ЯНУАРСКИTE деца чакат лятна веселба

• 20 528
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ние бяхме до седемте Рилски езера и беше невероятно хубаво.
Девет кила звучат добре. Ще трябва да почета повече за диетата явно, че слушах противоречиви мнения.

# 166
Neda,мила по-добре се обади в редакцията.Ти нали по-интернет прати рецептата,прати ли и адреса?
Тези дни нещо постоянно нямаме нет и не мога да съм редовна,ще ме извините. Hug

# 167
Здравейте,надявам се че не сте ни забравили..макар че последно съм писала през март. Embarassed

Първо да честитя на новите майчета,да са здрави и весели малките мушмороци,а каките и батковците да са ви отмяна!  bouquet

Най-новото при нас е,че Дари ще става кака! Laughing Още не съм ходила при док да потвърди,само ми каза че сега едва ли ще се чуят тонове,а аз искам да се уверя че всичко е наред!По тази причина не сме казали на никой-искам да изчакам прегледа.Доки ще е в отпуск до 4-ти,но няма да дочакам май и ще отида на частно.. Rolling Eyes
Надявам се всичко да е наред,и след осем месеца да си гушна бебчето. Praynig

Знам и за още една бъдеща мама от нас,но не съм клюкарка и няма да кажа коя е. Mr. Green Нека тя сама ви каже когато се включи. Simple Smile
В  момента съм отпуска и се гледаме с Дари,яслата почива този и другия месец,после всеки ще поеме щафетата/да ми е жива и здрава,че без нея сме заникъде/.
С ремонта сме на финалната права,днес пристигат матрака и ъгъла за хола.Стаята на Дарти ще е на тема мечо Пух-нали му е голяма фенка! Laughing Стикери,възглавници,чаршафи,дори кутията за ластичета и шнолки-всичко е мечо Пух.Нарочно избрах стикери,че не се знае след 1-2 години какво ще и дойде на акъла,не ми се слагат и сменят тапети а и така интериора е подходящ и за момченце.. Mr. Green Wink Намям търпение вече да се нанесем!
От няколко седмици сме без дневен памперс-почти няма инциденти,да не кажа хич.Но нощния кога и как ще го махаме,не знам.Много вода пие нощем и сутрин си е доста пълна пампата.Но има време,едно по едно.
За днес исках да я водя тук до нас  да и сложат обици/тя сама пожела като вижда на другите момиченца/,и етилов спирт приготвих,и за много рев се приготвих.. Crazy

Това е от нас,пак ще се включа.Поздрави и целувки на всички!  bouquet

# 168
БОДЛИВКА, разбира се, че не сме те забравили Hug Честито за прекрасната новина! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и здраво бебче след 8 месеца   bouquet Praynig Успех и с обичките на Дари!

Ние сме ОК. Коко е на градина, ние на работа. Вече сме без нощен паперс от 10ина дни. Той и преди си беше все сух. Нощес се събуди и искаше да пикае, но това е много рядко. По принцип пикае чак на сутринта. И в градината не му слагат памперс на обяд, така че за няколко месеца ще забравя за памперсите  hahaha

# 169
Бодливка, честито!!! Пожелавам ти лека бременност и здраво, сладко и пухкаво бебче на финала  Hug Hug Hug Да нагушкаш Дарито от нас!

# 170
  • Варна
Ееехее, Бодливка, привет! Как ще те забравим? Няма такова нещо!!! Чудесна новина ни каза!!! Дано всичко е наред и имаш лека бременност!!!

Лисанка не е писала отдавна и още куп дами. Ако четат, нека драснат ред. То не че и аз съм от най-редовните... Embarassed

Нашата висока Т, която ми изкара акъла миналата седмица мина бързо. За 2 дена, без други последствия, за радост. Макар да беше ок вчера и онзиден го оставих у дома, че бележката ни беше до днес. Сутринта отиваме-сборна група. Малки  и големи реват, 26 деца били вчера,в съседната група сме...Направо не зная какво да правя. Май ще го оставя у дома следващата седмица, после ще се гледат с майка ми-ние отиваме на почивка малко, целия август ОДЗ-то е в отпуск. Та се чудя да стресирам ли детето с нова обстановка и нови лица за 10-на дена. newsm78 Май няма. Ще видя как е бил днес и ще реша...

Нощен памперси ние имаме още. Макар да е от време на време сух.

Хайде хубав ден на всички!

