Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 768
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 285
  • Испания
Здравейте, красавици!

момичета, има ли някоя сред вас едновременно с Дюкан и да е на хормонално лечение. Оказват ли някокво влияние хормоните на диетата или обратно диетата на лечението. Ако някой се е срещал с подобен проблем моля да ми отговори!!!

buborok, аз съм на хормонално лечение и то от години. Като спра хормоните, започват след време проблемите и от около 4 месеца пак съм на такова. На 24. 06.2008 ще направя 3 месеца с Дюкан и досега съм свалила 17 кг. То и затова най-вече започнах режима, защото ми писна да се надувам и пълнея от тъпите хормони. Поне при мен, смятам, че не ми пречат за сваляне на килограмите. Чувствам се отлично и съм убедена, че като сваля оставащите 9 кг, няма да имам нужда от хормоните. Преди години двама лекари ми казаха, че трябва да отслабна драстично и няма да имам нужда от такова лечение, но досега все не ми се отдаваше да го направя.

Тази седмица се измъчих с набавянето на режимни храни, защото в Испания имаше транспортна стачка и магазините се изпразниха, но вече започнаха пак да ги зареждат.

Успешна и хубава седмица на всички!

# 286
baby doll - това изгледа от прозореца ти ли е... Ехааа...
Ееех де да беше  Laughing

# 287
Добро утро!

Аз съм на работа, току що ви изчетох, аз имам малкъ минус от 100 гр. /75.7/.
След работа съм на детски рожден ден, така че съм заредена с режимни храни, да не взема да огладнея. Нося си две големи пилешки филета, ескуиза 0,2%, кексчето, кис.млекце.

Лек и успешен ден!
Минуси за всички!

# 288
Добро утро и от мен bouquet
Мерси за кафетата и закуската, друго  да хапнеш и пйнеш в приятна компания Grinning
Свидничка , успех на изпита babydust7
Лабело, стискам пабци всичко да е наред  bouquet
Рали, само от тоя синдром не се бях сетила да страдам Joy Joy
Добре дошли на новите момичета, успех в борбата.  bouquet
Хубава и успешна седмица на всички newsm51

# 289
Byrne  ти поне си взела за хапване нещо . Някъде ми е изчезнала линийката. Днес нещо не върви- дано до довечера потръгне Rolling Eyes

# 290
Добро утро и от мен!

Свидничка, успех на изпита!

Момичета, да ви се похваля! Не е кой знае какво, днес съм -500гр.в сравнение с миналия понеделник/ аз се тегля засега само веднъж седмично/но все пак за мен е постижение.Особено след съботно-неделното хранене, което ,разбира се беше режимно, но повече като количество, отколкото в работни дни.

Един деликатен въпрос/ моля да бъда извинена ако е задаван вече и не съм открила отговор/ през нощта налага ли ви се да ставате, в смисъл действа ли ви диуретично диетата до такава степен, че да ставате и нощно време?В началото мислех, че е нормално, защото се изхвърля повече вода, но сега малко ме притеснява, тъй като продължава това нощно ставане.Пречи ми на съня, това е по-малкият проблем, но се притеснявам дали е нормално.

Успешна, слънчева и минусова седмица!

# 291
Добро утро на всички и от мен, лек ден и успешна седмица на всички, пожелавам ви и много минуси.
За сега моята 3-та фаза върви добре, даже мога да се закълна, че тази сутрин кантара ми се опита да покаже 57 кг, което е малко съмнително пък и не е сигурно все пак аз влязох на 58 кг, пък и той е маханичен, така, че грешки винаги стават. А и все още не съм правила гала вечеря а също така не съм вкарала нищо друго освен плодовете, но тази седмица и това ще стане.   bouquet

# 292
  • София
Привет ви!
Наминавам да ви пожелая спорна седмица с много минусчета Hug
Радвам се да "видя " стари муцуни в темичката!Перле Поздравления за страхотния ти резултат, дано никога повече да не се връщат килцата и успешна 4-та  bouquet
СвидничкаСтискаме палци, ще се справиш! Hug
Не съмКогато ходя на доста нережимни места из Б-я, винаги помъквам и хладилна чанта с мене - смешно, несмешно-не ми пука - така е много по-добре за стомахчето Joy Wink
Лек ден на всички!

# 293
  • София
Добро утро Simple Smile
Светкавица и аз ставам нощно време Simple Smile, не сме свикнали май на толкова вода Simple Smile

# 294
  • Варна
Добро утро на всички  Hug
Скачам в темата само да се похваля, че в събота 14.06.08 направих една година с режима на Дюкан
Желая ви лека и отслабваща седмица, а аз се връщам да чета пропуснатото  Wink

# 295
Добро утро и от мен 55
Тегло  Whistling
На Перличка пожелавам успешен старт в четвърта фаза и никога повече да не се види дебела Kissing Heart
Свидничка, стискам палци Hug
Пиле Hug
Фоли Heart Eyes
Sagittarius., искам и аз такъв мъж Tired
Лабело, успешна операция и леко възстановяване Peace
Светкавица, и аз ставам през нощта по няколко пъти, нормално е, толкова течности приемаме.
k_savova, честита ти годишнина  bouquet

Хубав ден на всички sun

# 296
Добро утро... то станало вече ден  Simple Smile и от мен днес... Хубав, слънчев и с много минуси да бъде  Party
Аз стопих още някое друго килограмче и съм много доволна от себе си. Благодаря ви за подкрепата, макар че не се включвам често, чета всичко което пишете и слушам съветите ви   bouquet
Кога успяхте да напишете 15 страници  ooooh! - връщам се да ви изчета...

# 297
К_savova, честита ти годишнина!  newsm51
Перле, успех в четвърта фаза.  bouquet

# 298
Креми, честита 1 година!!  smile3525

# 299

Добро утро, сладурки!!!   bouquet

Желая ви една хубава дюканска седмица - изпълнена с усмивки и много минусчета!

Целувки

love001 newsm51 smile3521 newsm03 newsm53 Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт