Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 725
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 135
ЧРД на пухчо!

Здраве, късмет и любов!
Минуси в кантара, плюсове в живота!

# 136
  • Бургас
Здравейте дюканки.
Пухчо,честит рожден ден пожелавам ти да се сбъднат мечтите ти  да си здрава и обичаща се.
Аз можа да се похваля че 9 килограма са затвърдени,сега ще почвам да топя 10тия ,надявам се докато стане 1 месец от началото, на 19 ,да го няма и него.
И на мен как ми се ходи на кино или театър,ама няма време и възможност.
За подсладители аз не ползвам за нищо,дори това кексче не съм правила,ама скоро смятам да се впусна в приготвянето на рецепти от темата.
Времето тука е отврат и ми скапа деня,а кога ще ходим на плаж то свърши лятото,сигурно слънцето чака да сваля още 10 кг и да изгрее Laughing,че да не плаша хората на плажа
Лек ден на всички.  bouquet

# 137
  • София

Времето тука е отврат и ми скапа деня,а кога ще ходим на плаж то свърши лятото,сигурно слънцето чака да сваля още 10 кг и да изгрее Laughing,че да не плаша хората на плажа
Лек ден на всички.  bouquet

Спокойно бе миличка, на практика лятото все още не е започнало  Wink

# 138
  • Бургас
Спокойно бе миличка, на практика лятото все още не е започнало  Wink
Ами не е,ама аз нали съм си плувкиня и викам сега като тръгна на плаж и се наплувам хубаво,ще сваля още килца,а дано вече се постопли водата.

# 139
  • София
Мира, радвам се да те "засека". Как се справяш с тримата юнаци и с работата?

# 140
  • Пловдив
Момичета, искам да се консултирам с вас - започнах диетата преди 1 месец (57кг) сега съм 53 кг, при смесен режим 1/1 Simple Smile така ми е много добре и не се тормозяя  Laughing свалям си, но въпроса ми е - тъй като искам да стана 50кг..... в ТРЕТА фаза свалят ли се още килограми или първо да си достигна теглото в СМЕСЕНИЯ режим и тогава да минавам в трета...

# 141
Ами ядем колкото ни се яде - никой не стои гладен Simple Smile А ти защо ядеш само месо? Може също риба, обезмаслени млечни, яйца...

Ям и риба, както и белтъци. Придържам се по-скоро към онази диета 3 на 1, която има нещо общо с Дюкан или по-скоро с Аткинс, не знам. Това разбира се не значи че не мога да премина на Дюкан. Просто ми беше интересно.
Вчера съм изяла една пилешка пържола, едно бутче, 3 белтъка на тиган - без мазнина, чиста шунка и една консерва риба тон в собствен сос. По едно време дори се чувствах преяла.

Бтв от белтъци на тиган може да се направи много готин снакс по дюкански, не знам дали някой е опитвал. Когато не сте чак толкова гладни, ама ей тъй нещо ви се хрупа, разбивате съвсем леко с вилицата 2 белтъка и изсипвате в нагорещен тиган по мъничко да се получат различни фигурки.  Peace   

# 142
  • Бургас
Кри,и аз се радвам да съм пак с вас.Тримата разбойника много помагат за топенето на килограмите,нали все ми осигуряват работата работата не ми се говори, работя като лудите ,ама няма начин така е като искам собствен бизнес,дано да тръгне, пък работата не ме плаши.
Иначе виждам страхотни резултати,а твоят е зашеметяващ,браво на вас.
Надявам се тази година ако идваш насам да се видим вече.

# 143
Добро утро и от мен!
Не съм се мерила днес.
Ходих до Метро, купих си много неща, забравих риба. Imp
Кисела съм и имам работа.
Хората почиват, аз се чудя откъде да почна.

пухчо newsm59  4uu
ivelina2, трета е за задържане на кг, някои свалят, ако не я спазват по "устав".

