има ли някой,който е успял да се отърве от стриите?

• 29 963
  • 89
  •   1
Отговори
# 30
  • в Надежда-та
Четох преди време, че се отстранявали чрез оперативна намеса, но и там не дават 100% гаранция, че ще изчезнат Tired

# 31
Аз в момента имам проблем само с гърдите, даже ходих на лекар защото много ме боляха от самото начало и от тогава се мажа с Chicco
Antistress не бих казала че са изчезнали, но определено има ефект от тях. Голяма част от тях изчезнаха и съвсем малко се забелязват. Сега от време на време самата кожа изглежда като възпалена, но определено съм доволна. От майка ми знам която също е родила на 20г. че и на нея и се е получило само на гърдите и след около година кожата и се е изчистила. Сега няма и следа от тях. Все пак мисля че това си е до кожа.

# 32
  • София
Не са ми се появили по време на бременността, но имах на дупето 2 - 3 от пубертета, които НЯМАТ МАХАНЕ.......  #Cussing out

# 33
Обещах ви да докладвам за Контратубекса-аптекарката ми каза да изчакам докато родя и тогава да се мажа с него,въпреки,че на листовката му пише,че не са наблюдавани негативни реакции върху бременни и кърмачки.И аз мисля да я послушам,защото здравето на детето ми е по-важно от моите стрии.
Но ви обещавам,че ако намеря лек ще напиша отделна тема за него,за да може по-лесно да бъде откривана тази информация Peace

# 34
Пробвала съм почти всичко, което се предлага на пазара - Контратубекс, Галеник, мазилата на Икаров, Мадекасол, включително мас - ефект нула. Появят ли се няма махане, малко се заглади кожата, самите стрии избледняха, но не са изчезнали.

# 35
Аз не успях.

# 36
  • София
Не вярвам да има някой, заличил стриите...
От нито едната бременност стрии нямам, но за съжаление бурния ми пубертет е оставил доста такива следи по тялото ми - по гърдите, дупето и външната горна част на бедрата.
Но не го смятам за кой зна какъв проблем  Peace

# 37
  • Варна
...........Дано все пак се измисли начин за безоперативно и лесно премахване.

А има ли оперативно решение на проблема .....  newsm78

# 38
...........Дано все пак се измисли начин за безоперативно и лесно премахване.

А има ли оперативно решение на проблема .....  newsm78

Има, ако стриите са в областа на корема и ако има отпускане на кожата се прави абдоминопластика.Лошото на този метод е, че остава огромен белег.

# 39
Аз съм жива трагедия със стриите  Cry Знаех, че ще се нацепя, защото имах малко от пубертата от вътрешната страна на бедрата. Родих на 25г. Качих 15 кг. по време на бременноста. Нацепен ми е целия корем, ама наистина ЦЕЛИЯ. Гърдите също. Край с дълбоките деклотета, късите блузки и обицата на пъпа...  Cry Задника и бедрата също... все едно са ме драли котки. Не съжалявам, че забременях. Бебчето ми е страхотно  Heart Eyes
Но се чудя какъв бански ще трябва да си купя??? Или може би скафандър...

# 40
mu6muro4e,сигурна съм че не съжаляваш за бременноста ти,аз също Heart Eyes.И повярвай ми не обвинявам детето си за стриите,целулита,качените килограми и т.н.Сигурна съм,че никоя майка не го прави,защото когато сме взели решение да станем родители,сме били наясно и с последствията(е,естествено,че тайничко сме се надявали че ще ни се размине,но...).Разбира се,че най-важното е бебчето ми да се роди живо и здраво,а от там нанатък другото е второстепенно-ако може-може,ако не-здраве да е,и със стриите животът продължава.Но наистина бих се чувствала по-добре без тях,няма какво да се лъжем.

# 41
  • Някъде на път....
Аз съм жива трагедия със стриите  Cry Знаех, че ще се нацепя, защото имах малко от пубертата от вътрешната страна на бедрата. ...................................
Не съжалявам, че забременях. Бебчето ми е страхотно  Heart Eyes
Но се чудя какъв бански ще трябва да си купя??? Или може би скафандър...
Това важи с пълна сила за мен!  Cry

# 42
аз бях писала по-рано в темата, но сега се сетих да ви питам - Момичета, а как реагират мъжете ви на този проблем със стриите?

Моя в началото като видя искрено се натъжи, че така е станало. А след това взе да ме юрка от време на време да направя нещо по въпроса. Иди му обяснявай, че те най-много да избледнеят с времето ... Rolling Eyes

# 43
netty77,моят съпруг реагира много зряло-обясни ми,че дори и със стриите,аз ще си остана най-красивата за него и той няма да ме обича по-малко заради тях Heart Eyes.Каза,че ако има начин за отстраняването им ще го открием и ще инвестираме в него,без значение колко струва.
Чувствам се голяма късметлийка! Heart EyesАз си знам,че имам най-добрият мъж на света,но много ми измилява когато ми го припомня по  някакъв начин.Искрено се надявам,че и вашите мъже са реагирали по някакъв подобен начин,защото ние го заслужаваме! Hug

# 44
ConfusedБлонди,така се страхувах,че някой ще ми даде твоя отговор.

Ами те са си вид белег, едва ли ще изчезнат от мазила. Аз каквото и да съм мазала, все няма ефект, но не съм и била постоянна с мазането.. Само с операции евентуално биха оправили нещата:roll:

п.п. Още нямам дете, но не мога и да си представя човека, който е с мен да ме укорява за такова нещо, при положение, че съм му родила дете... newsm78
Считам за крайно неуместно да натякваш на жена нещо, което тя прекрасно знае, че не е естетично или нещо подобно. На мене би ми било обидно най-малкото.. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт