Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 773
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 180
Жозефа благодаря.  bouquetАз просто исках да знам дали е разрешено.Не искам да замествам хранене а просто като напитка по някога. Hug

# 181
  • София
Искам да ви питам лененото семе варите ли го или направо така се приема? И още,  сега започвам смесения режим, през който искам да сваля 6-7 кг, та как ще ме посъветвате да карам  5/5 или 1/1 или нещо друго?

# 182
Моля ви, някой ако има книгата в електронен вариант, да ми пише на ЛС, че спешно ми трябва

# 183
  • Бургас
Благодаря! Искам да вметна относно нарушенията /zazu1/.Моята племенница се запали от мене и тя започна режима,но замина на екскурзия в чужбина.Там не е успявала да спазва стриктно,но като се върна беше свалила още 2 кг.Все още продължава,но понеже не яде риба и яйца/мрази ги след японската диета,както между другото и аз/кара по - дълги периоди на протеини и зеленчуци и продължава да смъква,но нали е младо - става по-лесно и по-бързо при нея от колкото при мене.

# 184
Моля ви, някой ако има книгата в електронен вариант, да ми пише на ЛС, че спешно ми трябва

http://zvetip.multiply.com/journal/item/1

# 185
Ууупс  Embarassed перла, мерси, четох само това, което се отнасяше за мен. жозефа, мерси за инфото.

Между другото, за разнообразие сутринта хапнах кисело мляко 0,1 с трици, подсладител и малко НЕС-кафе -  получи се много вкусно!  Peace за всички, на които им липсва какаото.

(Всъщност, НЕС-кафе е разрешено, нали?!)

# 186

(Всъщност, НЕС-кафе е разрешено, нали?!)

bowuu da

# 187
# 188
Лененото семе , се мели в блендер или кафемелачка и се консумира в суров вид(например с кисело мляко)  Peace
Перле , честита четвърта доживотна Hug  bouquet
Зазу , честита месечинка  bouquet
Привет на новите дюканки , бъдете стриктни и ще останете очаровани от собствените си резултати Peace  bouquet

Еми , относно сутрешното ми питане и твоят отговор за антицелулитния крем на Дева , сега като разгледах по-подробно състава му установих, че е същият като на антицелулитния крем на Евелин (светлозелена тубичка), който вчера си купих поради липсата на Дева.Така , че ще видя какъв резултат ще имам от него и след това ще споделя.  Peace Grinning

# 189
Здравейте,заслабващи дюканки    bouquet
Аз почти не пиша, но за сметка на това не пропускам да чета редовно. newsm47 Наистина не минава и ден без да видя какво е положението тук  Embarassed Искам да ви кажа, че много ви се възхищавам най вече на тези, които с месеци спазвате стриктно режима   bouquet   bouquet   bouquet
Имам едно питане. Понеже доста често ме гони носталгията по сладко почти ежедневно си правя плодово желе /с желатин,степче и ПОДСЛАДИТЕЛ/,понякога дори повече от веднъж  Embarassed Embarassed Embarassed Та въпросът ми е дали според вас е много да се консумират 2-3 ч.л подсладител на ден и 1-2 желатина.  Thinking  Blush

# 190
леле момичета колко много свалени килограми имате Peace
и аз се присъединявам към вас от днес Hug
обаче по принцип не съм 100% стриктна в диетите, та се чудех тези с многото "-" ама никак ли не прегрешавате Rolling Eyes
това с алкохола ще ми е много зор Blush може би понякога ще се отърва с някоя чаша бира Mr. Green
ударния мисля да го правя 7 дни, оказа се, че много съм свикнала със салатките и плодовете, нооо какво са 7 дни  Wink
искам да питам KFC може ли да се яде или панировката трябва да махам, също така пиле на грил мога ли или е мазно?
и това с триците дето прочетох в началото, и през трите периода се ядат, задължително ли е всеки ден ooooh! не знам как ще ги преглъщам

# 191
barabana ,аз съм от новачките ,затова бързам да ти кажа,че май за тези въпроси Вещи ще те погне с тигана.Надявам се обаче да не съм права. Rolling EyesЗа триците да ти кажа ,че аз ги ям всеки ден преди обяд за закуска в кисело мляко-просто слагам 3 лъжици в млякото,оставям го половин-един час да омекнат и хапвам-много е вкусно,а преди това не ядях такива неща-трици,мюсли..нищо.

# 192
леле момичета колко много свалени килограми имате Peace
и аз се присъединявам към вас от днес Hug
обаче по принцип не съм 100% стриктна в диетите, та се чудех тези с многото "-" ама никак ли не прегрешавате Rolling Eyes
това с алкохола ще ми е много зор Blush може би понякога ще се отърва с някоя чаша бира Mr. Green
ударния мисля да го правя 7 дни, оказа се, че много съм свикнала със салатките и плодовете, нооо какво са 7 дни  Wink
искам да питам KFC може ли да се яде или панировката трябва да махам, също така пиле на грил мога ли или е мазно?
и това с триците дето прочетох в началото, и през трите периода се ядат, задължително ли е всеки ден ooooh! не знам как ще ги преглъщам

Nikoi ne tolerira pregre6eniqta. ne go pravete i wei i to o6te v na4aloto. Takava naglasa e pogre6na.

Trizite e jelatelno da se qdat vseki den,za da nqma problemi s WC-to

# 193
ай, ай ще ям бой още първия ден Mr. Green
ами за триците прочетох, че трябва всеки ден, ама се чудех дали ще е много грешно ако спестявам някой ден, ще се опитам разбира се, сега kremena като каза, разбрах че си има съвсем основателна причина
не съм се зарекла, че ще прегрешавам, просто споделих, че чак толкова много не се задълбочавам в диетите, в смисъл на всяка цена. аз бях доволна от 90 дневната диета, свалих 6 кила, но реших да разнообразя. не искам да ви изглеждам несериозна, просто споделих честно това, че не ми е лесно с диетите и много не съм свикнала Rolling Eyes, но определено ще се постарая Peace
А за KFC-то ме интересуваше, филенцата дето са без кожа, проблем ли са

# 194
За триците въпроса ти беше най-безобиден. Mr. GreenАз обаче не те съветвам нищо,оставям на старите акули да кажат,защото и аз съм нова и само слушам и козирувам. Hug

Общи условия

Активация на акаунт