Лоши, лоши, ама са си наши, АВГУСТОВСКИТЕ апаши!

• 14 900
  • 295
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте Laughingпак съм аз Wink
   Ето кафенце от мен
  В къщи още спят,та имам време да се поровя Laughing
  Ще ходим до докторката,че на Наско вратлето му е толкова изринато от слънцето и го сърби,незнам с какво да го намажа,само се чеше и стана голямо червено петно,чак се разранява милото.
   miss_74 аз обичам да се ровя и да си търся такива картинки Wink
  AndyB моят боб стана за два часа,но да видим дали ще го яде днес някой Mr. Green мисля,че става за хапване не е толкова зле Wink Приятно искарване на разходката Peace
 Отивам да правя закуска,че детето ей сега ще викне Mr. Green

# 286
  • София
Добро утро момичета!

Ели, благодаря за кафенцето!

Аз днес отново съм дежурна, тази седмица направо  Sick Иначе снощи и аз щях да се присъединя към агитката със загорелия боб, само че моят беше зелен фасул. Варих го снощи до 100 часа и съм задрямала пред телевизора. Добре че коментаторът на полуфинала се разкрещя та ме събуди  Joy

# 287
  • гр.София
 Аз пък днес варя боб Mr. Green

Анди,не може ли да отидеш с някоя приятелка?

# 288
Adrianska, ще ви пожелая приятно летуване само ако ни пуснеш нова тема Grinning.
Това беше гадно  Mr. Green. Ще я пусна, ама след обед, че сега нямам време  Peace.
Миленка, ще се радвам да се видиме  Peace.
Анди, Ели78, аз боб варя в тенджерата под налягане и няма шанс да загори, а и става за 40 мин.  Peace.

# 289
Dreams, аз пък не разбрах вие кога ще ходите? Mr. Green Ние сме там до 12.08. Peace

На 16.08. ще сме там за една седмица. Жалко че тази година ще се разминем.

# 290
  • гр.София
Adrianska, ще ви пожелая приятно летуване само ако ни пуснеш нова тема Grinning.
Това беше гадно  Mr. Green. Ще я пусна, ама след обед, че сега нямам време  Peace.

А-а-а,не! И с и без тема ви желая лек път и супер изкарване, и много снимки Wink.

# 291
  • София
Вече съм в прединфарктно състояние

Току що Митко ми се обади и ми каза, че минала инкасаторката да засича водомерите. За 3 месеца имаме 100!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! кубика студена вода  Sick #Crazy Sick #Crazy

# 292
blanc, той е много щастлив, че ще сме 3 дни във Виена, но на самия финал не му се ходи, а билетът е един и ме убеждава аз да гледам мача. Mr. Green Аз пък си мисля, че ще му е интересно, защото все пак настроението на стадиона е доста по-различно от ТВ-то.

# 293
# 294
  • София
Привет!
Днес май не е толкова жега.
Гледах ги вашите хотели като избирах за нас нещо - всичките са много хубави.  Peace В крайна сметка нищо още не сме решили, дори и май няма да е по времето, което първоначално беше измислено. Ама ми писна да се ядосвам вече.
Нана,  Shocked ние ги чакеме утре, кой знае как ще ни зарадват.  ooooh!
Блан, режима ни си е пак почти същия - заспа снощи към 23ч, и днес станахме в 9.30ч. Е, малко по-добре е  Wink
Ели78, и на Ивчо вратлето му е малко с пъпчици, но мисля че е от жегата, а не от слънцето, щото там не го пече (то може ли с тази коса Crazy) И като я споменах - вчера докато спа го кръцнах малко, накриво естествено Blush Сега е смешен, но тъкмо да не хваща очи  hahaha Crazy
Аз пък боб скоро не съм правила.  Laughing
Да ви питам - чули ли сте нещо за водата в Сф?  newsm78
Я, аз докато напиша поста, то нова тема имало  Joy

# 295
По темата с боба само да кажа  Mr. Green Че и аз готвих боб вчера вечерта   Mr. Green Май почти всички авгостинки сме на боб тия дни  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт