Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 745
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 255
Момичета в предните страници мярнах, че говорите за антицелулитния на Дева, доволни ли сте от него?
Аз мислех да взимам на Билка, но четох в темата, че девойките там не бяха доволни освен, че мирише хубаво. До сега съм ползвала на Galenic и Vichy ама не ми се дават толкова пари, а и не видях резултат от тях Rolling Eyes То май този гаден целулит се бори с масажчета, ама пустите му пари..
За вечеря си правих печена риба, но се оказа, че без салата или някаква гарнитура ми стана много тежко, уж беше филе бяла риба, но явно никак не съм свикнала само месце Rolling EyesОще ми е някакво неприятно на стомаха...
А това за триците сега разбрах, че трябва да се варят Mr. Green голям заплес съм hahaha

# 256
Здравейте и от мен,
много ви слушам , чета напоследък в темата и реших да започна с вас ще ми е по лесно!
Дано наистина водата и жегата притъпят това нестихващо желание за нещо сладко!
Благодаря на всички за написаното и полезните съвети
Ще се включвам по рядко предполаганмм, но ще ви чета винаги когатоп мога
УСПЕХ НА ВСИЧКИ
Благодаря и на Мама Маккуин за нейните обяснения, запали ме!  bouquet

# 257
Привет и от мен
ВЕЩИ,темата е супер
ПУХЧЕ, nbirthday Gift да си жива и здрава,това е най-важното
ПЕРЛЕ, smile3501

Да се похваля,днес една позната каза,че чак ми се радва колко съм свалила и как ми висят дънките Grinning

А относно биричката,моя мъж си пие от време на време и не му се отразява изобщо,направо му се чудя newsm78

лека и успешна седмица на всички

# 258
krikri Това го знам,но друго ми е леко чудно тука става въпрос за разлика от около 2кг.Къде отиват през нощта докато спя newsm78.Значи тегля се сутрин (пример с вчера) 63.3 напвам пийва през деня вечерта съм 64.300 , лягам спя и се събуждам 62.800 newsm78.Не се оплаквам де.Добре ми е така Peace.Където искат да си ходят килограмите Crazy
Най-общо казано, докато спим, щитовидната жлеза секретира хормон, който отговаря за отслабването. Този хормон стимулира други, всеки от които с конкретна задача. Затова хората с проблеми на щитовидната жлеза напълняват неконтролируемо или отслабват убийствено бавно.
За повечето неща в организма ни са виновни хормоните.  Wink

Перле, честита четвърта!   bouquet

Ори, отвориха се и за енергийните напитки - от няколко години правят red bull sugar free.  Wink Не съм виждала други марки с подсладител, но сигурно има. С каквото и да ги правят обаче, тези неща са убийствено сладки.

Последна редакция: нд, 15 юни 2008, 23:23 от Abrakadabra

# 259
Krikri ...успя да ме развесели ... "забелязала ме на балкона " ....
КРИ ...да си призная не чета ... а просто ми е отворен форума ... имах въпрос но влязох в чата и там бързичко питах ...
Гледам много нови момичета придошли ...докато аз скитах из държавата ...
не успях да изчета какво сте изписали тези дни .........много бееееееееееее
а аз сега направо съм ''влязла в ролята на умиращия лебед "...от "Лебедово езеро "....ама не като фина балеринка ...а като "оклюмал ваксиниран петел"....
нали ме беше гепил вирус или настинка миналата седмица ...че и температура вдигах ..ама не си седнах на четирибуквието ...а пътувах цяла седмица че и ставах всяка сутрин в 5 часа за да тръгвам в 6 часа .... и излекувана недоизлекувана ...сега нещо ме "ръчкат бъбреците "...затова са ми "паднали батериите " .... и хич ме няма ...
няма и с какво да се похваля ....седя си кротко на 84,5 кг .....вече над 20 дни ....  а съм режимна отвсякъде ....не съм се самозаписвала в табличката ГГЗ ( щото няма за какво ) .... но нали съм непоправим опитмист .... вярвам че това "клечене на едни и същи кила "...е ЗАТВЪРЖДАВАНЕ НА ПОСТИГНАТИТИ РЕЗУЛТАТИ ...
сега кака ви Цоци ...пак се потапя в блатото на "бачкането " ... че пак дивотии (доклади) имам да пиша ...

