® E-bay - тема 10

• 32 047
  • 982
  •   1
Отговори
# 780
Какво купуваме тази вечер?

Столчета за кола.  Laughing

NDV, благодаря за линка. Харесва ми столчето, ако не намеря друго, може би ще взема това.
и аз от доста време търся столче,но никой до сега не се е навил да ми го прати да тук,сега ме подсетихте пак да разгледам

# 781
Сложих още линкове към столчета.

това не са стол4ета,а май са калъфи за стол4ета  Peace"....cover"

# 782
аз мисля да наблегна на чорапогащници, за да има за всички
 Joy
свършил ми е Red Bulla май трябва да ида на истински пазар

# 783
http://cgi.ebay.co.uk/BNIB-FISHER-PRICE-3-STAGE-BOOSTER-CAR-SEAT … dZ1QQcmdZViewItem - Алекс1, това столче май също не ви подхожда  newsm78, след 18 кг се слагат коланите на колата.

Купих столче за кола Recaro Monza от англ. е-bay (без собствени колани), доставиха го с куриер.

Последна редакция: пт, 20 юни 2008, 23:47 от valeria1

# 784
аз мисля да наблегна на чорапогащници, за да има за всички
 Joy
свършил ми е Red Bulla май трябва да ида на истински пазар
И вземи се върни назад по темата, за да видиш какъв беше реда... да няма после, не съм видял, не съм разбрал.  Иначе първо fight и после fight

# 785
Сложих още линкове към столчета.

това не са стол4ета,а май са калъфи за стол4ета  Peace"....cover"

Да бе да,верно.  cover-изтрих ги Peace

Майките които имат момиченца на 3-4 год. да погледнат тук;
http://cgi.ebay.com/Disney-Graco-baby-doll-princess-stroller-bed … dZ1QQcmdZViewItem

Последна редакция: сб, 21 юни 2008, 00:00 от ndv

# 786
# 787
Ауу,супер!Аз все си мислех,че няма количка със столче за кола,което да не е категория 0.

# 788
ndv а бащите на момченца на 5 къде да гледат ?

# 789
ndv а бащите на момченца на 5 къде да гледат ?
Ха-ха-ха.И те там се вместват Laughing-не сте ли си заплюли някоя снахичка newsm62

# 790
  • Карлово
простете невежеството ми, но това AU $ е австралийски долар,  нали? И се конвертира така 1 BULGARIAN LEV (BGN) = 0.8311 AUSTRALIAN DOLLAR (AUD)

# 791
простете невежеството ми, но това AU $ е австралийски долар,  нали? И се конвертира така 1 BULGARIAN LEV (BGN) = 0.8311 AUSTRALIAN DOLLAR (AUD)
Аз от ТУК си смятам валутата. 1лв=1.196670 AU

Приятно се изненадах тази сутрин като видях, че продавач от който вече си получих нещата ми е върнал 5$, понеже шипинга му излязъл по-малко, не ми се е случвало до сега.

# 792
  • някъде там
Просто не е честно..Дребното се надигна в 6,това не го е правила от незнам кога,но нали е почивен ден и баткото е при баба си,а баща и наработа,няма начин просто майка и да се наспи... Confused

# 793
И аз си викам, че не е честно да се събудя в 6 часа в събота и да не мога да заспя повече...
Обаче нещо при мен не може да се отвори Ибей тази сутрин.  newsm78

# 794
  • Карлово
Мама Хриси,   bouquet

При мен се отваря без пробблем

Общи условия

Активация на акаунт