Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 723
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро , какво ще кажете за чашка ароматно кафе в неделя сутрин(големичка е снимката , ама като съм индианец и не знам как да я намаля newsm78)
Пухчо , ЧРД ,  да си жива и здрава и дано скоро достигнеш желаните кг
И сега малко проза.....Вчера си напазарих доста режимности  Grinning , а в кварталния магазин започнали да зареждат Родопея , та си взех.......вкусна е , прилича на Вереята и понеже друго режимно мляко не зареждат (само по-висок % масленост) ще им изкупя Родопеята , да му мислят другите  Joy
Момичета знам , че някой от вас ползват антицелулитни кремове на Дева , ще можете ли да пуснете снимка , че аз  търсих , търсих но не намерих(всъщност видях само за тяло ,а не антицелулитен)благодаря предварително Hug
Приятен ден момичета  bouquet

Последна редакция: нд, 15 юни 2008, 07:18 от bermudez

# 121
  • София
Добро утро!
Bermudez:

Ето и сайта на Рубела- има и други хубави неща по темата:
http://www.rubella.bg/products.php?w=skin&groupid=20#43- в тази секция съм ги ползвала всичките и резултатът е добър. Но за скраба специално-аз лично предпочитам по-агресивен абразив- този на Дева е ситен и почти не го усещам.

# 122
Добро утро, сладурчета!
Бързам да ви изчета, докато не са се събудили гостите и не е станало страшно.  #Crazy
bermudez - наистина ароматно, мерси  Heart Eyes
Едно и от мен

цоци се е появила - като глътка свеж въздух!  Hug
пухчо се е върнал! Наша гордост си ти - след всичката каръщина не само не се отказа, не само си била стриктно режимна на почивка, ами имаш и резултат! Браво, дете!  Peace
деница17 - на патерица, но все пак честита месечинка! Ти си ни бургаската вдъхновителка - с такъв резултат...   bouquet
Кантарът не отчита активност, но съм толкова заета, че забравям да драматизирам. Mr. Green
Спокойна минусова неделя!

# 123
Здравейте и от мен,исках да се включа още в предишната тема ,но не смогвах да изчета  Grinning .И на мен режима ми действа разхлабващо,но това не ме притеснява предполагам ,че  е от триците.Благодаря не ЕМИ  за рецептите   bouquet .Добре се чувствам на режима въпреки че свалям мнооого бавно.Единственият проблем е ,че вече ми се повдига от пилешко особено в П дните , в ПЗ както и да е.Мисля си колко им е лесно на тези които обичат морски дарове(не мога да ги гледам) и дреболии.Обаче съм решила да готвя дробчета тия дни дано стане нещо  Grinning

# 124
Добро утроо! Мерси за кафетата на Sagittarius. и bermudez  Hug

# 125
Еми , благодаря за снимките  bouquet Hug

# 126
  • София
Някоя от Дюканките ще идва ли на груповия "секс и града" днес?

# 127
добро утро  Wink
В книгата пише за целулита  че при този режим изчезва  . Пиенето на много вода и чистите белтъци оказват пагобно въздействие на целулита.
 Как да си сложа лентичка  ? Днес ми е 4 ден на  П и леле свалила съм 2 килограма а ям като малките деца на 3 часа  Joy Joy Joy
Честит  празник на  рoждениците днес! Много любов и успешен режим на Дюкан!

# 128

Как да си сложа лентичка  ?

Идваш ТУК и следваш указанията. Ако искаш повече помощ-давай на лични  Peace

# 129
Добро утро!

Виждам пак рожденничка имаме. Да е жива и здрава и много слаба!

Аз съм - 0.300 кг, а дано утре пак с толкова. Вече съм 75.800 кг.

Въпросче? Забелязвам, че като ям прясно зеле, винаги свалям, може да е малко но свалям. И толетната е по лесна  Wink
При вас как е?

# 130
  • София
Добро утро дами   bouquet

Някоя от Дюканките ще идва ли на груповия "секс и града" днес?

Като прочетох това се сетих за снощи.
Ама няма да ми се смеете, ей  Crossing Arms
От доста време искахме да гледаме Идниана
Джонс. Снощи ни се отвори възможност и
естествено, че няма да я пропуснем.
Взимаме билети, сядаме, започва филма -
малко странно за Индиана Джонс, но ние
гледаме. И колкото повече гледаме,
толкова повече разбираме, че изобщо не е
нашия филм. В крайна сметка се оказа, че
сме сбъркали залите, но пък нашите места си
бяха свободни. После във Викторията сме се смяли
и същевременно ни беше ужасно яд, но какво да се прави.
Момичето, което късаше билетите ни обърка, ама и ние
сме заспали и дори не погледнахме номера на залата. ooooh!
Иначе гледахме "Явлението", то добре, че на една мацка я попитаха
по тел. как се казва филма та и ние разбрахме  Embarassed
Не ща и да чуя за кино - поне не в близките дни  Naughty

ПУХЧО, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!!
МНОГО ЗДРАВЕ, щАСТИЕ И КЪСМЕТ ТИ ПОЖЕЛАВАМ !!!
   bouquet

Мацки, знам че подсладителя е вреден.
Аз пия само сутрешното си кафе с него,
но всеки ден. Дали е добре или да се
мъча да махна и него  newsm78

# 131
Добро утро и от мен!
Днес както се каних да ходя на плаж, ама май няма да ме огрее  Sad Времето е едно мрачно  Sad Като нищо ще завали  Cry От днес съм отново на протеини. Ще изкарам 4П/4ПЗ и от следващия понеделник вече 4П/3ПЗ. Лек и отслабващ ден! Щях да пиша повече, но мъжът ми се събуди. Отивам да изумуваме плана за днес.

# 132
И ние ходихме на кино снощи. Преди да започне "Индиана Джоунс...", дъщеря ми беше силно притеснена да не сме объркали залата. Значи има хора на които им се е случвало Joy
Лек и отслабащ ден на всички!
Благодаря за кафенцата!

# 133
Добро утро на всички ! smile3525
Пожелавам на всички отслабващ и пълен с минусчета ден! newsm10
Вещи не си ме включила в списака ,та за протокола.
висока-169см.
начални кила-97,7
в момента-92
цел-70
начало-30/05/2008
10 дни на П / от 30/05/2008 до 8/06/2008/
във вторият етап от9/06/2008
на 36 години
Исках да почерпя с кафенце ,ама нещо не ми се получава  #Crazy newsm78 smile3512
Честит празник на всички  newsm51
Пухчо, newsm59,да си здрава ,щастлива и много красива днес на твоя Р.Д. и всеки делничен ден.

# 134
Светкавица, защо не използваш естествен нискокалоричен заместител на захарта-кримската Стевия Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт