Почти до всеки мъж и девойка - НОЕМВРИйчетата са под бройка!

• 9 777
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
нееее,аз съм от благоевград

# 76
Благодаря  tonesa радвам се ,че се присъединявам към вас  Hug Стискаме палци заедно с теб!Дано всичко е на ред! newsm10 newsm10 newsm10  

# 77
Тонеска радвам се че док те е успокоил , след всички нас естествено  Hug Heart Eyes
Сега значи ще чакаме другата седмица Praynig Но си мисля , нали навсякъде пище че ИСТИНСКА ФМ се прави на 2 Д , а не на 3 или на 4 Д  Thinking

# 78
Здравейте,калпазанки!Виждам,че всички сте добре и предварително да ви кажа,че се отказах да ви чета,ами то бива приказливост,ама това на нищо не прилича вече... Mr. GreenДобре дошли на новите мами и се надявам да ви е добре при нас! welcome
Вчера се чух с доц.Томова,ако някоя знае за нея и като разбрах,че 3d видеозона при нея е 90лв.посърнах! newsm09Нямам такава възможност,бе хора!!!!!Ще ви помоля ако знаете по-нормално струващ такъв преглед в София да ми кажете,защото много искам да отида,но ако е такава цената по принцип простооо,незнам! newsm45

# 79
 newsm09 извини ме hana30 реших че си ми градска!:)

# 80
Видя ли, няма нищо  Hug НЕ е било страшно, дано се поуспокои мъничко. Док ти е казал да ходиш другата седмица (в 18г.с.) на ФМ, защото тогава всички органи са приключили с оформянето си и им остава да растат на големина само. Затова те иска в 18г.с., за да е сигурен, че всичко се е оформило добре. Ти единствено не се притеснявай излишно, че да не се тревожи и бебчо

# 81
  • Попово
Адинко, консултацията е едно а ФМ е друго в смисъл прави се по желание и е отделно от видеозона който се полага по ЖК. за Давидков знам че е скушер гинеколог, Балев е диагностик, а за Майчин Дом, който доктор си избереш от акушер гинеколозите Peace

# 82
Хрисе и аз така знам, ама те нали апаратите 4Д имат и режим 2Д така, че важно за мен е доктора дето гледа Simple Smile Пък и като ще давам 80 лева поне и кеф да си направя да видя бебо на 4Д Wink
Адинко благодаря ти Hug
Мисля, че и Валето е на преглед днес така, че и за нея едни fingerscrossed
Бисе ще те разочаровам но за ФМ цената навсякъде варира около 80-90-100лв Rolling Eyes

# 83
  • София
Тонеска не се притеснявай те генетичните са наследствени , ако нямате такъв вероятността е 1към 45000 или нещто такова.Стискам ти палци.

# 84
Аз искам да питам след като си избрахте компонентине за линийката, как я вмъкнахте тук във форума.

# 85
Саси и аз лежа на това обяснение Grinning

# 86
привет на всички и се радвам че има само хубави новини и щастливи майки
бих искала да попитам някой е ако е наясно да ми обясни,а именно фирмата в която работа прекратява дейност и аз незнам какво да правя,какви права имам и т.н.

# 87
i az kato teodora da pitam za liniikata kaka q postavixte tuk? Embarassed

# 88
Аз искам да питам след като си избрахте компонентине за линийката, как я вмъкнахте тук във форума.
копираш адреса който ти е отдолу - отиваш на профил тук във форума-настройки на профил- пействаш адреса в мястото на подпис и готово Laughing

# 89
момичета,току що се обадих за резултатите  от БХС:
1:3225 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
сега ще ги изчакам да дойдат по пощата за повече подробности,но по тел. ми казаха,че са в норма

Общи условия

Активация на акаунт