Мама трябва да пере, ЯНУАРЧЕТО яде пюре!

• 18 343
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
mari_rus според мен може да даваш тиква... все пак 5 дни не са малко, а трябва още неща да започнете... Аз за сега вкарвам на три дни по нещо ново, но комбинирано с нещо, което вече сме опитали... Няма да замествам хранене, докато не внеса поне 6 вида плодове и зеленчуци... После ще започна зърнените храни...

# 76
Здравейте и от мен
Мари, за по 3 дни давах от един плод или зеленчук и след това минавах на друг или комбинация от вече давани. Така вече сме опитали почти всички плодове и зеленчуци без червени на цвят и без карфиол. Започнах да й правя и домашно приготвени пюрета с кърма и тях също си ги хапва. Около час след като се е нахранила й се доспива и понеже заспива само на гърда или на разходка и давам да суче. Тя обаче вместо само да се успи си хапва доста добре и незнам дали няма да нашишкавее много.
Искам да ви попитам откога мога да му давам да пие вода от чашка.Харесала съм му една на Нуби с мек накрайник и се чудя дали мога вече да му давам от нея.
Ести, ние сме с такава чашка вече от 2 седмици, а и Хана също, така че можеш спокойно да му даваш на Илия вода с нея.
Ние утре сутрин заминаваме за десетина дни на село и няма да мога да ви чета. Надявам се като се върнем да насмогна с четенето  Laughing
Приятно празнуване на деня на детето!

# 77
Здравейте от мен.  Hug Аз съм от една седмица без НЕТ и направо не съм на себе си.  #Cussing out
Отивам да чета.

# 78
  • Карлово
На коя марка има пюре от пащърнак?

# 79
Мари, и аз давам през 3 дни нещо ново, смесено с друго, което вече е опитвал. Така по-лесно ще докарате разнообразие, иначе много се разтягат нещата във времето.
Луси, ми аз вчера като му видях физиономията на карфиола и точно преди да прочета твоя пост ми светна тази идея, няма начин, те някои пюрета са си много гнусни. Сега ще си направя списък и почвам яко джуркане.
Днес му дадох карфиола с ранни моркови, понесе го по-добре, изяде доста, с различни методи на забавление и после се удремаи веднага заспа.
Абе зор работа си е това захранване.

# 80
  • Троян
И Маги яде легнала по гръб,само леко съм я повдигнала с една пелена.И се справя отлично с хапването с лъжичка.Веднъж пробвах да седи в мен ,но тя все се върти и само се цапа.

# 81
На коя марка има пюре от пащърнак?
Nestle Alete има такова пюре, Мики.
Био пащърнак с картофи
Състав: Зеленчуци 69% (пащърнак, картофи и вода). Не съдържа Глутен, млечни белтъчини, захар, сгъстяващи вещества, оцветители, ароматизатори и консерванти. 190гр., след 4 месец

# 82
  • Бургас
Чист пащърнак,купих аз на Сънвал. Peace

# 83
  • Там....където всичко е възможно ....
juju1 отначало пробвах да и давам в полуседнало положение пюрето ,но то всичко и излизаше навън.И така взех да я храня в легнало положение обърната по гръб.На страни то няма как да стане  Rolling Eyesпоне на мен не ми идва на ума Whistling,тя ще се цапа така .
Снощи Йоана за пръв път ми се събуди през ноща от както се е родила GrinningСпоред мен и беше много топло Rolling Eyes.Пробвах да и дам вода,но както Алекс обяснява че не дърпа от шишето а проста каквото капне от него това пие и при нас е така Whistlingдве капки да пиина попя малко и си заспа Grinning
Лек и хубав следобед  bouquet

# 84
  • Троян
Все забравям да ви питам,мислите ли да правите компоти за малките за зимата?Аз мисля да й направя в малки бурканчета.

# 85
Здравейте!

микки, май и на Семпер имаше пащърнак, ама с нещо Rolling EyesАбе има, не е като да няма Simple Smile

albenapd, аз лично не виждам нищо полезно в компота, със същият успех че забъркам захар в чаша вода.
Сега целогодишно има пресни плодове, така че...

# 86
  • Троян
Здравейте!

микки, май и на Семпер имаше пащърнак, ама с нещо Rolling EyesАбе има, не е като да няма Simple Smile

albenapd, аз лично не виждам нищо полезно в компота, със същият успех че забъркам захар в чаша вода.
Сега целогодишно има пресни плодове, така че...
То така,ама те пък едни плодове,само итамини няма вътре иначе цялата менделеева таблица.

# 87
Фил, това на "Семпер" е след 6 месец.  Peace

# 88
  • Там....където всичко е възможно ....
Все забравям да ви питам,мислите ли да правите компоти за малките за зимата?Аз мисля да й направя в малки бурканчета.
Аз ще правя PeaceПо добре компоти от колкото готовите сокове Rolling EyesРазбира се изобщо не пренебрегвам и пресните плодове и зеленчуци,но зимата няма чак толкова голямо разнообразие Wink

# 89
  • София
Здравейте и от мен! Hug Heart Eyes

Ако някой ме светне какво е това пъщърнак ,ще съм му много благодарна. Аз такова нещо май не съм яла, защо го даваме на бебетата? newsm78

Крас-  благодаря ще опитам Praynig

Зимна  - такава ми беше целта! Heart Eyes

Идеята на Луси ми харесва- ще трябва явно навсякъде да бутам тиква. Днес започнах отново да давам ЗП и изяде цяло бурканче с тиква. Даже искаше още. Само дето трябва само тиква да яде. нищо друго не харесва. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт