Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 714
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 105
Аз само да се примъкна, бонбончо ми е болничък, някакъв вирус го хвана горкото и не ми е до нищо. Но ще наваксам. ЦАлувки!

# 106
  • Варна
Честит рожден ден на Зазу-задраве, щастие, любов ти желая

Вещи, благодаря че си ме коригирала в таблицата  bouquet
Приятна вечер, мили дами.

# 107
И аз да докладвам за тивкичките - пълнените станаха вкусни, но каймата се рони /има си хас, толкова суха/. Но пък суфлето..... Crazy Ужас и безумие, изядох си сама почти цялата йена...  Crazy Едва оставих една мини порцийка за мъж ми да опита...
При усилен натиск на въображението и добро желание може и да си представите, че ядете баница със сирене Grinning Особено, ако е по-препечено.
Спанакът с извара и яйце например,  го ям със затворени очи и почти успявам да си внуша, че ям баница със спанак Crazy

# 108
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Mомичета-кокичета, помните ли ме?
моята изпитна одисея взе, че се проточи  Confused единия мина, другите не се знае кога  Confused
ще се наложи да продължа да чета и да се готвя (че голяма каша стана в главата ми след първата подготовка Crazy )
май пак редичко ще се включвам, малко ще пиша и малко ще чета, но вие си знаете, че съм с вас, ако не телом, то духом  Mr. Green в тази връзка - телОто ми реши да се предаде и сега витая около 71  Heart Eyes
мъжОт-чудо е в трета и е свалил още 2 кг до сега (около месец) въпреки, че не пропуска гала, месце и други благини, режимни за трета  Peace явно и неговото тяло е набрало инерция и не може да спре от раз  Mr. Green
не знам как ще успея да се включа, но на 28 със 1000% сигурност ще съм на линия за доклада  Hug Hug
Дружинаааааа, Цоци (последно на твой пост паднах от стола, та още ме боли кръста  Crazy )

# 109
  • София
Светкавицата и Орелия, радвам се, че са ви харесали тиквичките Simple Smile
Аз подобрих рецептата за пълнежа, за да не е толкова сухо- с домати, повече от вътрешността на тиквичките и гъби, добавени по-в края става по-сочно Simple Smile, а и заливам с кисело мляко като ги ям.
Ор Wink, за суфлето- вариацията от четвъртък вечер на мен ми хареса повече-особено с полезните броколи Simple Smile-
пакет броколи, леко възварени (да останат хрупкави), накъсани на розички
Спанак (ти не слагай, знам, че ти е  Sick)
магданоз, копър (повечко)
тиквичка настъргана или наситно нарязана.
Всичко се разбърква с половин ч.ч. прясно мляко и 4 разбити яйца и извара на вкус.
Аз слагам обилно черен пипер.
Е тва, мога да го омета цялото на едно ядене Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Може и настърган морков- ако сте orange addicted Simple Smile
(исках да снимам, ама е толкова малко, че не се вижда кво е)

# 110
Да се запиша и аз. Болни ми бяха децата и цяла седмица си ги гледах вкъщи. Бях свалила -2 обаче сега съм в МЦ и се върнах на старото положение. Не бях си сменяла линийката.
"Лека и мека!" си пожелаваме в нашата отчетна темичка, но тук може и "по-hard" - "режимна протеинова съботна вечер ви пожелавам.  luvbed
Цоци, къде изчезна, мила!

# 111
  • Пловдив
Да кажа и аз как правя тиквичките - нещо комбинирано и не стават сухи - всички ги харесаха. Пълнежът ми е като сочното кюфте на Бубето - кайма, извара, кисело мляко, яйце и малко трици. Тъй като е доста течно - слагам повечко мляко става супер. Нямам снимки - всичко се изяде на минутата.

# 112
Вещи, не се ли "стягат" много от яйцето?

# 113
  • Пловдив
Ами то е едно яйце, не повече и от изварата или от млякото си стоят "сочни" - то затова и кюфтето на Бубето е "сочно кюфте". Честно казано не помня дали в него имаше яйце, че аз чета по веднъж и после готвя по памет  Embarassed , но ще я питам като я видя  Mr. Green

# 114
ОК! Ще пробвам и аз утре по твоята рецепта. Мъжът ми днес се прехласна по огретен от тиквички в МОЛа и имам поръчка да готвя тиквички утре.

# 115
  • Sofia
Ха добър вечер и от мен! Ей спасявате ме с тея рецепти! аз само като видя нещо някъде си и веднагически си представям как да го преведа за режимно! Има едно мексиканско ястие в мола: пиле, зелена чушка и лук, всичко на лентички се пържи в тефлонов тиган, аз слагам първо лука с малко вода, после месото и чушките и пак се запържват,въпреки,че няма мазнина. подправките са обилно къри и черен пипер,а и сол.  Днеска правих пил.пържоли, намазани с диет.горчица,вегета,чесън и лимон и хоп на скарата... изчезнаха и те!

Още веднъж нямате си на идея колко съм доволна от режима,въпреки,че бавно бавно свалям!
  bowuu

# 116
  • Пловдив
С риск да стана досадна на пишещите тук и само четящите от балкона още веднъж ще ви помоля - четете рецептите, момичета, много ви моля, преди да пуснете някоя нова. Има написана същата рецепта на страница две преди вас и вие наново я пишете. Да не говорим за очевидни рецепти, които се коментират тук всеки ден.

# 117
Да се запиша и аз. От днес започвам. Не че ми е за пръв път но сега съм решила да издържа.Искам да сваля 5 кг и не мога.Последните са най- трудни май.

# 118
И моите тиквички бяха много вкусни.  chef
Толкова сме много, че отново рожденничка.

Пухчо, Честит рожден ден!
                                               Пожелавам ти здраве и щастие, самочувствие и нова фигура.

Радвам се, че потръгна при теб режима. Дано все по-успешно да продължи.

# 119
Здравейте и от мен.
Връщам се да чета на зад ,че май доста съм изпуснала Hug

Общи условия

Активация на акаунт