# 171
БОДЛИВКА ,честита бременност,най-сладкото бебече ти пожелавам.
водорасло морско ако имаш възможност остави Сашко в къщи-не си заслужава стреса за 10 дни и после 1 месец в къщи.
Но все пак си зависи от детето-аз с Ади не съм имала проблеми от първия ден не ми е плакала.А колко много боледува през зимата и сме я спирали.Но като е тръгвала сутрин е била винаги усмихната.
Сега Ади е пак у майка ,с каките,на 22 отиваме на почивка/само с Ади/,тъй като не мога се оправя и с трите деца.Може би като пораснат още малко ще се наемам и с тях да тръгвам на почивка...... Laughing

# 172
Ей, Морска, знаеш ли какво се сетих - ние на 26-ти заминаваме за Кранево Simple Smile Ако искате може да се видим някъде с децата да пием по бира докато сме там  Peace Ама сме без кола и незнам как да се организираме ...  newsm78

# 173
Опс..отбор бременилки се заформя тука Grinning Честито Бодливка! Hug И аз знам за една от нашите мами ,ама не казвам коя е,нека тя си каже Wink Дано да знаем за различни,че държавицата ни има нужда от Убави деца Heart Eyes

Ние сме добре.Почивка не се очертава,ще гледам снимки от вашите на аванта Mr. Green
Пете,страхотни сте.За какъв хипопотам говориш бе жено?Толкова си хубава и никак не дебела  bouquet
ВИВКА? Hug
Морска мадамо,що си се кръстила с таквоз грубо за нежната ти душица име? GrinningИ аз бих казала да оставиш дечко на свобода Peace

# 174
  • Варна
...
Морска мадамо,що си се кръстила с таквоз грубо за нежната ти душица име?

Ааа, това е една друга тема. Скоро ще се сменя пак. Hug

В крайна сметка се оказа, че август яслата няма да почива. Както и цялото ОДЗ май. Та сега сме сборна в съседната група, после ще сме сборна в нашата група. Та ще решавам на момента, кога ще ходим, кога не... Wink

# 175
Дес, благодаря   bouquet Има снимки дето изглеждам по-добре, та затова... А аватара ти както винаги е so sweet Simple Smile  Peace

водорасло морско, и Калоян е в сборна група (двете ясленски в една) и се местят ту в нашата ту в тяхната стая. Честно казано го приема доста добре и хич не ми се струва травмиран от това. Дано и при вас е така  Hug

Пепито, къде ще почивате? Може ли и аз с вас, че пак ми се ходи  Crazy Sunglasses

Момичета, хайде казвайте за другите в бременерлския отбор, че ме гони любопитство  Blush Heart Eyes

# 176
За постиженията на Калоян - най-забележителното е, че познава марките на всички коли, даже и в профил и като им няма емблемата  Shocked
Ааааа, Стефан е така от месеци.  Mr. Green Не баш на всички, но на най-популярните. Рено със сигурност разпознава и без емблема, някои модели на Опел и Форд също, но по принцип гледа емблемите. Сега упорито твъди, че едното му ШЕЛ-ско ферари е опел.  Tired
На теб браво за почивката.
Бодливка, честито!   bouquet Лека и спокойна бременност ти желая!
Аз не съм ви чела от известно време, много ми е напечено - работа, приготовления, деца...
Яслата затвори до края на юли, Стефан е у дома, свекърва ми е тук да гледа дребос, но и аз оставам вкъщи. Утре потегляме да оставим децата в Силистра, после изпращам мъжа ми на дълга командировка в Белгия  Sad, а аз отивам да работя в София, да замествам колега. През август ще се прибера с Теко в Бургас, той на ясла, аз на работа, а в края на септември - началото на октомври може и аз да видя почивка някаква.  Whistling
На Стефан памперса го махнахме преди около 2 седмици, напикава се само през нощта. Да му слагам ли, според вас? Не се буди да пикае и на мен ми е жал да говдигам. Та, кажете... Thinking

# 177
Анту, прати Стефанаки при нас ще го обучим и за Ферарито  hahaha А за нощния памперс - не го будя (рядко той сам се буди), но и не пикае - чак на сутринта, а понякога и час след като е станал  Sick Имаш много натоварена програма, ама дано си починеш наесен, а като дойдеш в София се обади за кафенце или биричка  Wink

# 178
  • София
Бодливка, лека и хубава бременност ти желая!  Hug
Завиждам ти за тръпката да обзавеждаш и да се нанасяш  Heart Eyes Аз много обичам да правя ремонти  Flutter
Ние сме добре - гледаме се със Сашко, Вики е на ясла. От другата седмица ни започва програмата с почивките  Grinning- свекърва ми ще я води в едно Родопско село за 1 седмица, а ние ще 'ергенуваме' с едно бебе 'само'  Simple Smile
Да ви подсетя да правите клипчета на малките как говорят смешно, после ще е много интересно. Аз съм записала Вики как декламира  Wink стихотворенията "Малък  Пенчо' и 'Аз съм Българче' (един куплет само от последното),преди това - как пее песнички, сега ще я записвам как 'чете' приказки - има някои книжки, които знае наизуст БУКВАЛНО и хваща книгата и я чете с интонации както ние сме й чели  Laughing
Да ви се похваля,че се подстригах късо, ама  ще се снимам когато съм поспала и ще ви се покажа  Crazy

# 179
Galita, честита прическа! (И аз се подстригах "късо" за моите разбирания преди почти месец).

Общи условия

Активация на акаунт