Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 750
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 240
М-зИленкУтУ,Данито,благодаря за пожеланията !Дано да е успешна.Не искам пак да стана дебела. Praynig
Не мисля, че някой(някоя) от нас ще го допусне при положение, че се чувстваме в пъти по-добре от преди във всяко едно отношение.

# 241
Първо, благодаря на всички за бързите отговори  Hug - страшни сте Simple Smile

Жужу, колко килограма си и колко искаш да станеш, че си се заела с този тежък режим. Много си малка, за да се подлагаш на него. В твоята възраст е достатъчно да спреш сладките и хлебните изделия,  да наблегнеш на спорта и резултатите идват бързо. Аз лично ти препоръчвам да се откажеш. А ако имаш много за сваляне и непременно държиш да е с Дюкан - 3 олекотена фаза.

За килограми, бях към 65.5, сега съм 60, искам да смъкна до мин 58-57( в зависимост как ще изглеждам, в крайна сметка не ще да съм торба с кокали) Принципно като бях 13-14 г страшно надебелях(направо си се нацепих, много кофти) От 15 годишна си отслабвам, ама много бавно(с упражнения) и до преди 2 месеца бях 65.5. Никога преди Дюкан не бях пазила каквито и да е диети, но преди два месеца реших, че ми втръсна да съм пълничка и реших да се подложа на този режим(имам приятелка, която смъкна към 17 кг ) - пък и лято идва, за моренцето да се постегна е време. А иначе, и аз вече смятам да минавам на 3-та фаза, защото прочетох, че докато я спазваш пак можеш да отслабваш, а и се страхувам да не ми се отрази(защото все пак още раста) Simple Smile

# 242
Здравейте мили момичета!
Поради положението си  в момента ми е трудно да спазвам диета.Опитвам с лекия режим от 3 фаза,но реших да пиша,защото мъжо е на диетата ,а аз съм главния готвач и съветник Laughing
Той започна от ПЗ ,защото щеше да му е много трудно  иначе.Вече е -5 кг.,а от утре продължаваме с ударен период.По край него и аз съм на този режим  за да му е по-лесно.Опитвам се да чета повече за да знам кога какво да му приготвя.Има неща ,които ме затрудняват, надявам се да ми помагате със съветите си.Благодаря!

Между другото има ли сред вас бременни момичета?

# 243
С риск да стана досадна с тъпите си въпроси,аз пак имам питане.  Rolling Eyes  Понеже утре съм на ПЗ а в доста рецепти се използва доматено пюре искам да попитам вие какво използвате/каква марка или използвате само домашно приготвено/?

# 244
Момичета знаете ли дали съществува и електронен вариант на моята диета в 350 рецепти от Дюкан   ? Благодаря предварително !

# 245
Здравейте и от мен Hug
Ох ...момичета нещо като , че ли тази диета не е за мен.
Започнах да не се чувствам добре,а се храня достатъчно...не мисля че е от глад,но като си представя ,че салатите ми бяха основното ядене сега нещо не ми се отразява добре.
Вярно че намалих теглото ,но вече като видя месо о ми става кофти  ooooh!
Не зная да продължавам ли ... newsm78

# 246
  • Бургас
Весенце и аз да си кажа,разлика в килограмите сутрин и вечер винаги има както и в мерките,това го знам на 100%,при мен винаги е така.Според мен овен течностите които изхвърляме отпочива и мускулатурата която се натоварва с движенията натрупва умора през деня,вечер почти винаги се чувстваш тежък и уморен.Например след натоварване във фитнеса винаги натежаваш,затова когато някои момичета започнат да тренират имат покачване на теглото ,докато се свикне с натоварването,ето това е моето обяснение,поне за мен не претендирам да съм права.
Момичета недей те така с тези големи букви моля ви,аз поне не знам за такъв вариант на книгата затова не съм отговорила,не че не съм видяла въпроса.

# 247
Mira това ми е ясно-чудно ми е през нощта докато спя къде изчезват тези 2кг че и повече защото на сутринта съм даже по слаба.Иначе е съвсем нормално през деня докато се храня да вдигам тегло.И да питам още нещо(имам доста време до 3-та фаза) но кокосов орех дали е позволено да се хруска newsm78,че така ми се е прияло Crazy

# 248
  • Бургас
Весенце ами това казвам това е от отпочиването на тялото и преработената храна отиват си и в тоалетната,ако изпиеш 2 литра вода и се претеглиш ще си с около 2 кг по тежка,дакато ги изпишкаш и си пак -2,ох ще ме бият много пиша.
За трета на знам много съм далеко от нея,но нали има 2 галавечери хрупай си тогава за по сигурно.
А явно ми се спи,не може щом си в 1 и 2  фаза

# 249
  • България
Керванът Дюкански ме докара при Вас и вървиииииииииии Hug
БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ НА МИЛИТЕ МИ СЛАДУРАНКИ ЧАТЪРКИ[/b  love001 и на всички които ме познават и непознават от тук  bouquet
Ето, че май ще се приземява кака ви Сийка в 3-та! Вече месец варирам между 54 и 54.5 кг. Така ми препоръча и д-р Дюкан. Явно с моето 23 годишно отлежало Евро ще си цъкам в тия граници smile3521
Направих си баланс на постигнатото и установих, че освен 10 кг дето съм ги смъкнала за 4 месеца, съм намалила и с по 8-10 см от всякъде smile3508 "Яйцата на очи" дето му казват бюст е намалял с 7 см, малииииииииии хептен няма никой, както и в главата rotfImbo Моля Вещи да ми достави от нейния излишък Weary
Хайде сиги аплаузи за кака Сийка smile3534
Вещи Благодаря ти за вниманието  smile3525 при възможност ме намести при убавиците в 3-та!
Ще бъда послушна и внимателна, обещавам ! Ще ви задавам и малко тъпи въпроси де newsm17
Напоследък съм много работна, но винаги при възможност ще пиша!
Желая на Всички много минусчета, ведро настроение и успехи!
Усмихнете се милички и смело напред! newsm47
Обичкам Виииииииииииии newsm51

# 250
Дими, и аз се чувствах като теб в началото, принципно не съм голям "месар", чак не ми се ядеше като си помисля,че пак е месо.Но този период отмина бързо.

Така че както си решиш, ако си все още в ударния период,нищо чудно да се чувстваш гадно. Ще мине. Hug

# 251
Здравейте!
Имам ОГРОМЕН проблем. Започнах работата на един Аквапарк и няма нищичко, което мога да си позволя да ям там.
Става дума за това, че ни дават ядене, но то е пици, картофи, сандвичи ....
И вече няколко дни съм в бълна безизодица - няколко дни си носих пилешкото филе, но и това не е много удобно, защото почивката е много кратка и всички я прекарват в столовата ... А аз хапнах филетата в съблекалнята  newsm61
Чудя се какво да правя - като имам почивен ден си хапвам Дюканските храни, сутрин си хапрам киселото мляко, вечер също се старая да карам някакъв режим.
Много ме е страх да не кача пак всичко свалено, но ако не ям нищо няма да мога да издържам в таа жега по цял ден.
Ако някой има идеи за разрешаване на проблема, нека помага, моля ви.  Confused

# 252
Дими, и аз се чувствах като теб в началото, принципно не съм голям "месар", чак не ми се ядеше като си помисля,че пак е месо.Но този период отмина бързо.

Така че както си решиш, ако си все още в ударния период,нищо чудно да се чувстваш гадно. Ще мине. Hug
Благодаря за бързия отговор.
Аз все още съм в ударния период.

Последна редакция: нд, 15 юни 2008, 22:42 от Дими

# 253
Хе -хе Mira мисълта ми е че спя- не ставам,не се движа, не ходя до 00 (освен ако го правя докато спя и да нямам спомени) Crazy.И мене ще ме погнат с това писане май Laughing

# 254
Здравейте красавици  Hug
Аз за седмица бях при майка ми на гости и все не оставаше време да чета като хората, вчера вечерта опитах да ви изчета, но не успях, сега нямам търпение да заспи малката, да си наваксам с четенето, за да ви "видя" как сте  Grinning .Не се и съмнявам, че сте добре, сигурна съм, че и много минусчета има-да са честити    bouquet .
Аз да ви споделя- за тази седмица гости, нямах кантар и ми беше много напрегнато, че не знам как се справям  Rolling Eyes , мама пък беше чела и слушала много за диетата  Twisted Evil и доста съвети ми даде  Mr. Green , накрая се разбрахме, че сме възрастни хора вече и всяка решава сама с какво да се храни . Стремейки се да не я тревожа все пак - заредих си хладилника стабилно по Дюкански и една седмица не спирах да ям, тя се поуспокои, че не стоя гладна Grinning, а толкова много вода пиех, че чак я впечатлих  Joy . Когато се прибрахме с голям трепет се качих на кантарчето и то ме зарадва с минусче от килограм и половина  newsm44 newsm68 newsm44 .Сега започвам да чета книжката за трета фаза и след няколко дни мисля да вляза плавно в нея.Ще пиша пак, сега ме чака приятно четене ...
Много успехи на всички сладки дюкеси и не забравяйте да пийвате...

Общи условия

Активация на акаунт