Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 792
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Момичета, искам да си сготвя кекс по дюкански, но в рецептата пише да постеля тавата с хартия за печене, а аз нямам. Имате ли идея с какво да я заместя за да не залепне кекса по тавата? newsm78

# 166

Имах нужда да чуя това. Благодаря! Hug

Ivi baby може да сложиш фолио за готвене или оризова хартия.

# 167
  • София
Мерси Grinning

# 168
Момичета здравейте.Днес ми е 4-ти ден на П резултата е -2.200 кг.Мисля да изкарам 7 дена на П ,но имам едно питане.Може ли като напитка да пия протеин,че ми е много вкусен  Embarassed(има вкус на прясно мляко с банан).А какао нали не може... Rolling EyesСигурно е коментирано,но не мога да изчета всичките теми.  bouquet

Здравейте,
вписвам се само, защото никой не отговори на Весенцето, пък и мен би ме интересувало. Понякога съм достатъчно загубена да си готвя нещо преди да отида на работа или университет, обаче да го забравя вкъщи и тогава стоя цял ден гладна, защото няма магазини до работата и...абе да не хапна нещо грешно Simple Smile та и аз си купих протеини на прах, още не съм ги взимала, но може ли едно от дневните хапвания - на обяд да се замести с протеини на прах?
Мерси предварително!

Перлата, мерси много за успокоението за ПЗ, ще видим какво ще стане. И все пак никой нищо не казва за протеините на прах  Thinking

# 169
  • Лом
Може ли да ползвам подсладител,захарин, "Kandisin" newsm78 ПИШЕ,ЧЕ ЕДНА ТАБЛЕТЧИЦА  СЕ РАВНЯВА НА 6 ГР.ЗАХАР
От днес минавам на смесен режим.Резултат :за 6 дена ударен  -минус 3 кг. До сега ровичках в сайта с рецептите.Намерих една рецептичка със свежо сирене....позволено ли е..... newsm78
Моля Ви...... отговорете.....може и да е коментирано,но не го намирам newsm51

# 170
Жосефа,сирене се препоръчва в трета фаза .Лично аз те съветвам да не използваш. Peace
Лорка ,аз отговорих за протеините ,че не бива да се ползват. Peace

# 171
  • Лом
Това намерих във въпроси и отговори към нашата Дюкянска първа страница:
юни 4, 2008
Протеини на прах
Публикувано в: Продукти — Аngua @ 6:57 pm

Ads by Google
Бързо отслабване
програма за прочистване на организмa Lifestyle 30 с алое вера.
www.aloeikrasota.com

lenny_pld

Дюкан ги разрешава, като изброява плюсовете и минусите на този вид протеини. Ето цитат от книгата:

Предимства:

Предимството на протеините на прах е чистотата им…. През първите два етапа на плана Протал, при продължителното отслабване, абсолютната чистота на праховете е наистина полезна, но няма кой знае каква преднина пред протеиновите храни. Затова пък през третия и четвъртия етапи, когато режимът се спазва само един ден през седмицата, тази крайна чистота може да се окаже безценна, защото засилва влиянието на белтъчния четвъртък над останалите дни от седмицата.
Освен това белтъчините на прах лесно се пренасят и могат да се използват във всякаква ситуация
Недостатъци.

Главният недостатък на протеините на прах е това, че те са изкуствена храна.
Вторият недостатък на белтъчините на прах се състои в нееднаквата им чистота.
Третият недостатък е свързан с биологическата стойност на протеините на прах. Не всички протеини на прах на пазара имат еднакво качество.
Четвъртият недостатък е липсата на влакна.
В заключение може да се каже, че при дълга употреба недостатъците на протеините на прах се оказват далеч по-големи от предимствата им, но ако се използват епизодично, те са полезни. Могат да заменят някое застрашаващо диетата ви угощение, да бъдат използвани вместо сандвич или да ви помогнат да не прескачате ядене. В практиката на плана Протал те са без значение през периодите на същинското отслабване, но по време на окончателната стабилизация могат да засилят ефикасността на протеиновите четвъртъци, като заместят едно или две основни хранения.