# 260
Аби Hug
Тъй или иначе не искам подобна напитка - само това ми липсва на хиперактивния темперамент и нескончаемата, неразумно бликаща енергия hahaha
Мило ми е да те "видя", че пишеш Heart Eyes

Цоци, пий витамини за вдигане на тонуса, ментов чай, освежителни течности някакви. Hug Няма да си оставиш магарето в калта ти, знам аз Simple Smile Ще си благодарна на тази инвестиция сега. Peace

Липсват някои хора... Къде е Амери?

Пожелавам ви спорна седмица, на мен ми се очертава много ангажирана. Но ще я мисля в хода й, че предварителните ми намерения обикновено си остават на фаза замисъл Joy

Лека нощ Scatter  byeuu

# 261
момичета, има ли някоя сред вас едновременно с Дюкан и да е на хормонално лечение. Оказват ли някокво влияние хормоните на диетата или обратно диетата на лечението. Ако някой се е срещал с подобен проблем моля да ми отговори!!!
Иначе на всички пожелавам много минусчета!
Вещи благодаря че ме включи в табличката  bouquet

На 14 направих 2 месеца с Дюкан. Мисля че резултатите са повече от добри.
-12.2 кг
-10 см от гръдната обиколка/ Е, това не е чак толкова добре, но мен не ме притеснява Laughing/
-12 см от ханша
-17 см от талията
-8 см от обиколката на бедрото.

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 00:43 от buborok

# 262
мацки днес се включвам късничко,,ама почти наваксах с четенето Wink,

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 00:41 от diamonte

# 263
barabana, не е необходимо да се варят триците, а също и да се киснат. Няма особена промяна във вкуса им.

# 264
barabana, не е необходимо да се варят триците, а също и да се киснат. Няма особена промяна във вкуса им.
а супер, тогава ще карам по бързата процедура - буф в млякото Hug

# 265
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Добро утро дами!

Едно късметлийско от мен за новата седмица, за всички, които имат нужда  Mr. Green

Спорна седмица и много минуси... и аз днес ще чакам такъв!!!

# 266
Добро утро,

Кате, мерси за кафето!  Hug
Хайде от мен водичка
Кри, супер е когато пишеш толкова активно, винаги ми е много приятно да те чета а и научавам по нещо ново  Hug
Пеле, скачаш в четвърта доживотна, успех и знам че ще задържиш постигнатото за винаги  Hug

Слънчев ден на всички!   

# 267
Добро утро,
Катенца,мерси за кафето и водата,от мене един чай:

Успешен ден на всички.

# 268
  • София
Добро утро и от мен: има вече кафе и вода, супер  Hug

Имам ОГРОМЕН проблем. Започнах работата на един Аквапарк и няма нищичко, което мога да си позволя да ям там.

Начинът е един: да си носиш храна... горе-долу като повечето от нас... Закусваш у вас, за обяд има рецепта за Дюкански дюнер за ПЗ, примерно... Палачинки с месо... Кисело мляко през сламка или на айрян за междинните хранения... може в кутийка от Кока Кола да го сложиш, за да не те разбират какво е, ако те е срам... Едно яйце обелено (без жълтък, ако хапваш повечко яйца) все може да се хапне на връщане от тоалетната... Който се интересува, спазваш специален хранителен режим - обикновено млъкват. Думата "диета" аз не я харесвам... Тук си проличава кой колко е мотивиран  Peace

А това за триците сега разбрах, че трябва да се варят Mr. Green голям заплес съм hahaha

Няма такова нещо. Могат да се ядат и сурови - в кисело мляко (с малко СТЕП за разкош) или пък да си приготвиш нещо от тях: кекс, палачинки, бисквити...

Лека седмица на всички   bouquet

# 269
  • UK
  Добро утро!
  За тези, които ме помнят жива съм, мърдам и още съм режимна. Стигнах 55кг, като последните 2 ги свалих изведнъж последната седмица най-вероятно от стрес, а не от диетата. Такова чувство имам. Момичета, моля ви стискайте ми палци,  утре ми е първият държавен. Направо съм се побъркала, не мога да спя, не мога да ям... Малко положителна енергия ще ми дойде добре Simple Smile
  Ще докладвам утре как е минало, целувки и  Hug

Общи условия

Активация на акаунт