Лоши, лоши, ама са си наши, АВГУСТОВСКИТЕ апаши!

• 14 912
  • 295
  •   1
Отговори
# 270
пак не ще  Sad ,ама явно сте в друг хотел,но пък той може и да е наблизо.
Ако сте в Serenity bay,както предполагам-хотелите са един до друг.Ама къжете до кога сте там?

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 17:07 от mmilena

# 271
  • софия
мацка,отиваме в серенети бей.чукни на търсачката и ще ти се отвори.
дано се видим

# 272
Знаех си.......сега вече много ме е яд,но ще видя дали няма да мога да остана за някой друг ден и аз.

# 273
  • софия
айде  Hug
ще има   grinning039 cheers

# 274
Ама къжете до кога сте там?
КЪжете-хахахаха

# 275
Бахи, честит рожден ден мацка!
Да си все така лъчезарна и добричка! Много обичана и обичаща!
   bouquet

# 276
Здравейте  Hug
Тези дни нещо ме е хванал мързела и само ви чета  Grinning

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН БАХИ -БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА ЖЕНА!     newsm51

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА СЛАДКАТА ВАЛКА,на патерици -БЪДИ ВСЕ ТАКА ЛЪЧЕЗАРНА,МИЛА И КРАСИВА    bouquet
Весело изкарване на заминаващите на морето и на тези,които са вече там  Peace Party
Честито на всички дечица,които са приети в яслите,аз трябва да проверя към 15 юли,дали сме приети  Rolling Eyes
С памперса сме доникъде и вече нямам нерви да се разправям с Даяна,а тя е станала много лоша и аз като Елфчето вече съм на ръба  Sad
Иначе за кръщенката сме почти готови  Laughing
Момичета на вас внасят ли ви осигуровки,след 9-те месеца,когато сте получавали 90% от заплатата?
Аз днес проверих и нямам такива,обадих се на счетоводителката и тя ми каза,че след 9-те месеца,майчинството се зачитало само за трудов стаж,но не се внасяли осигуровки,при вас така ли е?
Приятна вечер на всички  Hug

# 277
miss_74 дано да се включи и Дриймсчето като счетоводител по въпроса, но аз знам че осигуровките ти се поемат от държавата-т.е. си осигурена за всичко.  А какво ще кажеш за някоя среща късно следобед? Кога ви е кръщенката? И аз ще проверявам след 10 юли дали сме приети с надеждата да почне още август за да свикне докато сме в къщи.

# 278
Тъй, не разбрах кога Дани и Адрианска ще ходят на море.  Mr. Green

miss_74 внасят се само здравни осигуровки, които са изцяло за сметка на работодателя. Но ако твоите не са внесени то тогава как си вземаш майчинството? Ако искаш ми пиши на лични за повече инфо.
А пък ние живот и здраве, да чукна на дърво, да не ми мине котка път и т.н.  Mr. Green ще ходим отново на http://www.dodo-beach.com/ и то на РД на Токи за една седмица. То от банерите на сайта е ясно защо де.  Mr. Green
Блу тази вечер ти уморих патентованото зелено човече.  Mr. Green

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 22:29 от Dreams

# 279
  • гр.София
  Бахчо, да си жива и здрава!ЧРД!  Чакаме те на линия отново.

Елвинг, докъде я докарахте днес с режима след ранното ставане?

Adrianska, ще ви пожелая приятно летуване само ако ни пуснеш нова тема Grinning.

И,да ви кажа-това ми е любимото заглавие на тема-Лоши,лоши...
 Много лесно я откривам.Няма нищо подобно из всичките отчетни.

# 280
  • софия
заминаваме в петък през ноща и на 6.07 сме си в сф.  Peace

# 281
Здравейте мацки Laughing
  Да драсна и аз някой ред,че ме е налегнал такъв мързел Embarassed и само гледам да полегна когато имам възможност Mr. Green
     Бахи,Честит Рожден Ден!
   При нас нищо особено.С памперса и ние имаме напредък,но донякъде.В къщи стои по гащи и казва като има да върши нещо,но си търси цокала Wink не мога да го накарам да пишка прав и на вън ходим с пампа Mr. Green,е и нощем слагаме,че пак бая ги пълни.
 И ми се струва,че детето му е малко объркващо понякога,ту в памперс ту в цокал #Crazy ,но незнам как да го науча прав,като не иска въобще да стои мирно за да му обясня дори newsm78
   Елена стискам палци всичко при вас да мине леко и чакаме хубавите новини Peace Heart Eyes
  Ох,като ви чета как се стягате за моренце Rolling Eyesтака ви завиждам искрено.Аз се бях наточила тази година,но пак ми се размина,а на Наско така му харесва във водата.Но живот и здраве догодина ще го заведем,нама как така се става батко Mr. Green
  Ей,един път да седна и забравих боба ooooh!та сега отивам да търкам загоряла тенджера Twisted Evil
   Лека вечер и целувки Heart Eyes

# 282
Дриймсче,мерси за отговора   bouquet,ама аз забравих да кажа,че здравните ми се внасят,а аз питах за социалните  Embarassed
Кайли,другата седмица може да се видим,ако искаш ще ти пиша на ЛС,за да се разберем  Laughing,кръщенката ни е на 6 юли  Wink
Ади,пускай нова тема и тогава те пускаме на почивка  Joy Joy,че аз тъкмо се разписах,ама то няма да има къде да се пише скоро   hahaha
Ели 78,радвам се че се разписа и откъде ги намираш тези красоти,където все ни ги поднасяш по някакъв повод  Rolling Eyes
Най-накрая Даяна заспа и аз ви казвам лека нощ  Mr. Green

# 283
Дриймсче,мерси за отговора   bouquet,ама аз забравих да кажа,че здравните ми се внасят,а аз питах за социалните  Embarassed
По време на майчинството парите се получават от фонд Временна неработоспособност и майчинство. Докато си работила си имала удръжки от заплатата които са били внасяни в този фонд. А социални осигуровки и удръжки се правят само за времето когато си работила. Значи всичко е ОК и няма какво да се притесняваш.  Peace

# 284
Dreams, аз пък не разбрах вие кога ще ходите? Mr. Green Ние сме там до 12.08. Peace

Вчера се обадиха от Карлсберг и се оказа, че пътуваме в петък, а не в събота както бях разбрала и получаваме 200 евро за храна, защото сме на полупансион. Party Party
А пък на татито въобще не му се ходи на финала и сега се чуди дали да не продаде билета? Grinning

elli78, вчера варих и аз боб 2 часа, а той не помръдва, оставих го на таткото и излязох навън, а той ми се обажда след 1 ч, че бобът загорял, но пак не се е сварил... Mr. Green

Последна редакция: чт, 26 юни 2008, 09:05 от AndyB

Общи условия

Активация на акаунт