® E-bay - тема 10

• 31 978
  • 982
  •   1
Отговори
# 810
Какво купуваме тази вечер?
аз мисля да наблегна на чорапогащници, за да има за всички
 Joy

Дуранго аз нямам щерка ,та земи едно по преизвикателно за мен Joy

# 811
 Joy

А после, като поиска да му дадеш реална снимка, за да види как стои?
Или поиска да го види на живо?  hahaha

# 812

И аз ще се замисля по въпроса,мойто чадо 3 г досега не съм го слагала в столче за кола Mr. Green

Е сега ще те линчуват!  Mr. Green
Ле ле  hahaha

# 813
Получих днес чорапогащниците, много са хубави. Господ здраве да му дава на този, който ми даде лимнка/ мисля,че Алекс беше?>

Радвам се, че са ти харесали.  Laughing Аз възнамерявам да позакупя още няколко броя от тях за зимата, но ще изчакам поне до есента.
аз купих 8, надявам се да ни изкарат.Ако видиш тюркоазени или комбинация с кафяво, свиркай!

# 814
 Joy

А после, като поиска да му дадеш реална снимка, за да види как стои?
Или поиска да го види на живо?  hahaha
Аааа сакън,само за мъжо   Heart Eyes

# 815
  • Варна
Някой купувал ли е такива обувки на Timberland http://cgi.ebay.com/WOMENS-TIMBERLAND-SHOES-SANDALS-WATER-SHOES- … #ebayphotohosting. Интересува ме имате ли наблюдения върху марката, дали си отговарят на номера или има шанс това да ми стане (понеже по принцип нося 39-40)
UK Size: 8  EU SIZE: 41.5  US SIZE: 10 - на няколко чифта от тази марка срещам така написана номерацията та ми се струва, че ще ти са големи. Питай колко см е стелката, може пък да са на линия и да ти отговорят. Аз чакам по-малки, EU=38,5 - UK=5.5 и стелката е 25 см.

Ето таблица от сайта им http://www.timberlandonline.co.uk/on/demandware.store/Sites-TBLG … &option=extra

Последна редакция: сб, 21 юни 2008, 15:08 от Flash*

# 816
Да ви попитам.Взех еднио сандалки,които общо ми излязоха 6,45 паунда,а от картата  ми дръпнаха 21 лв и нещо.Защо се получава така?Нали паундът е около 2,50 или се взема предвид друг курс? Rolling Eyes

# 817
  • into the blue
Groznoto_pate  newsm78

# 818
Взели са й повече.
Всъщност, Пейпал не могат да ти вземат повече, отколкото ти си наредила. В акаунта си в Пейпал имаш в два реда един под друг:
Тransfer from credit card - payment to... - изтеглени от кредитната карта - плащане на ....
И двете суми трябва да са ти еднакви.
Погледни си акаунта в Пейпал, но няма как те да са го направили. Може би си платила по-висок шипинг, без да обърнеш внимание или нещо такова е станало.

# 819
Благодаря ти Flash* и аз мисля, че ще са ми големи, но надеждата умира последна  Tired

# 820
Взели са й повече.
Всъщност, Пейпал не могат да ти вземат повече, отколкото ти си наредила. В акаунта си в Пейпал имаш в два реда един под друг:
Тransfer from credit card - payment to... - изтеглени от кредитната карта - плащане на ....
И двете суми трябва да са ти еднакви.
Погледни си акаунта в Пейпал, но няма как те да са го направили. Може би си платила по-висок шипинг, без да обърнеш внимание или нещо такова е станало.
Не,точно 6,45 си беше това,което платих.Мисълта ми беше да не би да ми ги обменят на по-висок курс ли,незнам..

# 821
Виж курса на банката си.

# 822
Виж курса на банката си.
е, не може да е 3.25 курса в никоя банка! И според мен е разлика в шипинга.

# 823
Виж курса на банката си.
Пак не се връзва.Купува на 2,44,продава на 2,52  newsm78

# 824
Виж курса на банката си.
Пак не се връзва.Купува на 2,44,продава на 2,52  newsm78
да не би да си видяла друго плащане, а това за 6 паунда още дда не се е появило?

Общи условия

Активация на акаунт