Отговори
# 210
adi75, съжалявам за това, което ти се е случило!Прегръщам те!Гледай напред!

# 211
За ФМ аз носех и CD и DVD, казаха, че им е по-удобно на CD.Наистина за мен този преглед беше успокоителен, доста подробни замервания се правят, след около месец-втората ФМ.

# 212
Ади, съжалявам, че ти се налага да изживяваш това. Гадно е и никакви успокоения не помагат. Hug

Утре съм при Кременски на обед, да видим какво ще каже.
Иначе не съм знаела за ранна фетална морфология честно казано. Ако знаех, че тази гънка е толквоа трудна за мерене, щях да съм се записала някъде на по-добър апарат или най-вече при човек, чието име знам. Но в крайна сметка щом един я мери и друг трябва да може. Както и да е. Дано имам късмет.

Момчетата се виждат добре, тях трудно ги бъркат Simple Smile Комина стърчи ли - грешка няма. Тони беше застанал лицево към апарата и му видяхме пишока много лесно. И снимка от димитрова имам на чифт топки и пишка Joy
Сега не ми е до това, имам си други грижи.
Но се радвам за вас, че вече и в Бг се наемат рано да определят пола - явно апаратурата е все по-добра и има по-опитни очи! Peace

# 213
  • София
До колкото разбрах от други теми, Марков не приема в последния момент. Август е в отпуска. Аз при него си правих първата ФМ и за втората се записах тогава. Каза ми и пола на 80% сигурност - момиченце  преди 2 седмици и сега чакам следваш УЗИ, за да се потвърди или не.

Здравейте и от мен. Аз бях при Марков днес. Доволна съм, много е внимателен. За съжаление се оказа, че бебчо е още мъничък и не всичко му се вижда много добре, но важното е, че НТ е 0.7. Въпреки това и мен ме пращат на БХС, така че утре или в сряда ще ходя. Мислех да пропусна. Кабинетът е в отпуск от 26.07 до 10.08, ако мислите да се записвате. Хубаво, че вече съм си записала час на 11.08. Надявам се тогава да можем да видим всичко...

# 214
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile

Ади75 съжалявам Hug Бъди силна и скоро да пишеш отново в Отчетни!
Кика, Чаено момиче стискам палци всичко да е наред с бебчетата ви Praynig
Мисля, че ако звъннете на Димитрова или някой от специалистите по ФМ, няма да ви откажат преглед особено във вашия случай. Аз като бях при Димитрова миналата седмица имаше две момичета без час, а доколкото знам това е ежедневие.
Елмина, аз съм много доволна от ФМ при Димитрова. Показа ни всички органи, обясни ни най-подробно всичко, прегледа продължи 45 минути. Така, че всичко е индивидуално.
От прочетеното до тук оставам с впечатление, че първата ФМ е много важна. След като ми измери гънката, Димитрова вкара резултатите в някакъв калкулатор с възрастта ми и други данни и отново ми даде такива резултати, които вие сте получили от БХС - 1:699 за Синдром на Даун и 1:4107 за НТ. Каза ми, че съм с много нисък риск и няма смисъл от БХС, само от още една ФМ 20г.с. Simple Smile
Това пак е прогнозен резултат, но поне отървах едно взимане на кръв Laughing

# 215
Ади75 съжалявам за бебчето ти.....

# 216
Ади75  Hug Hug .

BIBI_SZ и на мен доста често ми се случва да ме урочасват,и затова и аз си сложих червено конче със  синьо мънисто.

# 217
Ади, много съжалявам Hug
Как ме е яд, че никой в Пловдив не прави ранна ФМ, даже казват "няма такова нещо" или се правят на приятно разсеяни...
Николинка, много ти се радвам!!! Казаха ли ти пола? Имам предчувствие, че носиш две момиченца.   Heart Eyes

# 218
ади и аз съжалявам много миличка ,незнам какво да ти кажа,бъди силна и скоро господ ще те зарадва бъди сигурна .

# 219
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добро утро мамчета!

Днес нашия татко навършва 30години и ви черпя за това!  party023

Желая ви един хубав слънчев ден пълен с усмивки и добро настроение!

# 220
Добро утро, бремелинки! Усмихнат и щастлив ден!  newsm53

А на рожденника - много здраве и пак здраве! И най-сладкото бебче декември!  bdbaloni

# 221
Ооо, Нина, честит празник на мъжа ти!  bouquet

Аз след малко започвам да се стягам за консултацията в МД, ще водя и малкия и ще е весело.

# 222
Добро утро и от мен на всички декемврийски мами! newsm68
На рожденика - честито! newsm59 Да е най-добрият татко и съпруг на света, естествено след моя! Joy

# 223
Аз всеки вторник се меря на кантарче и днес видях -1,300 кг. Нито имам гадене, нито повръщам. Пия по 2 литра вода. Ям предимно плодове и зеленчуци, сирене, кашкавал, ориз.  Е от време на време прегрешавам с пица или нещо сладко. Месо почти не ям, просто не ми се яде. Но не е нормално да сваля за една седмица. Дано е нещо временно.  newsm78

# 224
Здравейте мамчета  Hug
Имам един малко можеби тъпичък въпрос, но предварително се извинявам  Embarassed
Виждам, че повечето от вас вече са си провили ФМ, а моя доктор ми каза че е по-добре да се направи след 16-та седмица.Та въпросът ми е какво да правя да чакам ли или да си я направя сега  newsm78
Предварително ви благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт