Днес стана с думите "Искам Том и Мери" (а.к.а Том и Джери)...
Бащичко, какво да го правя, да се беше метнало на мен

Ако ми обещаеш да ми направиш и на мен торта ама такава ще родя още едно 
Ето линк пак към снимките!
Дано и утре като я поднесем домакините да я харесат толкова, колкото и вие!
Честита годишнина! 
Пък ти с твоите идеи за сайтове дето ми ги вреш, се надявам да се окажеш права, защото ще работя по въпроса идната седмица.
Не иска да му чета приказки, а да му разказвам по картинките. Знае две песнички и то само, ако аз пея с него. Много е впечатлителен и на всичко ново реагира с такова учудване и захлас, че може да паднеш от смях само докато го гледаш. Много от думите, които говори само аз ги разбирам.
Само да отбележа, че докато едни си развиват говорните умения, други правят това с двигателните, логическите, ориентиране в пространството и т.н.

- баш в най-голямата жега да съм най-дебела! Приятелки по съдба, които още ги мислите вторите деца, не правете така! 
.Дори един път да сме ходили до някъде с кола, ако минем дори и след месец от там-казва че сме ходили до еди къде си..или при еди кой си..при това видимостта му от задната седалка е значително по-ограничена.

. За детските дето питаш - Дора я няма, Сесами стрийт вървеше преди по Канал1, ама го спряха, Мики маус клубхаус също го няма.
Нейната буква я различава дори на места, на които е нужна фантазия, че да видиш, че има образувана буква Н (на желязна решетка, например 

Разбрах само за песничката, че се казва "БУЛКА ВЪРВИ ИЗ ГОРА ЗЕЛЕНА" (Народни песни и стихотворения. Издала редакцията на в. "Знание", Търново - 1878):
Боби все още не е започнал с тези въпроси. Сега сме на период "Това е моето...столче, място, храна, стотинки, коли и т.н." и не дава никой да ги пипне, седне и прочие. 
Ели, благодаря за загрижеността
Благодаря на всички за честитките за годишнината! 
Познава доста цветове и ги определя почти без грешка - жълто, синьо, червено, зелено, кафяво, розово, оранжево, черно и бяло. Напоследък е влезнала във фаза "защо" и подобно на Надето провеждаме дълги разговори, тя завада въпрос защо, аз отговарям, посля тя пита защо и нещо от отговара и така до безкрай. Понякога незнам как да отговарям, защото се изисква да обеснявам и сложни неща, но общо взето до сега държа фронта и остава удовлетворена от отговорите. Книги обожава и търпи да й чета много дълги неща. От известно време е на вълна "Франклин" и вече сме горди притежатели на над 20 книги от тази поредица. Всяка вечер четем по две книги, не съм сигурна колко разбира, въпреки, че се опитвам да обесня с думи прости повечето неща, но съм сигурна в едно - слуша с интерес. И подобно на Елла обича да я изпитват върху знанията й. Понякога взема книжка с Франклин и цитира цели страници, къде на изуст, къде просто разказва смисъла и се прави че чете. Отдавна се опитва да разказва свои приказки и е много смешна, защото често повтаря дадена дума или фраза по няколко пъти, много често това са разни наречия. Измисля на героите си такива странни имена, че да се чуди човек - примерно Пален,Атко, Мелмуна, и прочие, но аз насърчавам всякакъв вид творчество. Знае доста песни, някои научени в къщи, други в яслата. Когато й запея някоя нова песен и я хареса ме кара да й я пея до припадък и след това в някой ден и час ме изненадва като започва да я пее сама.