Девет кила звучат добре. Ще трябва да почета повече за диетата явно, че слушах противоречиви мнения.

Намям търпение вече да се нанесем!

Честито за прекрасната новина! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и здраво бебче след 8 месеца
Успех и с обичките на Дари!
Май няма. Ще видя как е бил днес и ще реша...
Честито Бодливка!
И аз знам за една от нашите мами ,ама не казвам коя е,нека тя си каже
Дано да знаем за различни,че държавицата ни има нужда от Убави деца 

И аз бих казала да оставиш дечко на свобода

Има снимки дето изглеждам по-добре, та затова... А аватара ти както винаги е so sweet

Лека и спокойна бременност ти желая!
, а аз отивам да работя в София, да замествам колега. През август ще се прибера с Теко в Бургас, той на ясла, аз на работа, а в края на септември - началото на октомври може и аз да видя почивка някаква. 

А за нощния памперс - не го будя (рядко той сам се буди), но и не пикае - чак на сутринта, а понякога и час след като е станал
Имаш много натоварена програма, ама дано си починеш наесен, а като дойдеш в София се обади за кафенце или биричка

Аз много обичам да правя ремонти 
- свекърва ми ще я води в едно Родопско село за 1 седмица, а ние ще 'ергенуваме' с едно бебе 'само' 
стихотворенията "Малък Пенчо' и 'Аз съм Българче' (един куплет само от последното),преди това - как пее песнички, сега ще я записвам как 'чете' приказки - има някои книжки, които знае наизуст БУКВАЛНО и хваща книгата и я чете с интонации както ние сме й чели
Препоръчани теми