Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с такситата за 1 евро?
Какви са препоръките след прегледа при д-р Марков?
Какви са разликите между гащеризон и боди за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с такситата за 1 евро?
-
Какви са препоръките след прегледа при д-р Марков?
След прегледа при д-р Марков пациентът споделя, че бебето е добре, но има някои притеснения относно плацентата и препоръката на лекаря да следи нивата на кръвната захар, тъй като е в рискова група. Той/тя също така споделя очакванията си за син щъркел и изразява удовлетворение от посещението при д-р Марков.
-
Какви са разликите между гащеризон и боди за бебета?
-
Какви са препоръките за бебешки колички?
-
Какви са очакванията след приятната вечер?

Видя ли, че няма нищо страшно)))
)... и ни разведоха... видяхме малки сладки мишленца, които го носеха или взимаха от мамите... показаха ни ВИП родилната зала, която е толкова малка, че мен ме хвана клаустрофобия, а леглото излгеждаше (а и стаята беше в една приглушена светлина) като уред за мъчения, ужас, но като цяло болницата е малка, спретната и поне на пръв поглед изглежда чиста))) Неприятното е само, че банята и тоалетната са на едно и е малко като помещение, но ето сега се сетих, че ако ти правят клизма в предродилната... докато стигнеш до тоалетната може и да направиш белята пътьом
,ма не ми се вярва много,ще взема и аз да отида ако има пак такъв ден та да видя какви са промените.А иначе не се притеснявай,толкова бързо няма да ти подейства клизмата,че да не можеш да стигнеш до тоалетната,че аз даже и до стаята си ходих да си взема принадлежностите.
,жалко,щях да ходя за подарък,че кумците ни правят една година женени,а ние правим 1 година като кумове.Дайте ми идея
,какво да им купим?
Сънувах кошмари, свързани с болници и бебчо... но по-добре да не мисля много за 

няма спасение просто и в повечето случай заспива и захърква на дивана и не мога да го събудя да се премести в спалнята. За да ми се реваншира ми е обещал да ме заведе до 1 - 2 детски магазина да разглеждам, само се чудя в кои да искам да ме заведе