Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 794
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 150
  • гр.Видин
Perlata сподели с нас, как е в 3-та фаза? Имаше ли качване и позволяваше ли си всичко което е разрешено? Аз съм близо /дели ме 1кг./, но независимо, че съм стриктна имам странни пикове, досега трябваше да съм в 3-та, но като вдигна, после свалям бавно. Та мисълта ми е, трудно ли се задържат?

# 151
ПУХЧЕ, честит рожден ден!   Gift
Перле, ще ги задържиш и още как... че е страшничко-страшничко е... но сега вече, знаеки каква невероятна мадама си на 65кг, няма да позволиш да качиш отново. Стискам палци за успешна 4-та! Hug
Орелия,  spoko
За протокола - изпих 3 чая от сутринта, изядох едно бутче с домат, една ябълка, пропуснах триците и днес, като вчера. Кантарът ме показа отново 67кг и съм щастлива. Дано съм затвърдила тия гадни кила, че вече не издържам...искам да стана поне 61-62кг до 2 месеца, та да не ме е срам на плажа.
Преди 4-5 дни си взех крем-модулатор за тяло на 'Билка' с грозде. Много ми го препоръчаха. Мажа се всеки ден- засега, естествено, няма ефект, но пък кожата ми става мекичка Simple Smile
Целувки за всички  lovekiss

# 152
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Tzvety,bermudez,svetul4eto,Byrne,Мамакуин,angeliclove,Sigittarius,Mira,Орелия,krikri,dilv,denica 17,perlat много благодаря на всички за чудесните пожелания,и цветя.( обожавам цветята)Ако съм изпуснала някой да ме извини.  bouquet
Една виртуална режимна почерпка от мен

Развихрила съм се в кухнята,макар че ще сме си само аз мъжо и дечко.Но все пак имам юбилей ,ставам на цели 30  Mr. Green няма как да не почерпя любимите мъже.Готвя едни нережимности от теста ,не ви е работа.Размирисах на козунаци и топли пити целия квартал. CrazyДа ме прощават комшиите ,ама за тяхно успокоение и аз няма да ям и само преглъщам слюнки, така че сме квит. Whistling
Отчета ми за днес е +100 грама,но предвид че очаквам всеки момент МЦ хич не се притеснявам.Дето се вика на +6 не се стресирах ,че сега няма се излагам за някакви 100 грама Joy Joy.Обаче мерките еххххх те са друго нещо( и са много по-важни).Там падам главоломно,и си мра от кеф.
Мерките които съм преборила от 28.05 до 14.06(16 дена)
Талия - 4
ханш -3
бедра - 5
прасец - 2
коляно -4
гръдна-3(бива мисля)
ръка-1
Мисля ,че е перфектен резултат.Като килограми идея нямам колко съм свалила общо от 26.05, понеже нали имах загубен кантар,но от 04.06 до днеска съм -2 килограма ,което ме задоволява напълно.
Скоро ще се приютявам при двуцифрените ,тъй че ако обичате седящите на пейката на деветките сбутайте си дупетата за едно гъзище. Crazy
Сега ви оставям и търча в кухнята,да взема да спретна нещо и като за мен,но ще ви хвърлям по един поглед да не изтърва нещо съществено дето се вика. Blush

# 153
Момичета здравейте.Днес ми е 4-ти ден на П резултата е -2.200 кг.Мисля да изкарам 7 дена на П ,но имам едно питане.Може ли като напитка да пия протеин,че ми е много вкусен  Embarassed(има вкус на прясно мляко с банан).А какао нали не може... Rolling EyesСигурно е коментирано,но не мога да изчета всичките теми.  bouquet

# 154
Вещи,Росченка,  love001  love001
Весенце,успех!Трудно е ,но си заслужава! bowuu  bouquet

# 155
Перле кажи как вьртиш дните през семицата?

# 156
Кремена,П-ПЗ,В-Н,С-ГВ,Ч-П,П-ПЗ,С-ГВ,Н-Н.По някой път сменям дните на ПЗ и Н ,а когато съм прекалила правя 2П дни ,но мисля ,че един П ден е напълно достатъчен.

# 157
Здравейте и от мен,момичета!
Много е хубаво усещането ,когато виждаш края. newsm68Ама е и страшничко Wink
Последен ден в трета фаза . Rolling EyesОт утре в четвърта доживотна.

Браво, Перле! Поздравявам те за това, което си постигнала!  Hug  bouquet

# 158
Пухче, ЧРД, жива и здрава!   bouquet
Перле, поздравления, да те стигам   bouquet

# 159
Перлич, поздравления! Ти си герой  bouquet Hug
Разказвай за перипетиите на трета - имаше ли повишения, изкушения, намаления Grinning

Кремена, аз не правя гали, а двата нишестени ги правя както дойде - тази седмица бяха в сряда и вчера. Плод и хляб са ми изтеглени до обяд.  Не ти помогнах, ама.. Peace

Росченка, затвърдила си ги, знам аз Grinning Heart Eyes

# 160
Момичета здравейте.Днес ми е 4-ти ден на П резултата е -2.200 кг.Мисля да изкарам 7 дена на П ,но имам едно питане.Може ли като напитка да пия протеин,че ми е много вкусен  Embarassed(има вкус на прясно мляко с банан).А какао нали не може... Rolling EyesСигурно е коментирано,но не мога да изчета всичките теми.  bouquet

Здравейте,
вписвам се само, защото никой не отговори на Весенцето, пък и мен би ме интересувало. Понякога съм достатъчно загубена да си готвя нещо преди да отида на работа или университет, обаче да го забравя вкъщи и тогава стоя цял ден гладна, защото няма магазини до работата и...абе да не хапна нещо грешно Simple Smile та и аз си купих протеини на прах, още не съм ги взимала, но може ли едно от дневните хапвания - на обяд да се замести с протеини на прах?
И още един въпрос - съвсем стриктна съм, бях 10 дни ударна и последните 5 ПЗ (вчера преядох с пиле, гъбки, тиквичка, чушка на скара), но последните три от тези дни само качвам!!! по 300-400 г на ден!! Нормално ли е? От днес пак съм П, дано пак свалям. Но има ли такава тенденция - в ПЗ да се задържа/качва? Други причини няма - МЦ мина преди 6 дни и така....

Мерси предварително!

# 161
 newsm59 на рождениците тези дни!   bouquet

Все още съм стрикно режимна. Чак не мога да се позная. Вчера за задушница само се раздаваха вафли, бонбони , баници и други подобни съблъзнителни неща, но устоях. От петък съм на гости при нашите и установих че тук не зареждат нискомаслено мляко - най-ниския процент е 2%. Ще го намаля драстично и мисля да го ям само на таратор и в кексчетата. Установих че съм си забравила триците, но за щастие днес намерих. Иначе щях да имам проблеми с WC-то.
Изкушавам се само за плодовете и малко се чудя какво да правя. newsm78  Остават ми още 3-4 кг. до целта, но от друга страна не искам да се отпускам.  Тук нямам кантар и ще се премеря чак като се прибера в Пловдив след седмица.
Лек ден на всички и много минусчета.

# 162
Бейбидол,Атракция, Hug Hug Peace
Ори,имаше,повишения,имаше и намаления,но най-хубавото е ,че задържах 65кг,които виждам всяка сутрин с изключение на дните след П ,когато на кантара се появяват и64-и даже под тях.Изкушенията са големи и човек се отпуска по-лесно ,когато е в трета.Затова правех понякога и 2П дни в седмицата Embarassed,но не последователни.Успех ти желая!  bouquet
Весенце,от това което си спомням като коментари в темата не се препоръчат да се пият протеини.Какао не може. Peace
Лорка ,в дните с ПЗ почти всички задържат.Нормално е и леко повишение.Това е от водата в зеленчуците Peace
Kaili,не се отпускай Naughty

# 163
  • Лом
Може ли да ползвам подсладител,захарин, "Kandisin" newsm78 ПИШЕ,ЧЕ ЕДНА ТАБЛЕТЧИЦА  СЕ РАВНЯВА НА 6 ГР.ЗАХАР

# 164
  • Лом
От днес минавам на смесен режим.Резултат :за 6 дена ударен  -минус 3 кг. До сега ровичках в сайта с рецептите.Намерих една рецептичка със свежо сирене....позволено ли е..... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт