Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са нормалните стойности за бременни при рутинните кръвни изследвания?
Какво представлява серклажът и кога се извършва?
Какви са нормалните усещания за шутове през 20-та седмица от бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са нормалните стойности за бременни при рутинните кръвни изследвания?
Нормалните стойности за бременни при рутинните кръвни изследвания включват скорост на утаяване на еритроцитите (СУЕ) до 12 и левкоцити до 10,5. Леко завишените стойности, като тези, които споменахте, не трябва да предизвикват голяма загриженост, но е важно да се консултирате с лекар за по-подробна оценка.
-
Какво представлява серклажът и кога се извършва?
-
Какви са нормалните усещания за шутове през 20-та седмица от бременността?
-
Какво представлява амниоцентезата и кога се извършва?
-
Какви са нормалните стойности за СУЕ (утайка) и левкоцити по време на бременност?
сега ще има с кой да споделям ,втора бременност ми е но каточе ли се забравят някой неща.Иведнага да ви питам в почти двадесета седмица съм и се притеснявам,че много ниско усещам шутовете нормално ли е?
. Иначе щях да дойда нищо, че ми е малко далечко. Ако направим срещичка в южния парк или някъде наоколо веднага ще се присъединя
, но и другаде да е пак ще дойда, ако съм свободна 

и затова се извиних пак. Помислих си, че каквито сте бойни
ще дойдете тук да ме набиете. 
Кога ти казаха пола? (При амниоцентеза няма шанс за грешка при определяне на пола.) Колко време им отне за резултат от амниоцентезата?
Спокойно и с по - улегнали ще има за какво да си говориш. 

Не можеш да се мажеш с обичайните за целта мазила. Знам го, защото и аз имах херпес в началото на бременността. Аз се мазах с паста за зъби и мед. Пробвай ако искаш, мина ми за около седмица. Успех!
вече втора срещичка си заформяте
да изплискаме морето дружно

Аз, например се чувствам на по-малко от двайсет, а акъла ми.....няма да ти кажа на колко е
Щом имаш възможност и желание, не се колебай