Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 731
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Добро утро на всички дюканеси!
Честита годишнина на Креми  Hug Hug Hug - герой ни е тя  smile3525 smile3525 smile3525 А за снимката с панталонките просто нямам думи!!!  bouquet Креми, браво момиче! Да не се връщаш никога назад!  bouquet
Перла Hug, честита четвърта доживотна!  bouquet За теб съм сигурна, че ще се справиш и занапред!  bouquet Днес е първият ден от остатъка на живота ти, както се пее в песента  Joy
Геро, Зеленкото ти е казало, няма смисъл да повтарям. Само ще добавя рулцата от раци - много удобни за похапване между другото. И няма да се предаваш, все ще се намери начин. Ти сега  в трета фаза ли си вече, или си още във втора?
Орелия, хубаво тегло  Hug
Свидничка, успех, всички вярваме в теб!  bouquet
Лабело, лека операция и да пишеш как е минало!
Светкавице, опитвам се 2-3 часа вечер преди лягане да не пия толква много вода, за да не ставам. Е, случва се по веднъж, но в началото ставах по 3-4 пъти.

# 301
здравейте момичета  smile3525
аз от много време не сам влизала  Embarassed
но от вчера започнах 1-ва фаза но на половинката нещо като че ли не му е кеф  #Cussing out
само ми се смее че нося шишето с вода по мен и си ям пържолата без салата  Sad
а и в нашият град не може да се намери всичко диетично мляко само от 0.5% и то не винаги  Close
но сам решена на успех, защото ми писна да се гледам кат бременен хипопотам Simple Smile
лек ден на всички

# 302
Привет на всички дюканки!
Имам минус от половин кг и съм много доволна, защото не го очаквах!
Имам много работа и за това не пиша много често, но чета!
Лек и режимен ден!

# 303
  • София
Привет и от мен!
Минавам, за да ви пожелая хубава седмица; да благодаря на Вещи, че е приела предложението ми; да отчета за протокола минус 1.4 кг.

# 304
Здравейте,
K_savova,честита годишнина имаш страхотен резултат -изумена съм
Тази сутрин с намерението за протеинов понеделник и със съмнения за много плюсове реших да се притегля и хоп изненада  точно 60кг приместих кантара на друго место  пак 60 и сега вече имам обяснение на факта ,че при последните изследвания -холестерола ми висок-6,28ммол,като досега винаги е бил нормален , а   то защото още свалям макар и в трета,
А иначе трета си якарам по план  с галите ,с плодове и зеленчуци и нишестени ,но с нищо не прекалявам.
Наистина променяш начина си на хранене ,а пък и на мислене.
Лека и отслабваща седмица ви желая ,а пък аз тръгвам на работа.

# 305
Здравейте и от мен - за протокола - изкарах първите си ПЗ дни от втората фаза - но МЦ и т.н. - нямам с какво да се похваля - ще си инвестирам и ще се радвам на успехите ви.  bouquet  bouquet защото и на мен ми предстоят, нали така... Wink

Лабело, не се тревожи за операцийката - всичко ще мине ОК Hug

Поздрави на всички дюкеси и много, много минусчета!  bouquet

# 306
Привет на дюканесите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
През почивните дни се наложи да пътувам и докато успея да се добера до вас днес ми то.... керванът потеглил и още малко да го изтърва сЮвсем ама нееее, успях да се кача на последната камила  Crazy Crazy Crazy

Исках да пожелая на всички успешна нова работна седмица и да е слабееща и хубавееща   bouquet

Пък аз си имам минус - кеф и най-важното е че видях генерално ново число на кантарю, каквото не съм виждала от ученическите си години  Party

