.com/ttc/ttcsigns/0,,j736,00.html

# 110
  • София, в момента в любимото ми село Железница
С този календар дъщеря ми трябва да е момче, а сега трябва да е момиче.

# 111
охххххх тази табличка ми определи МОМИЧЕНЦЕ а ние с тати така искаме да е наистина момиче.дано да е вярна не че ако е момче няма да си го обичаме ноооооо....сега просто сме настроени за момиченце.даже сме го правили по поръчка колкото и да ви е смешно.моята леля знае един метод з определяне пола и при нея са направени много бебета по поръчка ,до сега не е сгрешила но в крайна сметка никога не се знае... това си е и божа работа.на нас ни каза кога да го направим а да е момиче и сега ще видим дали е познала.но в крайна сметка аз искм да ни е живо и здраво каквото и да е пак ще ни радва.ако някоя мама има вече първо детенце мога да и сметна да видим дали ще си съвпадне

# 112
  • София
Не мога да разбера, как може една таблица за определяне на пола според възрастта на жената да е вярна. Факт е обаче, че има много такива. Както може би всички знаете, поне във всички книги за бременността е написано, че пола на бебето се определя от бащата. Само от типа на неговите хромозоми зависи, какво ще е бебето. Жената е носителка само и единствено на ХХ хромозоми, а при мъжа може да са ХХ или XY, съответно Х за момиче и Y за момче.
Така, че с тези таблици, можем само да се забавляваме, но не и да им вярваме! Naughty

# 113
Ееех, че хубав петък, 13-ти  Heart Eyes Hug
Сега се връщам от преглед - вече сме 44 мм, мърдаме, шаваме,  голям въртидуп  newsm44 Heart Eyes То не се спря на едно място да го видим принц ли е, или  принцеска.  kyllmg еей, голям пумпал си имам  Grinning
Направих ПКК. Изписаха ми Центрум Матерна - някакви впечатления?
А иначе днес изписваха 6 бебока.. голяма еуфория беше, букети и сълзи, много усмивки и любов се раздаваха. Заредих се от щастието, което излъчваха всички. Нямам търоение да дойде и нашия момент.

На всички отпускарки - прекрасна почивка!   bouquet

Ааа, да. Вече имам нов термин - 03.01.09, но не мърдам оттук  Hug

# 114
yoyoana браво много се радвам за теб и бебчо.
Ааа, да. Вече имам нов термин - 03.01.09, но не мърдам оттук  Hug
Ама и ние не си те пускаме Grinning
 Hug Hug

# 115
  • София
Yoyoana Hug
Много са ни игриви малките бебоци Simple Smile
Все някога ще се покажат Simple Smile

За Матерната знам, че са малко силни, но щом лекаря ти ги е изписал можеш да си вземеш и да пробваш как ще ти се отразят.

Моля те да ме впишиш и мен с термин 14.12 Simple Smile

# 116
  • София
По темата за пола. Много сайтове за определяне публикувахте, ето и аз да дам един. Една моя приятелка от Нова Зеландия ми пусна линк към сайт за гадаене на пола, който казват, че е 93% сигурен.  Това е китайска таблица за пола. Избираш на колко години си като си заченала и месеца, в който си заченала.  G (момиче) или B (момче). Ето и линка
http://parenting.ivillage.com/ttc/ttcsigns/0,,j736,00.html

Здравейте и от мен в новата тема! Йоана, много е хубава! Въпреки промяната в термина, надявам се да си останеш при нас!
Добре дошли на всички нови мами  Hug

Всички тези сайтове и календари за определяне на пола са много забавни и романтични, но от това, което си спомням едно време по биология, пола на бебето зависи само от това какъв сперматозоид е бил достатъчно бърз и силен, за да оплоди яйцеклетката. В тази връзка не виждам какво общо има възрастта на майката или бащата, месеца на зачеване и т.н. Не ме разбирайте погрешно, не се заяждам! И аз си направих всички тестове и калкулации и все излиза момче. В понеделник съм на ФМ и ще гледаме всичко подробно, надявам се да видим и пола... Laughing

По отношение на морето, т.к. вчера не можах да се включа, да ви кажа, че специално питах моята лекарка и тя каза, че няма проблем. Е, хубаво е разбира се водата да е по-чиста, така че на всички, които могат да почиват в Гърция и Турция - ура! Всъщност най-много трябва да се пазим от изгаряне, така че с по-висок фактор и под чадъра!

# 117
По повод Х и Y хромозомите прочетох следното, Х живеят по-дълго а Y са по-бързи т.е ако сте правили секс в деня на овуто е по-вероятно да е момче защото Y хром. е стигнала по-бързо до целта, ако обаче сте правили секс ден-два преди овуто е по-вероятно да е момиче, защото Х хром. са оцеляли по-дълго и са изкачали момента да атакуват. Simple Smile т.е вероятността е 50 на 50  Peace

Йоана как се радвам ако знаеш  Hug и никъде няма да мърдаш не те пускаме  bouquet

# 118
Какво е това папа тест???

И аз не знаех, че се прави преди да си видя резултатите от БХС. И все още не знам много, а само че е асоцииран с бременността протени А плазма. Ето това намерих на бързо: http://www.cirlab.ru/analis/about/papp-a/

# 119
yoyoana моя лекар е против витамините и каза, че това е само химия и ми препоръча да ям повече плодове и зеленчуци. В крайна сметка е лято и можем да се възползваме от това.  Също и фолиевата ми казаха да спра, но аз мисля да си я пия. Ох, не знам, различни лекари, различни мнения.

Общи условия

Активация на акаунт