La Redoute - Кодове - 4

• 55 457
  • 509
  •   1
Отговори
# 390
Stefoni Вече дори не зная как да ти изкажа огромната си благодарност  smile3525 smile3525 smile3525

Абсолютно!

Stefoni    bouquet

# 391
Момичета,някой да има чантите-подарък-коя е по-хубава-черната или бялата?

# 392
  • Варна

49417, 49514 - кърпи и БД при продукт от So home

какво е условието за кода? Дава ми подарък, но няма БД  newsm78
Пробвам и с намалени . и с ненамалени и нищо

Май трябва да имаш продукт на So home.

Да, на мен вторият код ми даде БД+подарък, а първивят само подарък, но имах едни чехли на So home в кошницата.

На мен първият ми даде и безплатна доставка, но работи само с някои неща, може и намалени, но да са на стойност над 8 Е (по мои проучвания). Става с една шарена чанта, дето Бу я беше пуснала по-рано, с едни розови детски еспадрили и разни други, които вече не помня. Пробване му е майката на всички кодове. Peace

# 393
Да, на мен вторият код ми даде БД+подарък, а първивят само подарък, но имах едни чехли на So home в кошницата.
може ли линк за чехлите,пробвах с други неша от So home и не става.

редактирам се-прибавих `чантата на бу`  Mr. Green ,и ми даде бд.

Последна редакция: пн, 30 юни 2008, 15:13 от silvi@

# 394
Здравейте, трябва ми код за безплатна доставка, пробвала съм 45381,57444,60089,60143,69647,98400,colis и никой от тях не действа трябва ми друг -СПЕШНО.Благодаря ви предварително.

# 395
[... На мен първият ми даде и безплатна доставка, но работи само с някои неща, може и намалени, но да са на стойност над 8 Е ...

И аз забелязах, че на по-евтини неща не връзва БД  Whistling не са прости французите, втори път няма да се прекарат както с колис. Май ще се заринем с чантите на Бу.

# 396
Да ви кажа само за сведение,че на мен ми се закачи кода за прахосмукачката.В кошницата пъхнах най-евтините мъжки бански,колкото да има нещо.Пробвайте,според мен от всички подаръци само тя си заслужава в момента.

# 397
  • Там....където всичко е възможно ....
Eи сега се ровя в едни френски форуми за кодове и си търся упорито код за безплатна доставка и чета публикациите там ''merci'',''merci'',''merci'' и по едно време включвам ,че става въпрос за код ''mersi'' .Пробвах го но не ми дава нищо ,иначе ми го приема Rolling EyesИ при вас ли е така? newsm78
Сега прочетох ,че май трябва да дава БД, но на мен не ми я дава.
Споделете как е при вас....

Последна редакция: пн, 30 юни 2008, 15:51 от kras8204

# 398
  • Бургас
Eи сега се ровя в едни френски форуми за кодове и си търся упорито код за безплатна доставка и чета публикациите там ''mersi'',''mersi'',''mersi'' и по едно време включвам ,че става въпрос за код ''mersi'' .Пробвах го но не ми дава нищо ,иначе ми го приема Rolling EyesИ при вас ли е така? newsm78

Кодът не би ли трябвало да е merci, нe mersi?
На мен ми приема merci, но не дава нищо, нито подарък, нито БД. Може би има някакво условие.

# 399
  • Там....където всичко е възможно ....
Eи сега се ровя в едни френски форуми за кодове и си търся упорито код за безплатна доставка и чета публикациите там ''mersi'',''mersi'',''mersi'' и по едно време включвам ,че става въпрос за код ''mersi'' .Пробвах го но не ми дава нищо ,иначе ми го приема Rolling EyesИ при вас ли е така? newsm78

На мен ми приема merci, но не дава нищо, нито подарък, нито БД. Може би има някакво условие.

Офффф да и аз съм една ooooh!Точно merci e PeaceРедактирам си поста.

# 400

Офффф да и аз съм една ooooh!Точно merci e PeaceРедактирам си поста.
Аз пък мисля, че става на въпрос за друг код (вижте първият пост на съответната тема). След това момичетата се изреждат да благодарят за споделения код. Това е. Съмнявя ме да има код merci. След малко ще прегледам и аз форума. Mr. Green

# 401
може ли линк за чехлите,пробвах с други неша от So home и не става.

редактирам се-прибавих `чантата на бу`  Mr. Green ,и ми даде бд.

Ето тези са чехлите, заради които ми даде БД.
Всъщност имах доста неща в кошницата и само тези чехли бяха на So Home та предполагам, че заради тях ми е дало БД.

# 402
  За кода с продукт на So Home на мен ми даде безплатна доставка, защото имах в кошницата едни къси панталонки бяло и синьо

http://www.laredoute.fr/vente-short-corto-so-home.aspx?productid … e&pagesize=16

ето ги ако някой иска да пробва

# 403
[quote
Аз пък мисля, че става на въпрос за друг код (вижте първият пост на съответната тема). След това момичетата се изреждат да благодарят за споделения код. Това е. Съмнявя ме да има код merci. След малко ще прегледам и аз форума. Mr. Green
[/quote]
А аз мисля,че има,защото на мен ми го приема-няма червени надписи.Само дето не маха доставката. Laughing

# 404
 Shocked И на мен ми го приема. Значи сега трябва да намерим за какво е  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт