Мама трябва да пере, ЯНУАРЧЕТО яде пюре!

• 18 327
  • 282
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Честит 6ти месец на Дарена
Честит 5ти месец на Анжела
Честит 5ти месец на Вики

ести,дано се разминете с болницата:(Пиши как сте

Аз гласувах-по скоро кротко!

МИА много ме развесели поста ти Simple Smile И Лъчезара необича гушната,даже май и както твоя Жоржи яде легнала ,а не гушната в мен.Мойта майка също е мекичка,но и в нея необича да седи.

Хайде успешенден на всички!

Последна редакция: ср, 18 юни 2008, 10:18 от slan4ogled

# 241
На мен нали знаете, че нищо не ми е ясно... Та за анкетата да питам, ако не е много кротко, но по принцип не реве, тоест има пирони в задника и не седи на едно място, но не е лошо, какво да го пиша... кротко или палаво....  newsm78 

# 242
Добро утро!

Черпя ви за 6-те месеца на Дарена! GrinningБлагодаря ви за поздравленията!

Днес я почерпих с елдата на Хип, хареса й, не се е мръщила.
Да видим занапред как ще е Simple Smile

Честити 5 месеца на малкото зайче байче Анжела Hug  bouquet

Честити 5 месеца и на Вики! Hug

# 243
  • София
Здравейте,
Честита половин годинка на Дарена!
Честит 5-ти месец на Вики!
Честит 5-ти месец на Анжела!

Аз само съм гласувала "много палаво". Но въпреки това не е точна опцията - много ревливо и палаво е нашата.  Mr. Green
Пък това ако ми е демо версията - с второ трябва да се гръмна  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 244
  • София
Честита половин годинка на Дарена!
Честит 5-ти месец на Вики!
Честит 5-ти месец на Анжела

Аз гласувах - по скоро палаво, въпреки че май трябваше да е палаво.
Преди малко щеше да скочи със столчето за кола от масата, нищо че беше вързана. Преди малко изясде само 60мл, пак ще ми прави гладна стачка

МИЯ- и Сияна не обича много да я държа. Обича да се търкяаля и да има някой до нея да и говори, и тя да му вика #Cussing out

# 245
  • София
esti стискам палци Илия да се оправи бързо! Честита годишнина на патерица! Да я празнувате още 50 пъти по 2  bouquet

dega за съжаление не сме приключили с ваксините - следващия месец май е наред хепатитната. А моят красавец няма белег на рамото си - дано се появи до 10-я месец, че иначе пак боц  Sad

Ира може и обратното, за щастие! Малкият е несравнимо по-кротък от каката. Чудя се дали тя не е била неспокойна заради по-ранното захранване  Thinking Вярно, само плодови пюрета и сокове, но все пак... А, да - гласувах с по-скоро кротко. Даная ми е образецът за кротко бебе - щом изобщо не плаче  Heart Eyes

Усмивка браво на теб! На мен сестрата всеки път ми пояснява, че трябва да имам пълни 30 дни, за да сложат следващата ваксина. Странно как вашето педи е толкова смело!

zaika baika, Vania_84 честита ви месечинка! Честити 6 месеца на Дарена! Да растете здрави, умни и красиви /както винаги/!   bouquet

Моят МЦ дойде преди 2 месеца  Sad Но все пак има подобрение - с каката нямах никаква почивка  Laughing

# 246
  • Canada, ON
Честито на Дарена, Анжела и Вики !!!

esti, бързо да се оправя малкото човече!

Момичета, от три нощи Джулия се буди в 3.30 часа и иска да яде. Много странно. От мнооого време беше забравила за нощното хранене. Тази нощ се бях подготвила с вода - опита я, но после рев - искаше си мляко явно и си го получи. Взех да се чудя, дали това не са признаци за желание за захранване? Удвоила е теглото си, гледа с любопитство как се храним, лигави се... От признаците за захранване май само седенето не е усвоила. Щеше ми се по-късно да я захранвам, но май няма да стане. Ще изчакам още седмица - поне да направи 5 месеца и може да и предложа малко каша. Вие какво ще ме посъветвате? Има ли и други бебчета, върнали си нощното хранене и как процедирате с това?

Между другото - за първи път Джули изпи една-две глътки вода. Много бързо се ориентира как да дърпа от чашката на Нуби. Е, не й хареса, но това е друга тема.

# 247
  • Варна
Кафява мечка, Маги си го върна, даже по два пъти. От седмица яде отново в 12 и 4, на път съм да полудея. Но друго не я успокоява. Не съм сигурна че е истински гладна, по-скоро го отдавам на зъбите. През деня почна да не огладнява на 3 часа, т.е. стига й кърмата. Ако държиш да изчакаш още със захранването, направи го, нощното будене и хранене според мен няма връзка.

Честито на всички мини-рожденници днес   bouquet
Ести, дано новините са добри  Praynig

За цикъла - на мен сега ми е втория.
Маги ме обнадежди на обяд, изяде цели 50гр тиква с морков  Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 юни 2008, 13:15 от Alexandra

# 248
  • София
И Лъчезара от седмица се буди нощем и търси ядене....
тази нощ я лъгах с вода...

# 249
Мече, не съм имала подобна ситуация, но на твое място бих изчакала да стане на 5 месеца и бих започнала захранването.
Аз Дарена и до днес не я усещам да е готова, не проявява никакъв интерес към нашата храна например, ама пък не мога да я чакам до 1 годинка, я.
Но щом Джули я усещаш, че има всички признаци, особено показателно за мен е буденето-опитай.

И аз съм в чудене, Дарена започна да хапва по 5 пъти на ден.
Сутрин ще й давам каша, на обед пюре зеленчуково, ами за следобедна закуска какво?Все още не може кус-кус например Rolling Eyes

# 250
  • София
Кафява мечка и при нас е така. Кърмим се около 20-21ч., прескача само храненето в 24 часа, после около 3-4 се буди и докато не се насуче, не спира да мрънка. Първите две сутрешни кърмения ги прави през 2 часа. Преди се кърмехме по 6-7 минутки, сега понякога и 30 не му стигат. Гледа ме в устата, когато ям, лигави се на воля. Мислех да захранвам след 6-я месец, но всичките тези симптоми ги имаме още след 4-я. Не му е малко кърмата - щом за 1 месец качи 1 кг. Затова ще се захранваме от следващия понеделник - ще изчакам една седмица след ваксината /за да съм сигурна при евентуална реакция дали е от ваксина или от хранене/ и почваме. Вчера пазарувах и пюренца.

# 251
Честита половин годинка на Дарена

Честит 5-ти месец на Вики и Анжела

Ести - честита годишнина на патерица  Hug Дано всичко е наред и бързо да се оправи юнака  Praynig

Аз уж замествам 2 хранения и малкия ми лакомник пак яде по6-7 пъти на ден. Включително и нощно време - към 3 и 6 часа  ooooh!
Трябва май по сериозно да се заема с захранването, едвам изкарва 3 часа между храненията.
И се усещам, че все още си го гледам като бебче, не го слагам много да седи и пълзи , а и той кротко си лежи и си играе.
Да, гласувах за кротко, направо ми е  ангеле. Глас не му се чува, освен когато е гладен или му се спи. Сам си играе  и си се занимава.

# 252
  • Пловдив
Честити месечинки на празнуващите ! Simple Smile

Esti, дано всичко е наред с малкия Илия ! Praynig

За буденето , и Ивето се буди задължително по 2-3 пъти на вечер . Не мисля , че е от глад , защото вечер задължително й предлагам изцедена кърма от шише , но тя никога не я изпива до край. Снощи се опитах  да й дам вода , но не би - докато не си поцока 3-4 мин. не се успокои. Поне беше само едно снощното будене , иначе обикновено се буди в 1.00 , 4.00 и после в 6.00 . Радвам се поне , че после спи до 9.30 -10.00 , та и аз си доспивам с нея . Та и нашите хранения са поне 6-7.

За анкетата , много се чудя как да гласувам. До преди месец бяхме с колики и беше ужас - почти нон стоп рев , вечер заспиваше най - рано в 12, през деня не спеше въобще . Та сега постоянното й мрънкане и невъзможността да я оставя дори и за пет минути сама , ми се виждат благодат на фона на това , което беше. Но си ми е палава де . Simple Smile

# 253
Честит 6ти месец на Дарена
Честит 5ти месец на Анжела
Честит 5ти месец на Вики

Гого пък е труден на ядене - едва пробутвам 140 мл, но е по-добре от миналата седмица, когато със зор изяждаше 100. Вода още не ще, въпреки че е на АМ, а това не ми харесва.

Ести, стискам палци!

Мамчета, дайте още 4-5 гласа да минем от почетното второ място на завидното първо във временното класиране http://photocontest.babystages.ca/en/vote/ballot.php?photo_id=142209

Мерси

# 254
Честито на всички ,които имат повод да празнуват.  bouquet
Аз гласувах с опцията по-скоро кротко,но всеки ден и повтарям ,че е "бебе мечта" Simple Smile  Понякога мрънка или плаче,но то е ,защото аз не съм разбрала какво иска.
Вчера Вики стана на 5 месеца и днес и дадох 2 ч. л. пюре от морков.Мисля,че и хареса и си ги хапна с охота.Реших аз да и приготвя пюрето,но количество от 1 морков почти не стига до ножа на пасатора и ми се стори едро за първо пюре .Опитах да го намачкам и с вилица,но не ми хареса ,и в крайна сметка и дадох готово на Гербер.
Стискам палци болното бебче да се оправи по-бързо.

Общи условия

Активация на акаунт