Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са мненията относно посещението на плаж по време на бременност?
Къде във Варна мога да получа 3D ултразвук?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви са мненията относно посещението на плаж по време на бременност?
-
Къде във Варна мога да получа 3D ултразвук?
-
Какви са препоръките за посещение на плажа по време на бременност?
-
Какво представлява 4D при ултразвуковите прегледи на бебето?
От толкова четене забравих кой беше писал за съня.И аз съм така,немога да спя и това е,вечер лягам в 1-2 и сутрин в 7:30-8:00 съм на крак и съм преспала
незнам защо така,но е много гадно и това откакто забременях и после на обед ми се приспива като малките деца,но легна ли и край-разсънвам се.Ще се
)
знаете ли какви изследвания ме очакват,защотото на 23 в понеделник съм на доки и да се подготвя психически,ако пак ще има игли
Дори не ме изслуша, та се наложи да търча до офиса барабар с контракциите и да обяснявам на една друга кога, кое и как... А цялата предишна седмица съм и обяснявала... Абе друго си е да си изкараш завистта и злобицата и тайничко да се радваш, че си разкарала за нищо хората... Думи нямам и добре че сега си мълчи, че като нищо ще я отстрелям 

на главата) 
Е да будя се 2-3 пити до "00" , но пак
. Че и друг начин няма, защото на ден такъв километраж навъртам покрай тая организация на сватбата
Сама си пазарувам всичко, че бабите са от други градове и само парички дават
на милУто да ме завлече малко на планина след "ДЕНЯТ", ма ще видим дали ще ме огрее, че и аз и той имаме толкова много работа
! На 32 години съм и ми е за първи път, та за това реших и аз да пиша!Термин ми определиха за 30.11. - стискайте палци всичко да е на ред! Желая късмет и на всички Вас!
Честито и лека и успешна бременност ти пожелавам