Всеки щърк преди да отлети, СЕПТЕМВРИйска маминка ще навести!

• 11 792
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
до сега  решавах матурата по химия, за да си намирам занимание  Joy
Ти си голяма терца бе- матурата по химия!  Joy
Като си спомня само каква мъка ми беше химията. Ама всеки от каквото си разбира де.  Simple Smile

# 226
Привет момичета от летището  в София. То взе че реши да има Интернет и аз най-накрая намерих момент да се свържа преди полета.

Дидке, има йога и йога, което значи че за всяко ниво има какво да се прави. Аз смятам че ще ти е доста добре да отидеш на курс. Аз съм голям привърженик на активната бременност. Затова тръгни и просто наблюдавай как се чувстваш.

Веч, благодаря за прекрасните думи на блога и си направила чудесни снимки да децата. Продължавай в същият дух.

Трите седмици отлетоха толкова бързо, направо не ми се вярва. Сега не остана дълго докато се прибера обратно вкъщи. Да не ме забравите Wink

Поздрави на всички.

Айде до скоро.

# 227
Мире, ама направо като напишеш нещо и ме засърбява клавиатурата Hug
По принцип не само кармичният път на бебето се нарушава чрез секциото. Въпреки, че аз пък съм сигурна, че тези, които им е писано да се родят секцио точно това са си избрали... Както и да е - това е друга тема на разговор Peace
Що се отнася до последиците за бебето от плановото секцио те се дължат основно на неготовността на плода да напусне утробата. Т.е. получава се нещо като - седиш си на топло в къщичката, изведнъж някакви великани ти отварят покрива и те измъкват насила. ама никой не те е питал ти, аджеба, искаш ли, или не искаш да излизаш. В следствие на което белите ти дробове изживяат доста интересно шоково състояние. Такова, че повечето бебета, родени секцио стоят под кислородна шапка поне 2 часа Confused
Освен това задължително те вземат от майка ти. Прерязват ти веднага пъпната връв, което спира кръвотока от плацентата (а от нея могат да дойдат в тялото на бебето поне още 200 мл. кръв, преди да се среже връвта)..
Изобщо във физически и психологически аспект секциото е вид... насилие над плода. Първото нарушаване на човешките права на бебето Sad
А точно за теб имам една много подходяща история на една от дружките, с които излизаме Peace Защото я било страх от болката, та решила, че задължително ще й правят секцио. отива с контракции, защото раждането е започнало и 7 сантиметра разкритие! Хората я умоляват да роди нормално, защото след 20-30 минути бебето е щяло да се появи, обаче тя не, та не - секцио. Е, срязали са я на 8 см. разкритие ooooh! Е на това какво му казваш, а??? Аз му викам будаллък в чиста форма. И като сме говорили в последствие тя си осъзнава грешката, ама пусти страх и настройка...
А аз съм убедена, че ще го изстреляш като тапа това бебе. На тез години... да си жива и здрава - няма да го усетиш Grinning

# 228
  • Варна
Sheila, леки и безпроблемни полети ти желая  Hug

# 229
 Асеее искам да те гушнаааааааааа!!!!Много ти благодаря!!!
Лек полет сладурано! Hug  bouquetкак ще те забравим  Naughty
Соня Каква химия бе душата!!Мале как мразех химия и физика в училище  SickНАй-гадните ми предмети бяха!!
Мамета да знаете /тези които наскоро са купували кола/къде да идем да видим и ние!!Отказваме се от Голфа защото като го видяхме как изглежда и не ми се мисли какво ще го правим ако го вземем!!А и е на 15 години аййй не мерси!Парите не са много ама все пак не си струва според мен!!
За свекърите-моите и да са тук и да не са аз тогава ще ида в пълна изолация нейде!!Майка ми е тази която ще се чудя как да успокоявам ама нея не мога и с кран  да я мръдна и накарам да тръгне на някъде  Crazy

# 230
ЕЕЕЕ, Асенце, чак сега се връщам в офиса, иначе можеше да мина  Hug Но пък шефа го няма, та ако ти се пийва "кафенце" по-късно някъде на сянка, съм на линия  Hug
danip дано бързо се оправите с ремонта, че аз небременна едва го издържах, та си представям какво ти е  Hug
Sheila лек път и много приятно емоции   bouquet Чакаме те пак във форума  Hug
Сега да ви кажа какво ми се случи  Party Ходих на обяд да си маркирам колата и гледам има 100 човека да чакат  ooooh! Тъкмо си мислех, че ще откарам 2 часа там и един от мъжете (който маркираше колата на дъщеря си) веднага ми предложи да ми направи път.  Разбира се, съгласих се и минах напред. Но явно човекът го обзе някакво бащино чувство и понеже другите "кавалери" още се кумеха, набързо им даде наставления и изчете лекция как трябва повече българчета да се раждат Flutter И минах първа  Flutter Стана ми много приятно, че все още има хора, които като видят бременна жена и не се  правят на приятно разсеяни   Peace
Момичета, искам да питам за подготвителните контракции  newsm78 Онзи ден имах две, почти една след друга, вчера - нито една, и днес на обяд - пак една.  Знам, че са нормални, но като са така на рядко трябва ли да пия магнезий?  newsm78
За малко да забравя  ooooh! За лудите, като мен, дето им се решават матури, ето ги всичките - http://rio-sofia-grad.com/web_folders/dzi_files/dzi_main.html  newsm57 Асенце, аз българския език за утре съм го оставила  Wink

# 231
Аз се интересувам от астрология, на любителско ниво.  Simple Smile
Наблюдавам поведението, общите черти и особености на представителите на различните зодиакални знаци и съпоставям. Питам за зодията още след първите няколко часа познанство, и така си правя вътрешните изчисления- намирам сходства.  Mr. Green
Но не смятам, че някой може да ти изчисли точно коя дата е най-благоприятна... има доста спорни моменти и в астрологията.
Ако приемем тезата , че "нищо на този свят не е случайно", то дори и произволно да изберем датата, тя също няма да е случайна, тоест има причина да е точно тя, а не някоя друга!    Wink Grinning

# 232
Мире, прочетох ти поста, но чак сега "стоплих", че питаш къде да гледате за кола  Embarassed Бременна съм все пак  Embarassed
В нета можеш да погледнеш в mobile.bg. Иначе в Горубляне има безброй автокъщи и  още толкова коли. Бая обикаляне си е. Но пък и там са големи мошенници и лъжци. Много познати пазаруват от Дупница и казват, че цените са много по-ниски от тук, а изборът е същият. Успех в търсенето и многоооо късмет, че кола на старо си е чист късмет Wink 

# 233
  • София
Диди, разбира се, че не е късно за йогата- нали заниманията са за подготовка за раждането.... Simple Smile  На мен също ми се иска да се запиша, само че не е уточнен периодът- ако е през втората половина на юли, вече няма да съм в София.... newsm78

И аз тази нощ бая се повъртях.... ooooh! Всичко бях отворила вкъщи, обаче ей богу, нямаше нито полъх. Добре че по едно време изведнъж разхлади от планината и задуха ветрец, та заспах.

Шейле, безоблачни полети!  Hug Чакаме те с нетърпение да пишеш пак!

Разгледах с голямо любопитство ценоразписа на услугите на Алена. Да ви кажа, това си е голям бизнес. И нямате гаранция, че информацията, която ще ви предоставят, е достоверна. Според мен, всичко това се изчислява на компютъра- има си всякакви програми, а пък хората дават луди пари....Лично мнение, де....

Вторият път, като раждах, свекърва ми прояви достатъчно съобразителност и не само че не дойде на изписването, ами изчака да минат 2-3 седмици, преди да дойде да види бебето. Това, разбира се, не ни попречи да се скараме почти веднага, защото тя започна да дава акъл как да го гледаме.... Laughing

Този път не знам как ще е ..... доколкото разбирам, на нея й предстои операция през есента (има доброкачествен тумор на единия бъбрек) и това означава, че поне 10-ина дни ще стои у нас....но нямам представа кога точно ще е това....та ще стане чудно, де, ако съвпадне с раждането.  ooooh!

# 234
Суит, стискам палци това със ссвекървата вкъщи да ес нареди по най-благоприятния начин Praynig
Соничка, аз сега ще полегна и ако кажеш към 16 съм на линия Hug Само трябва да вземем дребната от градина, че днес ще е с нас Grinning

# 235
.

Веч, благодаря за прекрасните думи на блога и си направила чудесни снимки да децата. Продължавай в същият дух.

Приятен полет! Hug
Ако нещо не е както трябва с английския, можеш да го коригираш, за да е правилно. МНого ми е ръждясъл напоследък hahaha

Суити, дано да преди раждането ти, че да не се блъскате много една в друга Peace
Аз май съм единствената, дето си е сама господар на къщата. Почти като по Джек Лондон Mr. Green

# 236
Суит и аз съм малко в твоето положение!на моята свекърва и намериха камъни в жлъчката и искат да я оперират на есен!! ooooh!Е тя няма да дойде при нас/добре че/ама ще е още една грижа баш покрай раждането на малката бебка #CrazyТя отказва операцията щяла да се лекува с билки за сега и да ги изчисти камъните/макар че това не е бъбрек и не може да се изпикаят/но ако направи още една криза ще я оперират по спешност!!!като няма да ми е от помощ се надявам да не ми е в тежест!!!
Сонче благодаря ти миличка!

# 237
Добре де момичета аз като нямам подготвителни контракции това добре ли е или лошо newsm78
не че се оплаквам нещо ама навсякъде пише че е нормално да се появят а при мен няма такива стягания или да ми става твърд корема или поне не усещам Rolling Eyes

# 238
Пееща, и аз нямам. С предишната бременност си ги спомням тези неща, чак когато си останах в къщи 45-те дни преди термин, но тогава не знаех, че така се казват Crazy

Аз също мисля от 01.07 да напускам работното място. Отпускът не ми стига, та и един болничен ще включа и така Simple Smile Имахме планове на море да ходим, но моя мъж не можел да излезе до 20.07 и не знам Sad

Приятно следобедно кафе на кафеджийките. От юли се включваме в компанията Mr. Green

# 239
Шейла,приятен полет!!!
Мирка,Сончето правилно ти е посочила мобилето,ама иска време да се ровиш там-любимото занимание на моя мъж Mr. GreenПреди няколко месеца девер ми си търсеше кола и мъжо му намери точно от мобилето, ходихме до Кюстендил да я вземем ,ама е готина -Фолксваген Поло 2000 год.А за Дупница съм чувала ,че колите са по-евтини ,ама всички са докарани от Италия(а италианците не си гледали колите както другите европейци Wink)
Ох,гледам всички сте очаровани от свекървите си Mr. GreenАз започнах да намеквам на мъжо ,че искам да се приберем от родилния дом само 3-та,ама то няма как да стане ,та затова започнах да го обработвам ,че тогава искам да си останем от първата нощ сами с беба ...Той ми каза ,че няма да се размина без няколко дни (дано да са дни!!!)майка му да остане у нас да ми помага #2gunfireМи така е ,като си нямам майчица да е до мен ще трябва свекърви да търпя,пък тя мойта е една...такава е командорша,на сватбата цялата ми рода ме пита тази жена усмихва ли се някога??А уж не е лоша...

Общи условия

Активация на акаунт