Последна редакция: нд, 15 юни 2008, 11:25 от Орелия

# 144
  • София
Мира  Hug ще се постарая да мина през Бургас, непременно. Ще тръгне бизнеса, няма начин, сериозен човек си!   bouquet
Ивелина, трета фаза е само за задържане на постигнатото тегло. През нея не е редно да се отслабва. Достигаш желаното тегло във втора и тогава минаваш в трета.  Peace Надявам се да не съм те объркала аз с моите експерименти второ-трифазни  Blush
Пухчо Hug,  честит рожден ден!  bouquet Пожелавам ти скоро да смениш ника!  bouquet  baloni bdbaloni baloni
Извинявам се на тези, които са ме изчели в края на предишната тема, но ще се повторя.
Добро утро, мили мои!
За съжаление напоследък съм много заета и стигам само за малко до компа, колкото да попрочета и да съм в течение с новините в Дюканския свят.
Обикновено обаче чета с ден-два закъснение и да пиша е безсмислено. Днес сутринта някакси наваксах, най-накрая.
Искам да ви кажа, че е много приятно да гледаш как линийките ви показват все по-малко и по-малко килограми. Направо ми иде да хвърча от радост, когато видя успехите ви и си спомня как неуверени сте влизали в темата, с хиляди съмнения дали това е "вашият" режим и дали ще има ефект.
Евич Hug, браво и на теб! smile3525 Отслабваш с прекрасно темпо (килограм на десет дни), независимо, че идваш от друг режим.  bouquet
Тинтири, радвай се за това неразположение  Joy Аз искрено ти завиждам, защото съм от тежките случаи със запек и досега ме оправят само хапове и чайове. Не се притеснявай, има и други момичета, на които режимът действа разхлабващо. Наистина те са доста по-малко от момичетата със запек, но не си единичен случай и няма място за притеснение.
На Дорето, Евича, Майка Зайка, Зеленкото и на всички останали, на които съм липсвала  Hug Hug Hug
Манна, от трета олекотена се хвърли на 5/5, като започнеш с 5 П.  Peace Това е начина, а не да хленчиш по плодовете  Mr. Green Не липсват само на теб, я колко дюканеси сме тук  Mr. Green
Аква дружинката - в Амбасадор водата е ледена и май няма вече да се ходи. Алтернативата е Света София. Някакви идеи?
Старозагорки  Hug ще ви навестим скоро УРА!!!
В тази връзка, ако някои от по-новите момичета биха искали да се присъединят към Общонационалната дюканска среща на 5 и 6 юли, да казват докато е време. Спането е проблемно, доколкото на Ягодите вече няма места. Помислете и си кажете, та нашата туроператорка Фенси да има време да реагира. В най-лошия случай може да се спи в Стара Загора  Thinking Още веднъж хиляди благодарности на старозагорските домакини за организацията! Hug  bouquet
Някой беше питал преди 1-2 дни при  липса на кантар къде може да се тегли. В доста аптеки има много хубави кантари с един-единствен недостатък - говорят и съобщават на всеослушание колко тежите. Все пак има моменти, когато наоколо няма хора, ако ви пука от това. С едни и същи дрехи и по едно и също време на деня спокойно ще ви дава разликата от предишния път.
Орелия  Hug я колко хора има с по-големи линийки  hahaha Твоите сините ги харесвах и се чудех защо си махнала едната, пък то каква била работата newsm78

# 145
  • гр.София
Пухчеhbday Нежна, красива, обичана и обичаща бъди!

# 146
  • Бургас
Честит Рожден Ден,Пухче!
Да си жива и здрава и  с лекота да постигаш всичко,за което мечтаеш!  newsm59

# 147
  Моя режим си вьрви за сега добре и вече на приклчване с 2 фаза. Ще замоля някоя третофазничка да си пусне примерното разхвьрляне на дните за през седмицата? Как комбинирате кога да е пз,кога гала,кога нишестени?

Сьнче мисля,че ти имапе много хубав план за седмицата?

# 148
Здравейте и от мен,момичета!
Много е хубаво усещането ,когато виждаш края. newsm68Ама е и страшничко Wink
Последен ден в трета фаза . Rolling EyesОт утре в четвърта доживотна.
Вещи ,впиши ме в табличката ,в четвърта фаза, с 20свалени килограма.Влизам
65кг и се надявам да ги запазя/до сега успях / Peace
Зазу,честит рожден ден на патерица!Да си жива ,здрава и много обичана !  bouquet
Пухче,честито и на теб!Успех във всяко начинание!  bouquet
Поздрави и прегръдки на всички стари муцуни. Hug Hug Hug Hug Hug Hug  love001
Добре дошли на новите!Виждам,че на са малко.  bouquet

Последна редакция: нд, 15 юни 2008, 12:58 от perlata

# 149
  • Пловдив
Браво Перле!

Общи условия

Активация на акаунт