Отивам да чета, че и от миналата темичка имам да наваксвам  Mr. Green

# 307
да питам нещо може ли вместо кисели краставички да използвам пресни?

# 308
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 К_Савова, честита годишнина, страхотен резултат!   bouquet
 Пилито шарено, няма как да мъкна хладилна чанта - 1 нямам и 2 не пътувам с моя кола, че и такова нещо да помъкна, а и пиле навсякъде има, а без кисело мляко все ще преживея 2 дни  Wink. За салатката нямаше начин, то квото и да им обясняваш на хората те не разбират изобщо, а на всичкото отгоре и се обиждат. Да ги познавах, да съм по-настоятелна, ама те ни канят на гости, а аз с 1000000000 претенции, че и храна си нося, па и детето си не храня с дадон, абе в чудо се видяха хората от мен, ама карай  Mr. Green Иначе се хранехме по заведенията (да не притесняваме домакините, уж) и там е лесно, никой не обръща внимание, че не слагам олио в салатата и ям пилешко на скара.
 Обаче на кг не съм мръднала от Петък - + от тогава си седи, а си мислех, че съм качила още, че нали съм в ПМС.

Момичета, едно въпросче - как се свалят сланинките от вътрешната страна на бедрата? Останали са ми само там и малко по шкембето и не щат да се разкарат. Тези на корема не ме дразнят толкова, но ония по бедрата са отвратителни щото са само горе от вътрешната страна и много се виждат  Tired

Айде пак, лек и режимен ден ви желая!   bouquet

# 309
Момичета чудя се кога да премина в трета фаза , когато достигна кг , които желая или по- рано??? Виждам , че в трета фаза също се отслабва ooooh!

# 310
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Добър ден и от мен.Едва се донесох до работа ,и ми е доста заспало ама няма как ,трябва да се трудим.
К.Славова  #Crazy нямам думи.Резултата ти е направо невероятен.Честита годишнина и дано никога не ти  се наложи да се бориш отново с гадните килограми. Peace
Днеска си помъкнах режимна храна и много водааа,ама тука нали нося почерпка за колегите ,ей казвам ви бонбоните под носа ми направо вече едва сварвам да преглъщам слюнките.Няколко пъти ми минава пъклената мисъл да се почерпя с един бонбон ,но здравия ми разум за сега надделява. BlushДано не съгреша.
Отивам да поработвам малко,ако не заспя докато пиша ще е невероятно постижение.

# 311
  • Пловдив
Креми, честита ти годинка! Резултата ти е забележителен! Сигурна съм, че хвърленото от теб никога няма да се върне!

Не съм, Вещи си криеше храната в съдомиалната ама като се стопли времето не знам къде Grinning ако искаш я питай.

Винаги имам там две консерви риба тон за спешни аварийни случаи hahaha

# 312
  • България
Успешна и усмихната седмица Ви желая момичета newsm51
Ривелка  loveuuu
КриКри винаги с удоволствие чета постовете ти. Hug
к.савова честито Слънце, героиня си ти smile3501
Фоли,Пиленце,Орелийка щом сте тук ми е кефче.ком  love001
Не съм и при мен е такас криенето на храната, станала съм за смях, ангажирала съм всички чатърки по нощите да ми търсят манджата, и за сега се справяме, че в това топло време... smile3534
Лабело стискам палци за сливките, Свидничка ще успееш мила newsm10
Диамонд много апетитно нещо бре? Искам рецептата, абе може и да ми я сготвиш ти, че мен ме домързява rotfImbo става -нали?
Пираня хайде чакам те в 3-ти коридор, и аз от днес съм там wavey
Цвете12 давай с цигарите, щом си успяла веднъж, ще успееш и сега. На мен нещо ми липсва мотивацията,ще трябва да вкарам ината май! Успех!
Светкавица нормално е да се става и нощем, то при това поемане на течности
Киарас и аз мисля да я карам 3-та като теб.Успех и споделяй как върви, че малко ми е страшничко newsm78
На всички желая много минусчета и успехи!
Усмивки искам от Вас, нали знаете, че се отслабва така smile3525

# 313
# 314
Момичета съжалявам но нещо не се получи с тези линкове много се извинявам!  Sad

Общи условия

Активация на акаунт