Лятото дойде, а Благоевградското дете чака обещаното море №9

• 17 669
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
  • Благоевград
Здравейте и от мен, пишеща, от дъжд на вятър. Ние също бяхме вчера на Бачиново и останахме мнооого доволни от закъснялото празненство за 1-ви юни. Отдавна не е имало толкова безплатни екстри за децата. Изпуснахме само ранното раздаване на федербали и топки.
Ей, момичета къде сте. Нещо на напоследък сме много слабо активни.
Даниела, с теб се засичахме няколко пъти по трасето, но едва сега разбрах по снимките, които си качила. На първата от тях си хванала моето дете с братовчетка й много сполучливо, за което сърдечно благодаря. Това ще е единственият ни спомен от този ден, тъй като тръгнахме неподготвени, пък и не знаехме за събитието. Поздрави на останалите форумки.

# 46
Ние също бяхме вчера на Бачиново и останахме мнооого доволни от закъснялото празненство за 1-ви юни. Отдавна не е имало толкова безплатни екстри за децата. Изпуснахме само ранното раздаване на федербали и топки.

Радвам се,че ти е харесало на празника. Определено това е нещо, за което ще се приказва дълго време в Благоевград. А за безплатните екстри - за тях вина имат спонсорите, които не бяха малко, част от тях спонсорираха с неща, невидими за очите - напр. гориво, храна за участниците и др. А и идеите на празника бяха много оригинални(на Диди са и харесали фигурките от Направи си сам и ще видя дали ще и намеря шаблоните, които иска!), спазваше се за чистота на природата и да не се уврежда. Ненапразно игрите бяха от напълно природни материали, а за огъня се използва специална стойка за да не се гори тревата. Това лежи и в основата на скаутските лагери напр. Прати ми твоя снимка, може да те има някъде из нашите снимки и ако е така - ще ги искам за да ти ги пратя.

А за федербалите какво да кажа....... - имаше там злоупотреби от страна на участниците, а и самите спонсори в началото раздаваха от всичко и затова се изчерпаха количествата. И на тях, и на БЧК-то бе дадена автономност и всеки по усмотрение да раздава това, което е донесъл. Напр. при БЧК-то незнам дали е имало долна граница, но определено имаше горна......За едни големи момчета - 9-10 кл. се чудеха дали да им дадат четки, но в крайна сметка дадоха.

Празник ще има такъв, дано и с още повече спонсори, но догодина.

Диде, и да беше дошла с близнаците, смятам,че пак нямаше да скучаят. Напр. на карусела се съобразяваха с възрастовата граница и завъртваха люлката съвсем леко. На Сръчни ръце подаряваха животни на малките, които сами не могат да си направят животинче. То определено щеше да им хареса да бъдат нарисувани, може би........

# 47
Bory_V кажи адрес на който да ти ги пратя, било то Skype или e-mail, мисля че още на няколко снимки ви има.
Мама Цоцоланке, наистина ни харесаха фигурките особенно на децата, даже ме караха да се връщаме пак там за да си напрвят още, но им обясних че неможе така защото няма да има за всички и те горките малко разочаровани Cry, но после ми казаха тогава аз да им нарисувам такива животинки Grinning. Наистина ще съм ти много балгодарана ако успееш да ми намериш от тежи шаблончета.

# 48
Здравейте! Аз малко се поизгубих тези дни, но събота и неделя, брат ми идва на гости, за да се видим преди да замине. А вчера ходих до Солун и се прибрах по никое време. Сега не мога да ви изчета направо. Много хубав е бил празника. Снимките са супер.

Дани, мини към кантората, но преди това звънни, че имам едно излизане, та да не се разминем пак  Simple Smile Ще чакам обаждане, да знаеш.

# 49
  • благоевград
  bouquet бонджорно група аз се прибрах беше страхотно но най много ми хареса флоренция голяма красота голямо 4удо ще извадя снимки и на следващата среща ще покажА  .

# 50
Добре дошла Ина-Мария, ще чакаме снимки и тук да видим  Praynig
Ей Ели значи за хубаво си отсъствала и от ще чакаме снимки да видим.

# 51
Свате аз току що се прибирам от центъра голяма жега,минахме с Жоро през кантората ама май вече си била в обедна почивка знаех си че пак ще те изпусна Crossing Arms
Аз си казвах забегнала е сватята на някъде да не пише тия дни има нещо Naughty

Добре завърнали се на булката и младоженеца ще чакам снимки и аз тук и на хартия   bouquetдано сте изработили някое италианче hahaha
Мамо Цоци както казваш наистина щеше да им е забавно поне да гледат на децата,другият път ще мрънкам на таткото да ги водим Peace
Bory_V,много се радвам че и ти се включи след дълго отсъствие  Hugно на следващата среща дано се организираш да се видим на живо,сама виждаш колко много ни е пораснала групата Peace
Нещо от 2 дена Асен ми е някак отпуснат и плаче няма желание да яде нещо се вижда че му има май утре пак ще се ходи до докторката,а точно в събота смятаме да ги водим на Предел,така мразя да се разболяват Tired

# 52
  • На черешата
Ние стягаме багажа на Дарина за море.
Тя обаче вчера получи някакво възпаление на лимфен възел и леко взе да прокашля.
Баща и я води на лекар и каза,че имала задна хрема и някакъв секрет.
Така че май ще я пращаме с лекарства,добре поне,че няма температура и не кашля.
Ще и се размине сладоледа. Mr. Green
В училището и са излезли списъци по класове,тя е в 1А клас и е при госпожата,която избрахме.
В класа има още една Даринка. Crazy

# 53
  • Благоевград
Ние също бяхме вчера на Бачиново и останахме мнооого доволни от закъснялото празненство за 1-ви юни. Отдавна не е имало толкова безплатни екстри за децата. Изпуснахме само ранното раздаване на федербали и топки.

