Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 747
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 225
Не съм в МЦ.Умишлено изчаках да мине за да започна.Кантара ми е електронен, грешка е невъзможна.Соля с диетична ,калиева сол...направо не знам...

# 226
  • София
ronito какво похапваш, била ли си преди това на друга диета, колко ти е индексът на телесната маса? newsm78

# 227
Не съм в МЦ.Умишлено изчаках да мине за да започна.Кантара ми е електронен, грешка е невъзможна.Соля с диетична ,калиева сол...направо не знам...
А  възможно ли е преди да започнеш просто да си се била обезводнила и сега да си си набавила нужната за тялото ти вода?.Защото аз седмица преди да започна с диетата бях 62,но като започнах да пия доста вода станах 64.9 и тази сутрин след 3 пълни дни съм - 2.200кг.А течности пия.Гледам да ги докарам до 2.5л.Най интересното е ,че вечер преди да легна съм около 1.200-300 повече от сутринта а на другата сутрин не само че ги няма тези килца амо си имам и нов минус.Дано съм ти помогнала,че стана дълго обяснение Embarassed

# 228
  • гр.София
Да са ни живи и здрави всички татковци и много да си ги обичкаме, а и те  да си ни обичкат и си се грижат за нас! Да им е честит ПРАЗНИКА на ТАТКОТО!

# 229
  • Бургас
b]sanny3[/b], тази тема ще ти е от полза: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

Имах нужда точно от такава информациика.Благодаря!

# 230
  • София
Искам да обърна внимание на всички, които пишат в темата с рецепти (особено на тези, които са груби на ЛС, когато им се изпраща молба за уточнение на данни по публикувани от тях рецепти, а и на всичкото отгоре не си правят труда да си поопразнят кутята за ЛС  #Cussing out )

Скъпи   chef ,

Дайте си сметка, че веднъж написана в темата с рецепти, рецептата Ви ще бъде прочетена от стотици хора. След прехвърлянето в блогосайта може да бъде прочетена дори от хиляди... Затова:

1) Оформяйте рецептата си така, че да е лесна за четене: първо продуктите, после приготвянето
2) Не публикувайте рецепти с нережимни продукти
3) Не слагайте големи снимки - ако не знаете как да намалите снимката си, дайте само линк към нея
4) Спазвайте зададените цветове. Знам, глупаво е, аз самата не мисля, че всички са толкова малоумни, че да разчитат основно на цветовете, вместо да прегледат съдържанието на рецептата, но това си е моето мнение, а в темата с рецепти има праила - пише ги на първата й страница
5) За бога, ползвайте функцията Проверка правопис, не се излагайте

Извнете, значи, за оф-топика, но....

# 231
Здравейте момичета  newsm68
Пухчо  newsm59 - пожелавам ти много здраве и усмивки!
Перла, успешно пребиваване в 4 фаза  smile3501
 welcome на всички новички!
КФС не може, олио и зехтин не може  newsm25
Овесени трици - 3 с.л. на ден. Аз лично си ги хапвам с кисело мляко и канела. На кексче също са супер вкусни.
А на въпроса как не се изкушаваме или не прегрешаваме мога да отговоря само едно - когато човек има достатъчно воля съчетана с основателна причина(в моя случай здравословна) не може да си позволи "лукса" да прегрешава. Пък и има достатъчно неща, които се разрешават.
Приятна вечер и много усмивки през предстоящата седмица   261uu

# 232
Привет и от мен!
Докато видя новата тема и вече сме изписали 12 стр!
Добре дошли на  новите  момичета!
Всички усилия на диетолозите май дават резултат - направиха ни невероятна реклама!
Момичета на точното място сте!

# 233
  • София
Орелия, напълно съм съгласна с теб, че степчето си е достатъчен подсладител ама аз нали съм си лакомка и обичам да ми е сладичко си слагам допълително  Embarassed Ще пробвам да го намаля  bowuu
Като отговарях, не бях обърнала внимание, че слагаш подсладител на степче. Желираното степче би трябвало да е достатъчно, наистина. И е хубаво да не се яде всеки ден нещо с подсладител, а да се пази за кризисни моменти.
Весенце, всички вечер тежим повече от сутринта ( храна, течности и т. н.) Затова се теглим сутрин, след 00, на голо.
Ронито, нямам идея  newsm78 Освен ако идваш от гладна диета  newsm78
Зеленко  Hug добре си се завърнала   bouquet

# 234
М-зИленкУтУ,Данито,благодаря за пожеланията !Дано да е успешна.Не искам пак да стана дебела. Praynig

# 235
Аз по принцип пия много вода.Трябва да споделя нещо ,което има значение вероятно.В рамките на 8 месеца направих 2 инвитро опита.Благодарение на тях качих тези 20 кг с които сега се боря.Просто съм натъпкана с хормони.Много се интересувах преди да спря на режим на хранене и сега сам малко обезкуражена...

# 236
krikri Това го знам,но друго ми е леко чудно тука става въпрос за разлика от около 2кг.Къде отиват през нощта докато спя newsm78.Значи тегля се сутрин (пример с вчера) 63.3 напвам пийва през деня вечерта съм 64.300 , лягам спя и се събуждам 62.800 newsm78.Не се оплаквам де.Добре ми е така Peace.Където искат да си ходят килограмите Crazy

# 237
Весенце,при мен е имало разлика от почти 4кг :peace:2кг е напълно нормална разлика от сутрин до вечер.

# 238
  • София
krikri Това го знам,но друго ми е леко чудно тука става въпрос за разлика от около 2кг.Къде отиват през нощта докато спя newsm78.
Ами храната се смила, преработва, усвоява, изхвърля. Не съм специалист, ама така си го обяснявам. Я някой по-умен да се изкаже. Laughing
Цоци, стига чете, кажи нещо  Hug

# 239
ВЕСЕНЦЕ, аз вчера си правих този експеримент - разликата ми беше 3 килограма от 7 сутринта и 8 вечерта  Grinning  Цял ден прибавяме...., нормално   Wink

Общи условия

Активация на акаунт