има ли някой,който е успял да се отърве от стриите?

• 29 967
  • 89
  •   1
Отговори
# 15
Вече 10 години борба с тях и от нищо не минават,а съм се мазала с какво ли не.

# 16
Уфф, много болна тема Sad И аз като авторката си задавам този въпрос, но не смеех да питам във форума, защото отговора ми е ясен .  Confused Аз се нацепих ужасно по корема отпред и отстрани по хълбоците, абе кошмар. И то хем се мазах с всякакви мазила. Използвам от няколко месеца едни ампули на "Лирак". Слагат се сутрин и вечер. Вече втора опаковка преполовявам и да кажа доста са избледнели. Знам, че няма да се махнат съвсем. Готова съм и на лазерна терапия да се подложа, ако трябва (дори с риск да не се получи нищо). Не ми се мисли, че няма да мога да сложа половинки бански или дънки с ниска талия.  Cry Cry

desi i dido, имам спомен, че в "Красива мама" имаше една тема за третирането на стрии с някакъв витамин. Не съм сигурна, май "Е" беше.  newsm78 И ако не се лъжа имаше и доволни от резултата. Така че потърси я.  Peace

Желая ти лека бременност и бързо раждане! И успех в борбата с гадните стрии.  #2gunfire #2gunfire

# 17
  • София

Като прочета тема за стриите - винаги се сещам за тази картинка. Дано все пак се измисли начин за безоперативно и лесно премахване.

# 18
И аз не съм чула за трайно цялостно премахване на стриите. Може до някаква степен да се прикрият но не и да се заличат напълно. Слава богу нямам кои знае колко, а от самата бременност въобще. Peace

# 19
  • Стара Загора
За съжаление няма лек за тях

# 20
Мажейки се с Мустела от началото на бременността към 6-тия месец ми се появиха две стрии отпред на корема - като гъсеници Confused...ужасни просто. След три намазвания с мас (чиста, бяла мас) стриите изчезнаха. Досега нямам нито една Peace

# 21
запис, и аз съм трагедия след 2 бременности - при първата бременност се нацепих от пъпа надолу, понеже носех синът ми доста ниско. С второто бебе имах многоводие и уж удържах фронта да не се появят нови, а и старите бяха вече избелели, но в 8-9 месец ми се появиха едни много гадни над пъпа Sad

Но ако трябва ще пробвам и това с маста - някой друг пробвал ли го е също?

# 22
  • кв.Изток
Имам стрии вследствие на първата бременност качих 15 кг.При втората бременност не забелязах появата на нови стрии, но качих само 10 кг.

# 23
Аз напоследък в темите за стрии много хваля един крем, защото при мен има невероятен ефект. Ето този на Galenic . Ползвам го едва от една седмица редовно сутрин и вечер и мога да кажа, че стриите ми са доста по-малко видими. Аз горещо го препоръчвам. Не мазнее като Мустелата, а попива бързо като в същото време оставя усещането за влага върху кожата. СТРАХОТЕН Е!!!

# 24
Каква му е цената? Simple Smile

# 25
Момичета,много благодаря на всички отзовали се! Hug
Само да кажа,че мазането с цел предотвратяване появата на стрии(поне при мен) не помогна. SadИзмазах околко 5-6 различни продукта до тук,с надеждата че все нещо ще ме предпази,мажа се по два пъти на ден с различни неща,за да може ако поне едно от двете има ефект...Но... ConfusedИ съм качила 11кг.,не са чак толкова много,нали?!За това според мен,наистина всичко е до кожа,но все трябва да има начин за лечение.Аз няма да се предавам! Wink

# 26
didi-2, аз си го взех за 29 лв. от Ремедиума на Шишман  Peace
desi i dido, аз бях решила, че ако никой крем не ми помогне да се предпазя от стрии ще събирам пари за лазер, помисли и за този вариант, ако ти е много нацепена кожата

# 27
Момичета колкото и мъчно да ми е лек за стрии няма.
С мазане и процедури оправяне няма.Пробвала съм и лазер, но за стари стрии ефект нулев Sad.Дано при вас да се получи.

# 28
За съжаление не съм чувала стриите да могат да се премахнат с мазане. Confused Добре, че нямам нито 1 от бременността. А дали ще се появят изобщо, зависи от кожата и структурата, не от качените килограми.

# 29
Аз чувам много добри отзиви за един крем "gernetic" мисля, че се казваше.  newsm78 Мамите от "красива мама" говореха за него в темата за стриите. Доста зачервява кожата, лющи я и доста сърби, но много казват, че са доволни. Поръчва се обаче от един чуждестранен сайт. Като се прибера вкъщи ще ви метна линка.

Общи условия

Активация на акаунт