....... Прати ми твоя снимка, може да те има някъде из нашите снимки и ако е така - ще ги искам за да ти ги пратя....
Ето, наши снимки и ще съм ти много благодарна ако откриеш нещо и ми го пратиш.
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1468/1951178932.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1311/1998518982.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/743/1913581115.JPG

Bory_V,много се радвам че и ти се включи след дълго отсъствие  Hugно на следващата среща дано се организираш да се видим на живо,сама виждаш колко много ни е пораснала групата Peace
Дани, от понеделник излизам в отпуска и преди отпътуване за морето може да организараме среща да се видим. Примерно, понеделник. Аз мога по всяко време, защото и мъжът ми е отпуска. А и бабата ни е на разположение, защото я включихме в програмата за детегледачки "В подкрепа на майчинството" и сега хем си гледа внучето, хем взима заплата за това. Използвам случая да популяризирам тази програма, защото май доста мами не знаят за нея, а е много изгодна.

Последна редакция: ср, 18 юни 2008, 00:24 от Bory_V

# 54
  • Благоевград
огрежагтшкажог

Последна редакция: ср, 18 юни 2008, 00:28 от Bory_V

# 55
О, Бори, обсъждахме я тази програма...Но малко е трудно. Майка ти по принцип винаги е можела да вземе твоето майчинство, дори по стария закон. Хубавото сега е, че би могъл и друг да го направи. Само че почти  никой не е съгласен да гледа дете за 200 лв., а и трябва да е регистриран на борсата. Така че след проучване ние миналата година все пак минахме на варианта татко в майчинство.

# 56
Добро утро!
Какво правите в тая жегичка, щом още от сутринта е топло, представям си после какво ще стане. Мене много ме мързи, вече само за морето си мисля. Някакво коктейлче ми се пиива, Мохито сякаш  Mr. Green А е само 9.30, значи работата е зле  Joy

Ина - искаме снимки бре жена! Я ми разкажи за маджите им на жабарчетата. Чесновите хлебчета как са? Ох как ми се прияде едно такова.

Марси, като пишеш за Добринище, та се сещам за една механа там, но й забравих името, където ядох най-страхотните чушки с доматен сос /дори по-добри от тези на мама, което е трудно постижимо/.

Дани, другия път вече трябва да се засечеме  Simple Smile

Дани Ч, снимки много много не съм правила, защото бях по задачи разни, но успях едно леко шопингче да врътна, че иначе нямаше да мога да заспя Joy

# 57
  • 42.016399,23.101179
Добро утро и от мен,
голям мързел ме е подгонил на тая жега, а като си представя следобяд какво ще е в училище... Mr. Green Цялата сграда се е напекла, а в компютърните кабинети няма климатици и като се пуснат и компютрите все едно печка си запалил. учениците само се поливат с вода, направо с кофите  Laughing а ние като малоумни трябва да тичаме по коридорите и да ги умиряваме. #Crazy
Bory_V радвам се че се появи след дълго отсъствие наистина. Къде си за почнала работа и къде ще ходите на моренце? Laughing
Ина добре дошли на родна земя. Чакам с нетърпение снимки и по подробни разкази за екскурзията. Wink
wildgirl на Добринище бяхме само на плажа, държат го наши съседи. Ама като се сетя какъв кеф беше да си седиш във водата и да си пиеш биричката ми се приревава че не съм там сега. Wink
Повечето време от  уикенда прекарахме в с.Обидим и планината. Laughing
Фантичка кога точно тръгва Дарина. Винаги в най-неподходящия момент се разболяват тези деца, еййй. Confused
daniela_ch в петък или събота може да се видим ако си свободна, другите също навити ли сте тогава за срещичка? newsm78

# 58
  • На черешата
 Дарето го изпратихме рано,тази сутрин.
 Лекарката каза,че не е нищо страшно да сме спокойни.
 Изписа Изопринозин,Калциев глюконат и Лимфо...нещо си /не го запомних точно  Embarassed/
 Дадохме лекарствата на госпожата,тя каза да не се притеснявам,че ще се оправят.
 И сега с Борко сме без деца. Mr. Green
 Няма да готвя,няма да пера и гладя всеки ден,с чистенето няма да си давам зор. Crazy
 Кой е като мен. Laughing Sunglasses

# 59
  Няма да готвя,няма да пера и гладя всеки ден,с чистенето няма да си давам зор. Crazy
 Кой е като мен. Laughing Sunglasses
Направо ти завиждам, благородно. Много ми се иска и на мен да ми се случи такова нещо, но едва ли ще е скоро. Понякога направо се чувствам като домашна прислужница от целия куп домакинска работа и уж съм без ангажименти по цял ден , а като се обърна нищо не съм свършила като хората. Само аз ли съм толкова неорганизирана?
Да си призная честно, предпочитам да съм навън с децата колкото е възможно по-дълго, отколкото да се забия вкъщи. И не е толкова предпочитание, колкото необходимост, особено за малкия, който има белодробни проблеми и трябва да прекарва максимално време на открито.

Общи условия

Активация на акаунт