# 172
Здравейте мили дюканки  Hug приемате ли една нова в дружината  smile3503 Тука едно момиче в Испания ме запали с тази диета па да видим и като гледам снимките супер сте  smile3501
От понеделник започнах с ударния режим и днес ми е последен ден засега съм с -2,5 кг От утре минавам на смесения режим мисля да правя 4П/3 ПЗ
Аз като започвах тежах 73 кг висока съм 1.72 според калкулатора трябва да стана 65 кг моята цел е 62кг преди бях толкова и се чувствах много добре.

# 173
  • Лом
Благодаря,perlata smile3525  Ще го заменя с извара.   Ами този подсладител? newsm78

# 174
Благодаря,perlata smile3525  Ще го заменя с извара.   Ами този подсладител? newsm78
Аз съм ползвала само "Суитли" течен и на таблетки. Peace

# 175
Кремена,П-ПЗ,В-Н,С-ГВ,Ч-П,П-ПЗ,С-ГВ,Н-Н.По някой път сменям дните на ПЗ и Н ,а когато съм прекалила правя 2П дни ,но мисля ,че един П ден е напълно достатъчен.

Mnogo blagodarq Peace Ot utre sam tretofazni4ka. Sega sam na kilogramite,koito Dukan mi prepora4va-52. Nqma smisal da se nasilvam za pove4e,4uvstvam se dobre, a i izglejdam dobre Embarassed

# 176
  • Бургас
Здравейте,момичета!Надявам се да ме приемете и мен във вашата сговорна дюканска дружина!На режима съм от 29.03.2008г.Направих 8 дни ударен режим и резултата бе 2 кг.Бях доста разочарована,но бях прочела,че е нормално за жени,които са правили много диети и твърдо реших да продължа.Продължих 5/5 и за два месеца кг.станаха 15.След това задържах и отново по малко започнах да свалям,като сега съм - още 3кг.Започнах от много кг.-107 и имам много още да свалям.Наскоро моя позната ми каза за форума и рецептите и така се запознах с вас.Много не съм наясно с начина на действие с регистрации и влизане във форума,но днес се престрашавам да опитам.Ако нещо бъркам - поправяйте ме и помагайте ако желаете.Много Ви благодаря за всичко,което сте направили! Научих много от вас и всичко,което сте проучили и опитали!  bouquet  bouquet  bouquet 

# 177
  • Лом
Добре дошла ,sanny3   newsm51 Не се притеснявай ,тук сме доста новите.Успешно и безпроблемно приближаване към минусчетета!

# 178
amiga,sanny3,добре дошли !
Важно е да прочете първа страница Peace
Желая ви успех!  bouquet
Днес си навакасах писането за цял месец hahaha Joy JoyСамо някой да каже ,че не пиша в темата  Naughty hahaha Joy Joy Joy Joy

# 179
  • София
Здравейте момичета. Благодаря за многобройните пожелания вчера  Hug.
Толкова писах и после ми се затри поста. Както и да е.
Та вчера си изкарах много приятно- разхождахме се с мъжа, хапняхме навън и ходихме на кино. Бях с рокля за първи път от мно-о-о-о-го време насам и се чувствах толкова добре  Wink.
Днес правя 6 месеца с режима, през които свалих 11 кг. или общо 18кг. от края на октомври (стартирах от 108), когато започнах да боря килограмите първо с намаляне на храната, а после с зелевата супа (Джедира  Hug ). Доволна съм от постигнатото и се гордея с него. Гледам, че много момичета свалят с небивали темпове, но мен и това си ме устройва. Имах много дълъг застой от поне 3 месеца, защото режимът ми писна с еднообразната храна и почнах да правя нарушенийца всеки ден. Но важното за мен е, че продължавам да се боря, не съм имала покачване на теглото с повече от 1 кг. през това време и не съм се уливала с нарушенията. Коремът ми след секциото значително се прибра, откакто минах на режима и много от поясчетата се стопиха  Laughing. Т.е.  днес равносметката е добра и си заслужава да се полее... с едно айрянче  Joy.

Общи условия

Активация на акаунт