ЯНУАРСКИTE деца чакат лятна веселба

• 20 475
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
ludmilana, честитита ти племенница! Да е жива и здрава   bouquet Те с мойта племенничка са почти на една дата  Mr. Green

Петенцето защо само 2 оставаме Sad

Какво само две  newsm78 Ако е за кърмачките, то го е споменала Лудмилана, аз за съжаление отдавна излязох от отбора и съм изпуснала нишката  Rolling Eyes

# 256
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Привет, мами!

Дано не сте ни забравили  Rolling Eyes Heart Eyes

Преди два дни се върнахме от Черноморец и още влизаме в час - кой на градина, кой на работа ..... много неприятно, но пък почивката си е почивка. Супер си изкарахме и на Алекс страшно му хареса, е не че аз починах покрай него, но пък времето прекарано с двамата ми мъже е незаменимо!

Извинете ме, че не пиша поименно, но не мога да смогна да изчета - при първа възможност ще се включа! Дано всички да сте здрави и усмихнати!

Целувки на всички малки и големи!    Hug

# 257
  • София
Орхидейке, доколкото знам само ти и Дейзито кърмите още януарчета, не е ли така?
Никой друг не се е отчитал, че още кърми.

Лика, и снимкииииииииииии!

# 258
дам още се кърмиме  Hug и дейзито майи тя още  bouquet

# 259
  • София
здравейте момичета!
и аз да се отчета - то няма много какво да се отчитам нали Вики е с нашите на море  Simple Smile Добре се чувствала, там има каки, играе си, ама покашляла малко. Незнам дали не е и на нея алергично - нито е била болна, нито сополи има newsm78 За всеки случай казах на майка да й дава Коризалия, че може да й е запушен носа. В неделя мислят да я водят в Делфинариума във Варна, я кажете, варненки, в кои часове почват представленията, ако знаете?
Снимки от почивката й в Родопите няма, но направихме няколко като ходихме с мъжа ми да я вземем, ще кача после.
Хайде, чакаме снимки от завърналите се от почивка - морска, людмилана, лика! :loveDaisy, пусни и ти от Арбанаси. Хайде, и всички - качвайте снимки в албумчето, че още в средата на юли го направих (а тогава нямах актуална снимка да сложа и го оставих празно  Rolling Eyes ) - сега е сезона на снимките, трябва да се гледат снимки!  Heart Eyes Peace

# 260
  • София
малее, срамота! То дойде август, а нямаме албума от юли е празен!  Crossing Arms

# 261
малее, срамота! То дойде август, а нямаме албума от юли е празен!  Crossing Arms
КАк е празен бе аз колко сн имки сложих на ДИ ама то като няма кой да гледа.След мене имаше и още дет са слагали.Но албума го няма Shocked Shocked #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing outИзчезнал ли е незнам кой гледал гледал.Аз като сложа снимки  никой не гледа Sick newsm78

# 262
  • София
DIVA_ORHIDEQ , и аз сложих 1-2 и на Ди ги видях. Shocked
Мишленце как мина празника в Борисовата градина, ние не можахме да дойдем.
Деска голями сладури си сложила - Пу,пу.

# 263
  • София
КАк е празен бе аз колко сн имки сложих на ДИ ама то като няма кой да гледа.След мене имаше и още дет са слагали.Но албума го няма Shocked Shocked #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing outИзчезнал ли е незнам кой гледал гледал.Аз като сложа снимки  никой не гледа Sick newsm78
според мен има нещо проблем с албума, защото и аз сложих накрая, но нещо не могат да се разглеждат, албума едвам излиза, че го има - след няколко рефрешвания и влизания в други албуми, после - или ми дава, че албума е празен, или се виждат снимките, но само мини-размер  newsm78 Ако някой е спец на снимка.бг да каже какъв му е проблема да го оправим  Thinking Този сайт Снимка.бг винаги ме е дразнил #Cussing out а сега уж с нови ъпгрейди е доста по-зле
Аз бих предложила, ако искате в някой друг сайт да си направим юзър и да качваме там - има толкова по-добри. Нека и други да се изкажат по въпроса.

# 264
Аз съм за нов албум на ново място.Снимката е станала ужасен сайт с обновлението Peace

# 265
  • Варна
Нека не звучи като реклама, но аз ползвам този. Много бързо става.

http://prikachi.com/

# 266
  • София
Нека не звучи като реклама, но аз ползвам този. Много бързо става.

http://prikachi.com/
аз по принцип съм ЗА български сайт (защото може не всички да знаят английски).
Но, какъв му е общия размер на акаунта? Т newsm78рябва ни повече място за албумите...

От друга страна, не е ли добре да изберем някой сайт, който поддържа и видео-клипове? Примерно:
photobucket.com
flikr.com

http://picasa.google.com/ - той май не поддържа видео

Хайде, ако има и други предложения да обсъдим.

Напоследък не ни е активна много темата, но мисля, поне 5 души, ако са съгласни - да сменяме снимка.бг.

# 267
Аз за снимките да се изкажа - не много, много качвам снимки, ама съм да се смени, защото мразя снимка.бг и беше живо мъчение за мен да качвам там... Ако го смените ще гледам да съм по-редовна  Embarassed Аз ползвам www.myphotoalbum.com, защото има опция да качваш по много снимки едновремнно, но нямам претенции кой ще изберете  Peace

# 268
И аз съм от не-качващите снимки.  Embarassed Честно да си призная, тук ми е по-лесно да тупна една-две снимки, колкото да ми видите юнаците, а някакво безкрайно качване на подобни снимки в подобни пози ми се види трудоемко и безсмислено.  Embarassed Така че за мен няма Хабсолютно никакво значение кой нов сайт ще изберете, според мен всичките са "един дол дренки".  Mr. Green

# 269
Ето го моят син на морето http://media.snimka.bg/0209/006673104-big.jpg
През цялото време си играеше така на брега

Общи условия

Активация на акаунт